88

Solar Power

преди 4 години

До 94: А нима ти предпочиташ света който го живяхме 500 години ? Защото тези резнатите не ги ли ръчкаш постоянно плъзват навсякъде. Имаме много добър опит. Прочети си историята .... поне от Хан Крум насам ......

87

муспи

преди 4 години

До Y - Не е правописна грешка, а пълна деградация преди Голямата война. В момента САЩ не са с военното превъзходство като миналия век, не са и тази държава, а са мексиканско негърски котел в който белите се губят. Какво може такава държава, каквото и Мексико. В мексиканските им ръце обаче остава атомното оръжие направено в белите времена. Какво правят евреите след като владеят всичко? - Нищо, маскират се, както винаги в сянка, рушат - "защото нищо не ни задоволява".

86

Y

преди 4 години

САЩ заявиха, че шиитските активисти са били подпомагани от САЩ.

85

Анонимен

преди 4 години

До Ти да видиш..На Лавров вярвай. Той е умен човек. И е казал съвсем друго и в определен контекст, ама русофобската ти глава толкова разбира

84

Анонимен

преди 4 години

Рано или късно всеки си плаща греховете. Американците няма да минат метър. Бог забавя, но не забравя.

83

Анонимен

преди 4 години

Крадеца вика дръжте крадеца :-)

82

Анонимен

преди 4 години

Да, възмездие ще има!!

81

Анонимен

преди 4 години

До 50 напълно съмсъгладен с теб тази година ще бъде последна горе долу спокойно после се очаква идването на антихриста и великата скръб ще има гонения на хората отказващи печата -чипа много хора не вярват но после ще бъде късно.Слава на Господа Исуса Христа

80

СПРАВЕДЛИВО

преди 4 години

ОТ ТЯХ АКЪЛ НИКОЙ НЕ СЕ НУЖДАЕ НАЙ МАЛКО САЩ.УБИХА ЕДИН УБИЕЦ С КЪРВАВИ РЪЦЕ,БРАВО !СПРАВЕДЛИВО.

79

Анонимен

преди 4 години

До ананимен 85Питай Кица!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Солеймани е генерал, така че атентатът срещу него донякъде е разбираем. Виталий Чуркин обаче беше дипломат. Него защо го умъртвиха в Ню Йорк?

77

axa

преди 4 години

и руснака в качество на какъв се изказва, и кой го интересува какво бръщолеви, ръчкат заедно с китаеца иран и корея и после реват за тях кога го отнесат.Посолството е неприкосновено и да си научат урока.

76

yes

преди 4 години

ние бяхме в БГ 13-та цял месец ама след 15г отсъствие и беше ужасно как народа попива всичко и какви тъпни му спускат поръчковите медии, а като тръгнеш да им обясняваш че са пълни съчинения ти се нахвърлят, той журналиста е "компетентен и не лъже бе", тя медията е "безпристрастна" бе. Колко са кухи тикви, хич не ги мисли, нямам куража пак да мина.

75

Ти да видиш..

преди 4 години

До тя 76 В изблик на откровение Лавров каза: Целия свят мрази Русия. Аз на теб ли да вярвам или на Лавров ?

74

Анонимен

преди 4 години

На Пу-Тинчо му е позволено да се заканва и нищо друго!

73

Д-р. Гигълс

преди 4 години

Не е хубаво Джуджи да се обажда за да не олекне с още някои милиард . Че освен закани друго конгреса не му е разрешил

72

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 78 Не знам за какво убийство говориш,но ако говориш за у унищожението на терориста ген.Сюлейман мисля,че бъркаш.Случката му се случи,заради убийството на цивилен американец работещ в Ирак от ръководените от него паравоенни терористи(нещо като "зелените човечета на Путин")-същите по-късно нападнаха американското посолство в Багдад.

71

Жоро

преди 4 години

До тя Не чети само руска преса,нито вярвай на повечето говорители по бълг.ТВ.Бях в БГ за цял месец миналата година.Отвратих се от 'помията' по пресата и българската телевизия.Чети-има ИНТЕРНЕТ.

70

Анонимен

преди 4 години

Убийството нали е отговор за нападението над посолството? Възмездие е продължение на конфликта между САЩ и Иран.

69

тя

преди 4 години

Затова цял Свят мрази американците , заради наглите им действия !