Снимка: BulFoto архив

Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не разказва, докато не им дойде времето.

Още по темата

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен шок в два специфични дни. Това са дните, в които има натрупания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия, където беше свързан за детектор на лъжата, който показа, че казва истината, предава DarikNews.bg.

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и наистина през декември се очаква слънчево затъмнение.

„Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“, каза още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е категоричен, че Ванга му е посочила точно тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторни разказа още, че Ванга е предрекла епидемии и внезапно избухване на война за настоящата година.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се промени, ако светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до много сериозни размери“, каза още той.

Коментари Напиши коментар

131

Катя - Сливен

преди 1 година

Да война ще има защото хората живеят с материални неща наи вече богатствата кой повече да има, но не всичко е пари на тоя свят, къде здравето,къде изкрената и изтинската любов, защо гледате без труд да изкарвате пари които са дадени за да посрещаме нуждите си, парите са от ръце на раце и са пепел. Аз желая на първо място ЗДРАВЕ, щАСТИЕ, РАДОСТ и нищо друго то си идва постепено.

130

анонимен

преди 2 години

Епидемията вече я има, коронавирусът, който се разпространява бързо и все още няма ваксина!

129

Недостоевски

преди 2 години

Мечтата за Константинопол на един мегаломан наричан с уважение от Византийските авторитети "полу-грък", била осуетена от намесата на една вражалица. Вероятно въпросната си няма хал-хабер, че му е намерила цаката на откачения завоевател, но на нея се приписват заслугите, че ако съборят статуята му намираща се в пределите на града, гадното *** водещо обсадата ще умре. И то умряло. Умряло щото продажници са го отровили, но не стои добре във вековната история. Там майка 10-13 век и КГБ. Отврат.