66

аз-ът

преди 4 години

между другото религията казва доста за изповядващите я. Представете си, какъв човек трябва да си да за г*зиш на килима пред неграмотен овчар-зоофил, който ти бяснява че след като си правил секс трябва да отидеш се изтъркаш с пясък. Тва са хора, които още живеят в каменнта ера, те са с манталитет на животни и заради това и евреите ги мачката здраво - отнасят се с тях, именно като с животни. Една от причините да хресвам евреите :)

65

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е новата световна религия. Свиквайте.

64

аз-ът

преди 4 години

половината проблеми на тази планета ще изчезнат, когато последния муслим бъде обесен.

63

аз-ът

преди 4 години

ТВЪРДО ЗА !След като мюсюлманите имат права и ние имаме. Отстрании в съседната галерия - конкурс за снимки на козички. Тематично свързани са.

62

Иисус е Богочовек

преди 4 години

Иисус казва за себе си кой е той и откъде е дошъл, предсказва предателството и смъртта си(като земен човек) и възкресението си като Божи Син, а мохамед е бил само човек.Иисус е 100% човек и 100% Божи Син и това го знаят и демоните даже, а тези които го отричат са по-зли и от демони.

61

Турчина

преди 4 години

Но никой не му е през *** дали в европа има ислям. Просто го правят за изборите. Голем евро г й съюз. Истинските мъже са в Турция и Русия. Там дупят евро *** меките китки

60

Анонимен

преди 4 години

А карикатури на *** .Ами то във всяка църква и параклис е пълно с карикатурите му. А сектантите дори и по домовете си са окачили по една и и се молят и палят свещи.

59

Анонимен

преди 4 години

"Никой мюсюлманин не би се подиграл с Исус."Османе ти нормален ли си?

58

Анонимен

преди 4 години

Ислямът и мюсюлманите изпитват огромна почит и уважение към Исус. Никой мюсюлманин не би се подиграл с Исус.

57

Анонимен

преди 4 години

Тя цялата им религия е една голяма карикатура, не само пророкът им.Карикатура, но зла и злобна.

56

Анонимен

преди 4 години

87. И дадохме на Муса Писанието, и подир него изпратихме един след друг пратениците, и дадохме на Иса, сина на Мариам, ясните знаци, и го подкрепихме със Светия дух. Нима не ви обземаше надменност всеки път, щом пратеник ви донасяше онова, което душите ви не желаят? И някои отрекохте, а други убивате.

55

Анонимен

преди 4 години

Пак турски пръдни в коментарите, маскирани като българи...От самолет си личат турските ***, драскат и лаят злобно и си мислят, че някой им вярва.

54

Анонимен

преди 4 години

Ми този така наречен "пророк"......./от не знам кой си/ заслужава само карикатури......Дайте пример с ЕДНА цивилизована страна кланяща се на "пророка"?

53

до 47

преди 4 години

Е как така си християнин, а се засягаш ако някой говори за мохамед? Я се прегледай някъде...

52

Анонимен

преди 4 години

"А и не съм прочел да има подигравателна карикатура на Христос."Защото не четеш достатъчно........с бъркане в носа не става.......бягай на строежа.

51

Анонимен

преди 4 години

Дори от коментарите ще разберете колко подла е религията на мюсюлманите.Всичко е измислено от завист към юдеите и християните и най-вече против тях.В ислямът няма нито едно свято нещо или истински пророци. Всичко е преиначено и нагласено да оправдае завистта и омразата към юдеи и християни. Така е от първия ден, така е и досега.

50

Свободно слово

преди 4 години

Може да направи изложба с карикатури на хомосексуалисти и вицове за хомосексуалисти, да го видим тогава свободното слово в свободния ЕС, и помен няма да остане от партията му.

49

Анонимен

преди 4 години

До До Свобода на словотНа запад никой не отрича холокоста, но има историци които представят факти несъвпадащи с официалната версия. Това са просто факти, а не отричане, научни факти. И тези историци ги пращат в затвора. Химикът Гермар Рудолв го пратиха в затвора, защото не откри в почвата под Освиенцим човешки останки, там са заровени човешки останки на 4 милиона и той нищо не отрива, но не правят втора експвертиза от нови експерти ами го пращат директно в затвора в Германия.

48

До Анонимен 40

преди 4 години

Западните държави сами са си виновни за бежанците, защото в жаждата си за нефт и други ресурсу разбиха поне 10 арабски държави.............сега ще си връщат всичко с лихвите!

47

До мохамед е педофил

преди 4 години

Мохамед е историческа личност както и Христос...............между двете религии има много повече прилики, отколкото разлики!!Но промитите ви либерастки мозъци не могат да разберат тия неща!В Корана Исус Христос също е светец, както в Библията!!!Християнин съм, православен..................но не си играйте с вярата на хората, без значение от коя религия са!!!