11

Патриот

преди 4 години

ФАЩ световен терорист и агресор!Трябва да се заличи тази гнусна сбирщина!

10

отвратен

преди 4 години

Държава на три хиляди години ,няма да се остави на друга с двеста годишна история да и заповяда каквото и да е !

9

Анонимен

преди 4 години

Този е бил много глу пав, за да се остави така на американците...

8

Ужас

преди 4 години

Света ври и кипи заради терористите и агресорите сащ...явно докато не затрият човечеството няма да се спрат.

7

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

Ако не ме лъже паметта този Бархам Салих подаде оставка още на 23.12..2019 година!!Пак ако не ме лъже паметта Махди, който американците УБИХА бе министър председател на Ирак !!!!ДА УБИЕШ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ЕДНА ДЪРЖАВА И ДА СЛОЖИШ ПОДАЛИЯТ ОСТАВКАТА СИ КАТО ПРЕЗИДЕНТ КЮРД Бархам Салих си е чист военен преврат. Какво следва. Естествено сблъсък между КЮРДИТЕ и ИРАНСКИТЕ МИЛИЦИИ НА СУЛЕЙМАНИ с прякото участие на САЩ и ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ РУСКИ ХАЗАРИ.

6

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

"Сулеймани ни учеше, че смъртта е началото на живота а не краят му" - КАЗВА ЗА ГЕНЕРАЛА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ШИИТСКИТЕ МИЛИЦИИ. Странно разбиране за живота на ЧОВЕК презрял смъртта. Не ви ли напомня това разбиране за живота и смъртта на нещо познато ни от ВЯРВАНИЯТА НА ТРАКИТЕ ЗА ТЯХНОТО БЕЗСМЪРТИЕ. Все пак СУЛЕЙМАНИ е персиец , а не симит. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ НА ГЕНЕРАЛА. ЗА ЕВРЕИТЕ ТОЙ БЕШЕ ВРАГ НОМЕР ЕДНО. ЗА ОСТАНАЛИТЕ ГЕНЕРАЛА КОЙТО ВСИЧКИ ЩЕ ПОМНЯТ.

5

Анонимен

преди 4 години

До КочоДа. Работи!

4

Кочо

преди 4 години

Иранския генерал е предаден от свои и дрона на САЩ му свитна маслото.Чиста и точна стрелба.По-малко генерали и по-малко войни.Трябва да се работи, а не да се правят на мързеливи диваци и да се стрелят.

3

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Прочетох доста коментари тук,оставам с впечатлението,че част от българите са готови да си сложат Ч***ЛМИ на главите..............

2

Анонимен

преди 4 години

Представям си как други държави убиват американци в Америка, защото не са им симпатични...

1

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Американските терористи убиха един герой сражавал се срещу Ислямска държава. Факт !Така американските терористи отново обединиха всички нормални и почтени хора по света срещу себе си от православните руснаци до мюсюлмани живеещи по законите на Шириата ...Америка отново се прояви като световне терорист 1 !