58

blue zone

преди 4 години

За квартал Иван Вазов съм твърдо за там е някъкъв ужас особено улица Янко Забунов и съседните не се търпи улицата е достатъчно широка но се спира и от двете страни и на практика не могат да се разминат две коли и става ужас. Българина трябва да разбере че ако иска да има автомобил ще си плаща за това удоволствие ако не с транспорта.

57

Анонимен

преди 4 години

Предлагам зелената зона да се разшири още повече и да включва личните гаражи. Паркираш в собствения си гараж и плащаш, така ще има повече пари в бюджета и по-големи заплати за бюрокрацията. Също така да се увеличат данъците на хората, всеки да плаща според количеството да издишвания въглероден двуокис (според кабронзовата му емисия)- по-голям си, по висок данък, замърсяваш повече, плащаш повече. На сексуално активните данъка да е по-висок, задъхват се, и отделят повече въглероден окис.

56

Анонимен

преди 4 години

А, честито! Сега хем ще плащате, хем ще обикаляте да си търсите места за паркиране. Защото с кофа боя няма как да се реши проблема когато местата са по-малко от колите на хората от квартала. Само някои хора ще забогатеят за сметка на гражданите.

55

Тим

преди 4 години

Направете цяла София платен паркинг! Дали с тези мерки.ще се реши проблема с паркирането? За толкова години СО не изгради един надземен или подземен паркинг. Къде отиват милионите от зелена и синя зони? В центъра на града има частни паркинги за 4 лева на час. Да не се налага да карате болен за преглед. Спете столичани - ще дойде време да паркираме зад Околовръстното!

54

(-_-)

преди 4 години

Kaк точно са поискали тия живущи? Чрез някакъв местен референдум ли?

53

redordead

преди 4 години

живея в Редута и се надявам под Слатина, да имат предвид и моя квартал - тук е невъзможно вече да се ходи от коли спрели на тротоара. Но, където има синя зона трябва и да има колчета на тротоара, за да не позволяват на коли да се качват на него. Отделно, зелената зона е около 100 лева на година за 1 автомобил на апартамент, не виждам какъв е проблемът.

52

Джо

преди 4 години

Къде отиват парите от зоните?

51

ХАЙДЕ БЕ?

преди 4 години

отново по искане на жителите на квартала.ТУЙ ГО СЛУШАМЕ ОЩЕ ОТ 1944ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ДРУГО.

50

Анонимен

преди 4 години

Косвеното вдигане на данъци започна маскирано под наслов "Ми те живущите поискаха!". Пак гласувайте!

49

До 47

преди 4 години

Много си ***, Гоше, много. Мястото да не ти е наследство? Отиди и си плати да ти го маркират и да си го ползваш само ти. Иначе е ясно, че в живота си жалка креатура, но в нета лееш простотия.

48

Анонимен

преди 4 години

Доста време се чудех защо подпалват коли до блоковете, а то било отмъщение заради нарязани гуми или одрани коли паркирали временно до тези блокове.

47

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави всяко подходящо за паркиране място, са го направили на паркомясто - разчертано и асфалтирано на нивото на улицата. В София общината разчертава част от тротоарите и те кара да паркираш катерейки бордюри и трошейки си колата, както и плочките на тротоара, където са платените зони за паркиране, а където няма зона, общината те принуждава да паркираш в зелените площи или на тротоара, пречейки на пешеходците. В нормалните държави общините правят паркинги, а в София мафията печели

46

Анонимен

преди 4 години

До Венчето"Слагаме си туби от минерална вода на местата има си и написано че се пукат гуми койт спре и да видиш как са научават."А после ревете "някой е подпалил 7 коли пред блока без никаква причина". Щото ако аз си намеря колата със спукани гуми или надрана, а някой ми се усмихва ехидно - няма да мине без последствия. Рязко ще се освободят паркоместа...

45

Чичо

преди 4 години

Аз джипа го държа в градинката зад блока. Имаше преди там някакви разпадащи се детски съоръжения, ръждясали зловещо. Та една сутрин се фанахме със съседа и с флекса ги махнахме сичките, после бетонирахме пясъчника и се получи перфектната паркинг площадка за 10 коли. Входа към нея сме затворили с бариера. А старото железо отиде за вторични, тъй че има и печалба.

44

Предприемач

преди 4 години

Да сте мислили като сте купували. Свършиха нивите и не остана лев за гараж, нали. Нормалните и успешни хора, притежаваме и гаражи. Няма нищо по- хубаво от това да се метнеш в асансьора и да слезнеш в отопления гараж сега зимата. Цъкваш си копчето на дистанционното, вратата се отваря, и отпрашваш със мръснa газ към офиса, предпазен добре от заобикалящата те токсична и просташка среда.

43

Брадвата

преди 4 години

По принцип в момента на всеки общински или държавен служител се падат по 50 овце за дране. Почти както по времето на английските рицари, там покрай крепостта е имало селяни на разположение на лорда и които са му бърсали задните части. В момента в Столицата е същото, идват селяни и граждани от съседните крепости, за да бачкат и да плащат, за да пребивават на територията. Страхотно нали? И няма избор, плащаш, понеже съседните крепости ги затварят. Лесно, удобно, лорда и графинята са предоволни

42

Анонимен

преди 4 години

Ами не е приятно да се прибереш след работа и да няма къде да паркираш, щото някой са му дошли гости или пък такива от саседни блокове са завардили местата пред вас. Трябва да се регулира това нещо. Площа около блока си е околоблоково пространство, не виждам защо секи да може да спира там. То да не е офис зграда???

41

Анонимен

преди 4 години

до 39Малее, ти си бил много богат бе, живееш в Гео Милев, верно ли?

40

Анонимен

преди 4 години

До До 35Значи ако някой има по-скъпа от твоята кола, спокойно може да ти вика на теб "Ей беден боооклук"... И ти си мълчиш, щото си знаеш гьола?

39

Аха

преди 4 години

Много са "хората" като бай ти Митьо и напълно си заслужават съдбата. Живота им минава в борба да си пазят общинския парцел, който те наричат паркинг. Бай *** има ряпа да яде докато ги стигне. Пожелавам им за 2020 на парко местата им да им построят още по един два блока.