46

Анонимен

преди 4 години

Може да направи и изложба на карикатури на Грета Тунберг.

45

Анонимен

преди 4 години

Подигравките на един холаднец по никакъв начин не могат да очернят делото на Мохамед, който е изпълнил трудната си мисия бидейки само обикновен човек, за разлика от Христос който е бил син Божий. Мисията на Мохамед е била много по-трудна.

44

До Леле до 29

преди 4 години

Европейците и американците(по-точно службите им) разбиха арабските държави с тия цветни революции.................те сами си докараха потока от бежанци!И това от алчност и лакомия............прочетете кой създаде Ал-Кайда и Ислямска държава!!Да не реват много западняците ..............каквото са надробили, това ще сърбат!!!

43

мохамед е педофил

преди 4 години

Така реагират всички пpимитиви. Готови са да изколят половината човечество в името caтaнинcкaтa си доктрина. Мирът с исляма е невъзможен.

42

До Свобода на словот

преди 4 години

На Запад ако се опиташ да отречеш Холокоста.............има т.нар. алтернативни историци, може да попаднеш в затвора, знам че така е в Германия, и не само там!!

41

Свобода на словото

преди 4 години

А защо при свободата на словото и при демокрацията в демократичния ЕС Герд Вилдерс не опита да планира изложба на карикатури на тема Холокоста?

40

Анонимен

преди 4 години

Ами да ги прекъснат тези връзки, да ги прекъснат, като се изнесат от Холандия завинаги пакитата, ама само бърборят.

39

Леле до 29

преди 4 години

Не, провокация е какво правят мюсюлманите със свободата на словото! Ако искам ще се подигравам на мохаМерд, това е мое право! Точка. Като не им харесва- към Пакистан, там са отдадени на правата вяра хаха

38

интересно

преди 4 години

ако го напсуват в очите този депутат дали ще се смее...все пак свобода на словото.

37

Леле до Барселона

преди 4 години

Всъшност има карикатури на Христос и те са с хиляди в нета. Не бил чул.... то гав рата с християнството и християнските ценности е всекидневна, то не било чуло... м а р ш.

36

Saki

преди 4 години

Съдейки по формата на главата му е логично,че този холандец страда от генетично заболяване или аномалията е резултат от инцест.

35

Барселона

преди 4 години

Карикатури на Мохамед няма да променят нищо освен този холандец да даде фира.А и не съм прочел да има подигравателна карикатура на Христос.Трябват крайни мерки срещу доказани фанатици,не да го арестуваш и после да го пуснеш.а щом има неопровержими доказателства,на момента да става история...

34

за всичко се плаща

преди 4 години

Тоя се държи като отличник от училище за слабоумни!И очаква същото от другите!Е, няма как да стане!

33

Анонимен

преди 4 години

Вилдерс е послушко на ционистките разбойници. Преминал е обучение в Израел през 90-те.

32

popa ot razgrad

преди 4 години

този депутат обича да играе руска рулетка...

31

Анонимен

преди 4 години

Не му се живее май...

30

До Мусюлманина

преди 4 години

Умствен багаж = blank space!

29

odpo

преди 4 години

Аз съм Атеист и съм горд с това, винаги съм твърдял и ще твърдя, че религиите са чист способ за контрол на масите и "вечен" банкомат. Но това което прави този политик е ЧИСТА ПРОВОКАЦИЯ на един самозабравил се мазохист... това де, политик.

28

Анонимен

преди 4 години

Исляма и въобще религиите биват възприемани единствено от хора с ограничен кръгозор! В 21 век, не е нормално да въприемаш религията насериозно! И колкото по-скоро човечеството се отърси от тази лудост, толкова по-скоро, ще заживее в повече хармония, мир и с по-малко насилие!Имаме далеч по-важни предизвикателства пред човечеството и планетата от колкото религиозните спорове за Бог!

27

Гост

преди 4 години

Много от тези, които искат да очернят Исляма, след като започнат да четат Свещената ни книга го приемат, има доста такива случаи, този е следващият мусюлманин!