29

Анонимен

преди 4 години

Глупости! Ванга никога не е била нещо повече от която и да е гледачка, изкарваща пари от суеверието и наивността на хората. Да не говорим за това, че Ванга е направила май повече предсказания след смъртта си, отколкото приживе. Всеки й приписва какво ли не.

28

Спаси планетата

преди 4 години

Имам рожден ден на тази дата! Днешното поколение не дава на следващото поколение да се развие. Трябва ли да мислим само за пари, богатство, власт. Защо ние трябва винаги с някого да сме врагове. Защо не сме единни независимо от пол, раса, вяра? Защо сме си направили живота толкова труден, толкова страшен? Защо човечеството е разделено на бедни и богати? Защо трябва всеки ден стотици хора да умират от бедност? Защо винаги трябва да водим войни и милиони невинни и воюващи хора да загиват? Защо просто не спрем за миг и не помислим, всичи хора на земята: Защо трябва да водим живота си така?

27

шматка

преди 4 години

Махди Исус и Джаджал от къде ще слязат.От черешата ли

26

Ясъмкон

преди 4 години

Айде пак някой "цитира" Ванга. Все отнякъде се пръкват някакви хора които казват че Ванга казала това и онова. И всяка година едно и също. Ауу видите ли че се свръши свето тая година и те така отка е умрела. Сега пък на тоя тя му била казала това ама му казала да си трае. Сигурно и числата от тотото му е казала ама той нали е честен!

25

Анонимен

преди 4 години

През 84г Ванга казва на ТЖ:Партията ви ке погине кога коза я поведеПозна

24

Анонимен

преди 4 години

И откъде да се знае че тези неща ги е казала Ванга.Много от хората създават фалшиви новини свързани с Ванга.

23

Mahdi

преди 4 години

Това го пише в хадисите. Първо ще има епидемия, после война, в която европейци и мюсюлмани ще се обединят срещу трета сила (китайците, най-вероятно). Ще победят благодарение на мюсюлманите, но после европейците ще ги предадат и обърнат срещу мюсюлманите. Оттам почва армагедона, слиза Махди, Исус и Даджал(дявола). Това ще е много близо до Съдния ден. Четете хадисите, Ванга оттам в крала, явно.

22

Анонимен

преди 4 години

Що ни занимавате с тия простотии?

21

До 23

преди 4 години

Сигурно е било така, селянин мизерен

20

Анонимен

преди 4 години

Страшни простотии..

19

Анонимен

преди 4 години

Преди години имаше една гледачка на пазара Д. Петков, тя повече познаваше.

18

Калеко Алеко

преди 4 години

Ванга беше една придворна врачка на фамилия Живкови, другарите от ЦК на БКП и товарищите от КПСС, тях ги обслужваше с приоритет ... брътвежите и бяха едно на ръка, а това което други вкарваха в устата и, или и приписваха че е казвала, е нещо съвсем различно ... !!!

17

Леле

преди 4 години

Ванга никога не е говорила с конкретни дати, особено ако става въпрос за негативно бъдеще. Този пак е объркал одеколона с водката хаха :)

16

Анонимен

преди 4 години

до 8 Крайно интересен реванш се очертава между Уайлдър и Фюри наистина, но Уайлдър е много хитра лисица...пести си силите и Фюри и Ортиз го водеха по точки и за изведнъж избухва с мощни тупаници и край. Фюри имаше късмета, че съдията броя бавно за втория нодаун..изправи се чак на 12-тата секунда в 12- я рунд. Крайно непредвидим мач, какъвто беше Уайлдър- Ортиз втория...Ортиз го водеше по точки до 7- я рунд и Уайлдър само с един удар и го приспа!

15

Рашко

преди 4 години

Колко ли ревнува Нешка, че не тя е съобщила новината?!!

14

От на Ботев брадата

преди 4 години

Кунева е католичка и как възпитано казва йес докато затрива цели индустрии

13

Анонимен

преди 4 години

Тая беше любимка на разни комунистически ***, като батето, Светлин и Нешка. Червена гледачка...

12

Анонимен

преди 4 години

Католиците са възпитани хора и се бръснат брадите.Всичко е от брадите хора.Видиш ли брадат козел бягай .

11

Хххх

преди 4 години

Не е далече ще поживеем и ще видим.....и не разбрах защо е трябвало да чака преди да ни каже....не е ли по-добре да предупредиш хората!!1...Освен това детектор на лъжата може да бъде излъган затова не се приема като доказателство в съда...зависи какъв е детектора и колко е прецизен...

10

Анонимен

преди 4 години

Айде стига сте ни занимавали с тая комунистическа вещица, слушалка на ДС!!!