71

Богомил

преди 4 години

До Гост+Траките са нашите деди Днес всички траки са приели името българи, с което 14 века са наричани мизите, най-многобройният тракийски народ.Тракийският език е архаичен български език.Традиции, празници, материална култура и фолклор са с тракийски корени и произход.Тракиецът Орфей е предтеча на Христос.Затова Христос е наричан вторият Орфей.Християнството е наследник на орфизма.Орфей е създател на човеколюбивата религиозна доктрина.Ние българите не сме сменили езика и религията си.Грешиш!

70

Анонимен

преди 4 години

Този беше започнал да прочиства терористите от Ислямска държава в Сирия-------Е, как почнал бе, нали руснаците ги бяха свършили?

69

Виталий Чуркин

преди 4 години

Ирак иска сдържаност. Да, но Ирак забрави, че генералът се намираше в страната им по тяхна покана. Впрочем, българската история също знае един подобен пример - опитът на ромеите да убият хан/кан Крум по време на преговори под стените на Константинопол. Отмъщението, според ромейски извори, е било опустошаването на Тракия. Няма данни българският владетел да е планирал това и да е използвал атентата срещу него като повод... Важното е друго. САЩ връщат международните отношения към правила от IX век.

68

Гост+

преди 4 години

"Иран са Перси" - и какво персийско има в името Касем Солеймани? Да изброим няколко персийски имена: Ксеркс, Артаксеркс, Дарий...И как може да се имаш за персиец, като си си сменил не само религията, но и езика на който говориш след мюсюлманското нашествие? Че има персийска кръв в сегашните иранци - да. Иначе, и ние сме донякъде наследници на траките - това да не ни прави по-велики?

67

Анонимен

преди 4 години

До Гост+Абе той проблеми с ястребите няма. Шут и в кафеза, след като им изслуша аргументите! Ама и няма да позволи на сулю и пулю да му играе номера и се гаври със САЩ. Война може и да няма, ама шамари ще има. Тръмп е злопаметнен и не прощава (строг но справедлив) И моркова му голем, ама и тоягата му още по-голема*

66

Гост+

преди 4 години

Аз вярвам, че Тръмп не иска война с Иран, и то преди изборите през 2020. Но какво ще кажат Ястребите по въпроса ? Той е единствения Президент от много време насам, който се опитва и успява да ги озапти. За сега.......

65

А сега сериозно

преди 4 години

Сигнала към *** в правителствоно на Техеран е ясен! Тръмп отдавна ги предупреди. Война няма да има, колкото и да палуват, но им е обещал девици там горе! Дали Тръмп или народа на Иран сам ще им ги осигурят- е без значение.

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83Солеймани бе дясната ръка на Путин в Сирия и Ирак е необяснимо как агента му Тръмп е извършил това!!!!! Сигурно е вече че Путин няма да назначи пак Тръмп за Президент 2020. За радост на демократичния Свят! Радвайте се, а не плачете !!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Прочетох статията и повечето просълзени коменри тук за убийството на този уважаван и доблестен ирански генерал, и им съчувствам на опечалените! Ама не разбрах как Путин е позволил собствения му агент Тръмп Оранжавото, да извърши този пъклен акт срещу прогресивното човечество.

62

Анонимен

преди 4 години

От много време се говори, че има сили в САЩ, които искат използване на ядрено оръжие срещу Иран. Въобще нещата не отиват на добре. Ядреното оръжие ще отрови планетата земя. Ще се увеличат ракови заболявания, ще бъдат унищожени плодородни земи. САЩ са далече и си мислят, че ще им се размине, но дали? Живеем на малка планета.

61

Анонимен

преди 4 години

Запомнете от мен.САЩ ще използват ядрено оръжие срещу Иран. Това не се готви от вчера, а от много години. Само се търси само повод. Буш и Тръмп са само някакви кукли на конци, други командват. Въпросът е дали замърсяването ще достигне до нас.С това използване на ядрено оръжие САЩ ще получат отсрочка от поне 10 години да им искат да плащат борчове. Русия никога няма да нападне САЩ защото Бруклин (НЮ), и двете крайбрежия са пълни с къщи на руски олигарси.

60

Анонимен

преди 4 години

Сдържаност ще има след отмъщението!

59

The road to hell

преди 4 години

"... дойдох в долината на богатите да продам себе си."

58

Анонимен

преди 4 години

Ако се екстраполира цялото това безумие, стигаме до пророчеството на Йоан, което звучи супер логично имайки предвид човешката природа.Човек е социално същество и за да стане социалновградим е нужно усилие на цялото общество.Глобалното атомизирано общество не може да възпитава и изгражда хармонични човешки личности.Вървим към Ада.

57

Анонимен

преди 4 години

Как беше убит ген. Сюлемайни!?При официално посещение на правителствено лице, в случая ген. Сулеймани, на международното летище в Багдад беше използван амеерикански безпилотник, който изстреля ракета по придружаващата генерала делегация!Бяха убити 11 човека!Убийството беше санкционирано лично от Тромпета!, в нарушение с международните закони и законът на Щатите, който предвижда президента да съобщи за действията си пред Сената! Току що Тромпета загуби президентските избори!

56

До 67 и 68:

преди 4 години

И двамата имате много неточностиПърво, Путин не е комунист, а точно обратното играе по настроенията за бивша имперска Русия и се опитва да балансира между всички политически сили и движения в Русия, а самата Русия е капиталистическа страна.До въпроса с Иран. Буш младши искаше повод да започне война и да ползва ядрено оръжие, но две големи войни за едно президенство са много. Имам чуството, че в САЩ има сили, които искат ядрена война като назидание и за страх на останалите.За тях Иран е далеч

55

!

преди 4 години

Do Уникален комунист 68Козяшки Лъжец,продължаваш да разпространяваш фейковите си новини за Путин.

54

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защо Путин печели от действията на САЩ ?1. Цената на петрола се вдигна.2. На Иран беше показано къде му е мястото - регионална да, но не и световна сила.3. С премахването на генерал Сюлеймани влиянието на Иран в Сирия ще намалее и там пълновластни господари вече са руснаците.4. Целият ислямски свят е против САЩ в момента.Така че за Русия, когато губиш не се знае какво печелиш ... и обратното за САЩ - могат да си мислят, че много са спечелили, но според мен повече губят от този акт.

53

Уникален комунист

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Ами печели, как няма да печели. Нали е диктатор. Той и Кадафи печелеше, Кимчо Грух , както и Мъдурко. Всички диктатори печелят, само дето дъщерята на джуджето е в Холандия, не в Putlеr.stan. A ти какъв перс си ве, ц ъ р ву л? Не си ли православен славяни с руса коса и сини очи, обаче фен на Кадивор и Ердоганю...те са първи дружки сексуални на Джуджанка?

52

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вижда се американофилите са не само злобни и не зачитат човешкото право на живот, а са и прости и не познават собствената си българска история.Иран са перси, а персите са роднини на прабългарите.Ние българите имаме много повече общо с персите, отколкото с янките.Светът е настръхнал срещу Кравария след вчерашния варварски акт - да убиеш генерал воювал и победил Ислямска държава.И то по този подъл начин !Това, което САЩ търсят от ми го години ше го получат.И не месете Путин !Той само печели