56

Господ е Българин

преди 4 години

Тия тъпунгереси и тъпуци пернишки да се готвят за преселение.Средата на зимата е и няма ни капка сняг.Язовира им скоро ще пресъхне напълно и ще удари дъното и почвата.Каквото и да измислят вода за толкова народ няма да има НГлобално сега започва засушаване.Изрязахте горите които са естествените резервоари за вода .Водичка повече няма да видите повече и малкото такава ще пресъхне и замръзне из тръбопроводите.Пробитата като сито мрежичка а на ВЕЙКА ще помогне. 21В Тъпунгеристан

55

Анонимен

преди 4 години

Имало вода в пещерите, тоя наистина е здал багажа, за да говори такива глупости, значи са уплашени, че не могат да направят нищо, просто печелят време, затова подхвърля на хората някакви срокове, 20дена,1 месец и т. н. Този път алчността им изигра лоша шега

54

Анонимен

преди 4 години

Егати тапирите, няма вода те обаче почват да сменят тръбите, добре и като смените тръбите с какво ще ги на пълните.

53

Анонимен

преди 4 години

СЛЕДВАЩИТЕ 20 ГОДИНИ ЩЕ СА НАЙ-ТЕЖКИ ЗА БЪЛГАРИЯ. ДОКАТО ИЗПУКА ВСИЧКО СОЦ.

52

ДО Радослав

преди 4 години

Много добре написано . Но Края ти е Трагичен - *Ако това стане може и да ви дойде умът в главите, че БСП и ГЕРБ са едно и също нещо и играят партия срещу * вас!*КОЙ си ТИ ?Ние се знаем .Това е *** - Ако някой още не се е научил да ги подушва по *миризмата* .

51

Василев

преди 4 години

Отклонявана ли е била водата за частен ВЕЦ на Пеевски???Не може от лятото до сега да спадне обема с една трета!!!Бойко *** си с мир!!!Агент Матю Донахю!ЦРУ!!!

50

random

преди 4 години

До Я па ти..Ти най- верояно си *** ,познах ли!

49

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ: СЛед 800 дни ще ви оправим. Ако някой още мърда де.

48

Анонимен

преди 4 години

Другарите от БКП станало БСП, цял комунизъм окрадоха, та с водата на един язовир и с някви бунаци от Перник ще се церемонят.

47

Анонимен

преди 4 години

20 дни добре ама май това е само началото на края защото ако до 20 дни не падне сняг поне 30 см. на Витоша Юни ще има евакуация на ПЕРНИК

46

Радослав

преди 4 години

Дано номера на дъртите комунопитеци да не мине и този път както стана с "Виденовата зима" и КТБ! Дано този път проект Младежко БКП (ГРОБ) да остане на власт без кухата фирма дърто БКП (Бе *** се Пак) да може да ги спаси като поеме отново отговорността за бомбите заложени от комунопитеците от ГРОБ! Ако това стане може и да ви дойде умът в главите, че БСП и ГЕРБ са едно и също нещо и играят партия срещу вас!

45

Дядо Соци

преди 4 години

До Анонимен 26 Че то в България освем комунисти други няма.Така ни промиха мозъците братушките.За това по младите избягаха.За нас пенсионерите спасението е едно. Поне по един ковчег да ни бяха подарили за изпроводяк.Гадове комунисти.

44

Анонимен

преди 4 години

За Корнелка ли си се затъжилКорнелка и Бойчето са в един отбор, само дето вече дори Корнелка не може да го спаси.

43

Анонимен

преди 4 години

България е пълна с вода. И поДзмени води,и надземни. При това природно богатство да докарат половин Северна БГ пред рижим на водата си е за дълги години затвор със строг режим.

42

Анонимен

преди 4 години

Перник скоро ще мъртъв град като Чернобил!Бойко е българския аналог на Дятлов от сериала Чернобил

41

Анонимен

преди 4 години

при целият воден ресурс, с който разполага страната ни, да се стигне до това положение ... не знам, затвор е малкоЗатворът е за дребни кметове на общини, тук-там някой корумпиран нисш полицай и дотам. Нататък не се пипа.

40

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 41 И защо ти трябва Боко да падне бе , ненормалник ? За Корнелка ли си се затъжил ?Не виждаш ли че не може да сипе водица на малешката на Борисов ?Откачени хора , еййй!

39

Пенсионер

преди 4 години

Какво еко система бе , ненормалници. Тя ли е по важна или да се спаси града.Единственото спасение е Борисов.Ако трябва и водата от пещерите ще извади.Това е Борисов ей,работохолик за България .Не е шега работа. Най после случихме на премиер.

38

Анонимен

преди 4 години

Баце, почвай да правиш молебен за сняг!

37

Мита

преди 4 години

Следващите 20 дни перничаните да идат да почиват в Банско и Панпорово, Ем ша спестят вода, Ем ша са позабавляват, ски покарат и почерпят в хубавите механи на тези наши прекрасни корорти