33

Анонимен

преди 4 години

Тази година украинецът Сергей Полунин беше назначен за ректор на Севастополската Академия за Хореография в Крим.

32

Анонимен

преди 4 години

То има ли още такава държава Украйна - покрайнина? Изобщо имало ли е някога, кой ще си нарече държавата покрайнина, покрайнина на какво, на кого?

31

Щирлиц

преди 4 години

Как я промени?Никак.

30

Анонимен

преди 4 години

Почти нищо не се е променило!!!!Националистите (около 3-4%) продължават да налагат волята си на останалата част от населението и на изпълнителната власт, включително и на президентската институция!ЦРУ и американското посолство продължават да курират СБУ (службата за безопасност на Ук) и външната и вътрешна политика на Ук..Украинските Олигарси същоне стоят със скръстени ръце!С една дума " Хаоса" продължава!

29

Анонимен

преди 4 години

Руснаците трябваше вече да са превзели Киев, пък стигнаха до Африка икономически.

28

Анонимен

преди 4 години

В Украйна средната заплата е 10679 UAH или 790лв. Не случайно по морето ни украинците станаха повече от руснаците, чиито среден стандарт е вече едва 20% по-висок от украиския.

27

Анонимен

преди 4 години

Зеленски бил променил нещо????Поредната доза пропаганда пак ни пускате, отбрана от прочутите западни автори на лъжи и брътвежи.Истината е, че Зеленски говори едно докато го изберат, а сега върши точно обратното и се превърна в копие на Порошенко.Тоест не той е променил Украйна а него го промениха, освен ако не се е преструвал.Заради дебелата му лъжа и действия противоположни на предизборните му обещания, рейтингът му се сгромоляса и повече никога няма да е президент.

26

Мизерията в Украйна

преди 4 години

е ужасяваща !!!хората масово се топлят на кюмбета ранотещи на отработено маслоколи по пътищата почти няма - бензина е убийственно скъп, има коли на газ генератори на въглишаЗеленски е марионетка на евреина Ходурковски от много години политиците са просто марионеткиРядко се слъчва да има политици като Тръмп, Путин или Ердоган - хора с реална властповечето са марионетки на юдо-масонския заговор

25

27

преди 4 години

Зеленски

24

Анонимен

преди 4 години

Зелемски по професия е юрист и е рускоговорящ.

23

Анонимен

преди 4 години

При нас - мутристан - вожда е мутраПри тях - комедистан - вожда е комедиант

22

Анонимен

преди 4 години

Направиха така,че едните хора от Украйна да избиват другите хора от Украйна,брат убива брата,а част от украинците си мислят,че руснаците ги убиват,защото западната пропаганда им промива мозъците по медиите.Т.е. взаимо се избиват,поради чужда политика.А гладуването в Украйна отделно.Фашисти прости!Събориха паметника на Ленин,голям смях,защото Ленин е служил пак на западни шпиони, но той дава идеята за създаването на съветски републики,вкл. и на Украйна,събориха създателя си ,хахааа!

21

Анонимен

преди 4 години

Звездичката е буквата С

20

Статията не...

преди 4 години

...представя инфо за нито един успех на г-н Зеленски през първата година от мандата му. Освен един - запазеният висок рейтинг. Шизофренно, на фона на твърдението, че украинците го избрали за да промени радикално нещата, той не ги променил, ама те неистово си го обичат...Смях с тези хора, смях!

19

Анонимен

преди 4 години

Фашисти!Украйна = У*райна

18

Анонимен

преди 4 години

Първо и единствено условие е даотпишат всякаква либерална политика.У нас тя се сведе до соколски,но самоза негова употреба.Никаква продажбана земя,щото е чернозем. Развитие на туризма.Ако успеят да привлекат капитали,вече ще се диша по леко.Никога да не се къса връзката с Русия.С европа,само облачна чуваемост.

17

АнонимеН

преди 4 години

До от открити източнициКОГО ЛЪЖЕШ ТИ ! ЗАРАДИ ТЕБЕ ПРОЧЕТОХ ТЪПАТА СТАТИЯ В ИНВЕСТОРА: КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТРАНЗИТА НА РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА. ПИСАНА НА 17.12.2019ТРАНЗИТА ПРЕЗ УКРАЙНА ЗА 2018-ТА Е БИЛ 80 МЛРД.КУБ.М ГОДИШНОИ ДА ВЕРОЯТНО СЕГА ЩЕ Е 2 ПЪТИ ПО МАЛКО!;И АЗ МИСЛЕХ, ЧЕ ЦЕЛИЯ ТРАНЗИТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ГАЗ МИНАВА ПРЕЗ УКРАЙНА КОЙТО Е НАД 200 МИЛИАРДА ПОТРЕБЛЕНИЕ ЗА ЕС НО ЯВНО ТОВА НЕ Е БИЛО ТАКА!

16

Анонимен

преди 4 години

След американската демокрация Украинците станаха 10 пъти по бедни и цари мизерия,както навсякъде след идването на алчния чичо Сам!

15

от открити източници

преди 4 години

Транзитът на газ щял да бъде запазен, макар и в по-малки обеми.Според изнесените официални данни, обемите са около 5 пъти по-ниски.За 03.01.2020 г. през територията на Украйна са транзитирани 38 млн куб. м. газ.За 03.01.2019 г.през територията на Украйна са транзитирани 220 млн куб. м. газ.

14

АнонимеН

преди 4 години

СЛУГА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!КРЕМЪЛ МУ НАРЕДИ ДА ИЗОБЛИЧИ ТРЪМП , ЗАЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ШАНСА МУ ЗА ВТОРИ МАНДАТ Е 0,000%УКРАЙНА НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА НЕЗАКОННИТЕ БЕДИ КОИТО ПОЛУЧАВА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!