36

е нема страшно

преди 4 години

ке пият ракия

35

Молебен 2020г!

преди 4 години

Господи помогни! Помогни ни Господи -Господи нека има дъжд -Господи дай на племето вода -О Господи!!

34

Анонимен

преди 4 години

До Ще се оправят нещатаЕстествено, че ще се оправят. Бойко ще им реши всички проблеми, ще им изгради нов водопровод с държавни пари и скоро това няма да се повтори. Ама те реват и не могат да изчакат 20 дена нещата да се нормализират.

33

Ще се оправят нещата

преди 4 години

Ще се оправят нещата !Да се вземе поука и грешките да не се допускат повече.отдело пълна ревизия на състоянието на ВИК в други градове , села и тн.

32

Перничанина

преди 4 години

Другари, само БСП, другари. Смърт на ГЕРБ и всички десни. Да живее партията и другарката Нинова. На нас вода не ни трябва, другари, важното е партията да е добре.

31

Анонимен

преди 4 години

Революцията на сините е пред провал !

30

-

преди 4 години

180 градусови ъгли сте всички от правителството начело с най главния, който разбира се е 270 градуса.

29

555

преди 4 години

ПЕРНИК СПИ , ПОТОПЕН ОТ БЕЗВОДИЕ. ЧЕСТИТО ПЕРНИЧАНИЗАСЛУЖИХТЕ СИ ГО. Още толкова време поне няма да имате вода , но както се казваше БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ. Да ви мажат очите и ушите и друго, пък вие спете !

28

Анонимен

преди 4 години

Простия човек се мъчи докато е жив!

27

Анонимен

преди 4 години

при целият воден ресурс, с който разполага страната ни, да се стигне до това положение ... не знам, затвор е малко

26

Анонимен

преди 4 години

Все едно е кой комунист ще е на власт Бойко или друг!Щом са комунисти те само знаят да лъжат и да крадат!Това са фактите.Ако комунистите от БСП са за оценка 2,ГЕРБ са за 2 1/2 по шестобалната система.Това уж било по-малкото зло?!По-малко ама друг път.В НС няма един демократ!Един няма!Всички са комунисти и са на всеки метър вече,а не на всеки километър като едно време.

25

АнонимеН

преди 4 години

ПЕРНИЧАНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НИКАКВА МИЛОСТ ЩОМ СИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И СЪВЕТНИЦИ И ТО НА ПЪРВИ ТУР НА МИНАЛИТЕ КМЕТСКИ ИЗБОРИ!!!!ИНА ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ПО ТЛС: ЧУДОВИЩАТА В МЕН! ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ ЕПИЗОДИТЕ ИЗЯЖДАТ МЕ ЖИВ ОТВЪТРЕ!ПЕРНИЧАНИ ЗАСЛУЖАВАТ МНОГО ПО-СТРАШНИ НЕЩА ОТ ЕШЕРИХИЯ КОЛИ ДА ПИПНАТ ОТ ВОДАТА КОЯТО ПИЯТ И ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ , ЧЕ ИМА ДАЛЕЧ ПО-СТРАШНИ НЕЩА ОТ ЕШЕРИХИЯ КОЛИ КОЙТО МОГАТ ДА СЕ ПИПНАТ ОТ ВОДАТА!!!

24

Анонимен

преди 4 години

До ШопоЯ не знам кога на ВАС че ви се стъжни ! Щото това е диверсия не срещу БСП ,а срещу БЪЛГАРИЯ !!! За затвор сте !!!--юКаква диверсия, не ги ли гледаш, че тия от БСП са оставили всичко разбито и 26 години не са барнали нищо. Само кражби и точене от пернишкото стадо комунисти.

23

Анонимен

преди 4 години

Май водната криза от Полша стигна и до нас. Дано не съм прав. Тук състоянието на цялата инфраструктура и начинът на използването й (допускащ загуби на вода по трасето, ВЕЦ -ове на всеки 10 километра и т.н.) са допустими само при нормални количества на валежите. При суша цялото това разхищение няма как да продължава.

22

Шопо

преди 4 години

Я не знам кога на ВАС че ви се стъжни ! Щото това е диверсия не срещу БСП ,а срещу БЪЛГАРИЯ !!! За затвор сте !!!

21

Анонимен

преди 4 години

До РадославТи си много зле бе, момче. Какъв Бай Тошко те гони, ти знаеш ли коя година сме изобщо

20

Василев

преди 4 години

Когато човек е о.акан до уши но няма смелост и доблест да си признае, че е некадърен, тогва започва да търси причината я в кмета, я в крадене на вода от заводи, я в стари тръби, за да не лъсне истината!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

19

Радослав

преди 4 години

И после герберчетата се цупят като им кажеш, че Гроб и Баш Тиквондур са цоцалисти до мозъка на костите си, хахаха! Които не е изживял цоцализма на Бай Тошко, ще може да го изживее под мъдрото управление на личния му орехоблиз Баш Бай Тиквонии, първи от това тиквено семе! А на дъртите цоцалисти на които им липсва цоцализма, ще могат да си го припомнят и радостно да развяват вместо червени книжки и портрети на бай Тошко, герберчета и портрети на Баш ***!

18

Василев

преди 4 години

Започват една подир друга да гърмят системите, защото липсва експертиза и професионализъм!!!Това , че си завършил висше образование в престижен университет у нас или на запад , не те прави по никакъв начин експерт и специалист!!!Животът е жесток селяни прости!Агент Уйли Хоугън!ЦРУ!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Споко бе!Бойко ще докара една тръба от Сахара и водата ще ръгне из Перник.