371

Анонимен

преди 4 години

"Създателят" я наричат индианците. Мюслитата я наричат "Всевишният". Можеш да си направиш извода доколко са наясно кой е Бог. :))))

370

:)

преди 4 години

Голям залък хапни, голяма дума не казвай, че май отложихте погребението. Нещо за Аллах така, за Създателя да кажете? :) Или 50 смачкани чал.ми за вас не са много? :)

369

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха! Да реват гaдовете, колкото си искат...

368

До Сара

преди 4 години

Аз давам 50 лв. за преместване от чужда сила!

367

Анонимен

преди 4 години

Сега всички американци треперят от побеснялата Фатма

366

сара

преди 4 години

Не знам кой къде си го премести, на кого му дреме или не, но това убийство ще доведе до други. Нищо добро не следва от насилие и никой не е недостижим.

365

Анонимен

преди 4 години

Само страхливото куче лае, доналд дък ще се наака, ще му бутнат и новия небостъргач в ню йорк като двете му братечета преди това и пак ще вият на умряло юдеите докато света се смее хехе :))

364

Анонимен

преди 4 години

Съществото под чувала........"щерката" ме разплака.........шегувам се.Да не губи време и да почва да събира девиците за тати, ако може да ги намери.

363

Анонимен

преди 4 години

Иран и Ирак като изгонят що амис има, ще дойдат *** и ще им скъсат шортите, както ги скъсаха на сирийците :-) аз лично не виждам проблем :-)

362

.

преди 4 години

Винаги ми е било много забавно да слушам как мюсюлманите се заканват на някого. То са клетви, то са ужаси, то е фърчене на слюнка. И накрая какво? Пак живеят като ско.то.ве и пак мечтаят да са в Европа или Щатите. Проблемът им е, че, ако населят Европа и Щатите, както им се иска, за има-няма 20 години тези цивилизовани земи ще се превърнат в мюсюлманска ко.чи.на. И къде ще се преместят тоя път? :) На луната? :)

361

Анонимен

преди 4 години

Толкова добре са информирани когато трябва да навлязат някъде, да крадат петрол пак,а не можаха да предотвратят толкова терористични актове по света, ние сме *** и не не ни е ясно че е постановка

360

Анонимен

преди 4 години

Вица ме подсети за следното: понеже ако не го бяха гръмнали щеше да е по-добре за американците. 100%:)))))

359

Анонимен

преди 4 години

Каубой язди из пустинята и гледа насреща му - индианци. Вика си - ей сега тия ми ебaxaа майкатаОбаче, изведнъж се обажда вътрешният му глас:- Още не са! Убий вожда, убий вожда!- Ама как бе, ама защо- Убий вожда!Послушал вътрешния си глас, дигнал пушката и гръмнал вожда. Вътрешният глас уточнява:- Ей сега вече ти ебахаa майката

358

Филип

преди 4 години

И Тръмп си го премести в другия крачол...

357

Анонимен

преди 4 години

Иранците на първо време с иракчаните и сирийците ще изгонят що американско има. Тръмп и да се напъва ще ги връща в ковчези. Иранците също имат дронове и показаха че могат да свалят американски. Иракчаните явно нямат с какво да свалят дронове още.

356

Дерибей

преди 4 години

Иранците трябва да спрат да врякат. Мина времето на политиката в стил "аз сега се правя на ядосан, пък те се правят, че ми вярват, пък утре обратното". При Тръмп просто не е така. Човека е праволинеен като таран - не щеш мира, на ти секира. И си има нужда от това. Крайно време е да се разкара политиканстването на международната сцена, и да се говори в прав текст, без заобикалки и претенции.

355

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 372Не може да сте толкова зле да вярвате в такъв вариант. В смисъл, той е на практика невъзможен, така че или това е някаква шега, или вие сте пълни фантазьори. Надявам се да е първото, но знам, че като нищо може да е второто.

354

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм с никой в съюз. Какво нато, някой питал ли ме е?дори в македония ги питаха а тук не. Така че въпросът ти е невалиден.

353

Професора

преди 4 години

Ти с кой си в съюз.Изброй държавите от нато без да преписваш.

352

Анонимен

преди 4 години

Световната ти война може да трае няколко минути. Америката изчезва и всичко е в потрес, западните могат да *** егото си но не биха рискували да изчезнат и те.