18

(-_-)

преди 4 години

Значи като преместиш проблема - той престава да е проблем?? Еми хората просто ще паркират в съседните квартали..

17

Анонимен

преди 4 години

Кога другарко Фандъкова ще се размърдате и ще махнете незаконните бетонни гаражи от кварталите? Два гаража заемат три паркоместа.

16

Анонимен

преди 4 години

Не зона, а изграждане на многоетажни паркинги, ама не искат, защото по-лесничко е с боята и хоп едни пари за допълнително материално стимулиране на калинките.

15

Дона

преди 4 години

"майките с колички вървели по улицата!?", а аз питам къде вървят тези майки с количките там където няма коли по тротоарите и самите тротоари са ремонтирани? Веднага отговарям - ПО УЛИЦАТА! Ерго това не е основание да се разширява зелената зона в кв.Ив. Вазов. Още един въпрос къде карат колела хората след като им се направи вело- алея по бул. Витоша и то от двете му страни? Пак отговарям - ПО ТРОТОАРА! ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ПРЕМАХНАТ В КВАРТАЛА КОЛИТЕ, КОИТО СТОЯТ С ГОДИНИ И САМО ЗАЕМАТ ПАРКО МЕСТА.

14

Анонимен

преди 4 години

и аз искам зелена зона, въпреки че си е откровен рекет офертата, защото полицията се занимава с неправилно паркираните само когато е въведена зона? Едно са свободните места, съвсем друго нещо са паркиралите по тротоарите. Второто е работата на КАТ, която те не вършат. И изобщо човек като събере всички дейности, които КАТ отказват да вършат и са предадени на застрахователи община и тн, единственото им занимание остава регистрация на МПС. Пълни бУклуци. Ние се молим за зона, за да има малко ред.

13

минувач

преди 4 години

Ама сега 'Учителката' ще се похвали - "инвестирахме милион - спечелихме 100 - общината работи добре" - само дето няма да каже че 'инвестицията' е в блажна боя...

12

Анонимен

преди 4 години

Значи като стане зелена зона и като си плати, колата повече няма да пречи на майките с количките? Така излиза от статията...

11

Анонимен

преди 4 години

Платените зони пълнят бездънната яма - Градска мобилност. От 7 години в квартала, в който живея има зелена зона - нищо. Неправилното паркиране по тротоари и зелени площи продължава. Когато питам служителите на Градска Мобилност защо тези коли не се глобяват/репатрират, те вдигат ръце и казват, че това било за Кат, защото те нямали юрисдикция извън уличното платно. Пълни глупости.

10

Анонимен

преди 4 години

Това синя и зелена зона расте и пъпли като калта на зергите от СтарКрафт.

9

alf

преди 4 години

паркирам на три спирки с дървай от работата заради тъпата зона в лозенец където бизнеса умря така или иначе там и офисите поевтиняха много точно заради тъпата зона

8

Край

преди 4 години

Давай Фандъкова разчертавай София и кола на тротоар да няма.Ще попишят ще мрънкат и накрая ще си закарат бангийте в стомана перник

7

Анонимен

преди 4 години

"Зелената зона" постепенно стана кафява.

6

Продънен джоб

преди 4 години

Докато нашият квартал не беше "зелена зона", половината знаци по улиците липсваха и на никого не му пукаше. Ама щом решиха да цакат хората в портфейлите, как се сетиха изведнъж и ги сложиха за ден-два като с магия. Нагледен пример как и защо се труди общината за благото на гражданите.

5

Анонимен

преди 4 години

Пропускате изборите, плащате зона. Всичко трябва да има баланс. До края на мандата само Факултето ще е без зона.

4

Анонимен

преди 4 години

Поредното пълнене на гушата с благовидни намерения. Тези майки с количките които наистина няма от къде да минат имат ли коли и къде ги паркират на покрива ли аман от общински лицемери.

3

..

преди 4 години

По-хубав паркинг от зелена/синя зона няма. Хем не влагаш пари за изграждане, хем печелиш и има паркинг с еди си колко места.С един куршум - купища зайци.А това, че хората негодуват си е техен проблем :)

2

Анонимен

преди 4 години

Хе-хе какви добри общинари пак излизат с номера, че е по молба на гражданите. Когато стане въпрос да се осигурят площи за паркинги и при ново строителство задължително да има такива под земята поне за обитателите на сградата си правят оглушки.

1

Анонимен

преди 4 години

Вместо да направим паркинги, нека сложим още такси! Гениално! Ето това е смело и визионерско политическо мислене!