53

Олег

преди 3 години

До от открити източнициСлед пет години Газпром ще плати над 7,2 млрд. Долара за транзит на газ през газопреносната система на Украйна.И няма значение колко газ се изпомпва Газпром трябва да плати цялата сума.

52

Олег

преди 3 години

До Мизерията в УкрайнаБензин в Украйна 0,65 евро. В България 0,92...Има проблеми със задръстванията, защото градовете са стари и не могат да се справят с потока от автомобили.

51

Олег

преди 3 години

До Анонимен==Как живеят безработните е цяла загадка.==Загадка Решение!Украйна има система от субсидии за комунални услуги. Тези субсидии могат да достигнат до 85% от цената на услугите. Ето защо в Украйна нямаше масови протести.

50

Олег

преди 3 години

До Анонимен==тези земи са откраднати от руснаците и трябва да им бъдат върнати==Кой и кога е изгонил "руснаците" от Киев, от Украйна? Кой ги е изгонил в Сибир, Камчатка и Курилските острови? Поляци? Германците? НАТО? Изпратили ли са монголите руснаци за Волга, за Урал?

49

Олег

преди 3 години

До Анонимен==Украйна значи покрайнина.=="Покрайнина" на кво?Европа? Айзи? Галактики? Или московското блато? )))

48

Олег

преди 3 години

До ==Москва контролира икономиката на Украйна от 25 години. Сега на Сорос не му остава почти нищо за контрол. ))))

47

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 45Я прегледай м Ютуб и виж как руснаците започнаха да стрелят против украинците в Одеса, а полицията, ръководена от българин русофил, не ги спря. После когато народът ги подгони, руснаците от глупост се скриха в профсъюзния дом и дапалиха входа му, за да спрат украинците. ***, да подпалят единственият вход и да се издушат вътре.Тогава украинците започнаха да ги спасяват през някои от достъпните прозорци. Защо не си опресниш паметта? Днес технологиите го позволяват, клеветнико!

46

==

преди 4 години

Не знам от къде сте преписали статията но, там промяна няма, единствено Беня започна да си връща позициите малко по малко. Сорос прилага същия план като в България и скоро ще владее повече от половината икономика на Украйна. А самата държава най вероятно до 5 години да се разпадне.

45

Анонимен

преди 4 години

У(с)райна се о(с)ра.Глаг,студ,мъчения,убийства между братя,марионетка на чужда политика,а не на своя украинска,геноцид над украинците от запада.И няма изход от този кръг на ада в който попаднаха украинците.

44

Анонимен

преди 4 години

Украйна значи покрайнина. на всички славянски езици. Русия е създадена в Киев. тези земи са откраднати от руснаците и трябва да им бъдат върнати. Поляците сами си го набиха, създавайки украйна. Сега могат с цяло сърце да се страхуват за собствените си източни територии, защото тези, които са способни да горят живи хора в 21 век са способни на всичко. А полячетата не са руснаци и не стават за войници. Те затова врякат толкова силно в НАТО.

43

Как?

преди 4 години

Никак.

42

Богомил

преди 4 години

Много си сле със знанията си за Украйна. Не е "Ходурковски", а Ходорковски. И Зеленски не е негово протеже, а е човек зависим от Коломойски, също олигарх евреин, разполагащ и със собствена милиция. Каквито са ти познанията, такъв е и анализът ти, несъстоятелен и тролски.

41

рубашка

преди 4 години

И какво е променил?

40

Анонимен

преди 4 години

ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИЯ СССР! ДА ЖИВЕЕ ГДР! ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА МОНГОЛИЯ И БРАТСКИ ВИЕТНАМ! ДА ЖИВЕЕ ТАТО, ТИТО И ТОТО КОТУНЬО!

39

Анонимен

преди 4 години

Войната не е предизвикана от Украйна, все пак. Украйна не е искала тази война. Но все пак на агресорите трябва да се отвръща.

38

Балада про Память

преди 4 години

Ми завзято, вс разом, бороним свй край.Окупантська зараза, навк памятай,Що козацькая вдача це не просто слова!Хоч побита, хоч плаче, Вкрана жива!Об ужасной войне помнит каждый из нас,Будет в сердце всегда славный подвиг дедов.Только мы на костях не пускаемся в пляс:Это повод для скорби, а не для понтов.По колна в багнюц на варт стою,Окупантськй падлюц вд серця всмалюЗа зруйнован дол, за вкрадений Крим,За полеглих геров, за Батьквський Дм.

37

ясно

преди 4 години

Слави само се пъне, но после ще направи по-малко и от Румбата.

36

Анонимен

преди 4 години

Абе 28, а виждал ли си им цените?Пожелавам ти да изкараш един месец с тия пари там и ела после да хвалиш пак, да те видя и да ти се посмея.Само парното, тока и топлата вода струват колкото една средна заплата, за твое сведение. И работа все повече няма. Как живеят безработните е цяла загадка.

35

Анонимен

преди 4 години

Окраина на украински означава окрайнина, покрайнан, outskirts. Отечество на украински е както на български от отец, баща, на украински "батка" - отечесвто е баткивщина.

34

мазепа

преди 4 години

До АнонименТака е прав си няма кой да си нарече държавата покрайнина.Ти си един от малкото мислещи. Украйна на украински означава ''отечество'', но повечето вярват на московската пропаганда за ''покрайнина''.