10

Анонимен

преди 4 години

Поредната кашерна драма за зрители-гои без особено критично мислене. А бих казал, че са без каквото и да е мислене. Прощавайте за безпокойството, но кога ще видим един филм, в който лошите са евреи или ***? Щото прави впечателение дефицита на такива филми. Нали така, кашерни другари филмоиздатели и филморазпространители. За зрителите е ясно, че са жертви на поеврейчено образование. Тях няма дори да го споменавам. Те свинското с пуйка замениха, само и само да са кашерни, че един филм ли няма...

9

Анонимен

преди 4 години

Тази трябваше да снима с Никон.

8

Пак се пробва Гошеее

преди 4 години

Приключихме с тая история мънинко многоточие такова ...

7

Да го обясня така

преди 4 години

Малък колет пристига от БГ до САЩ за четири дни. Нищо не закъснява с 16 дни повече от обичайно предвидените 7 до 14. Не и случайно!Таааа почупи ли те многоточието или пак ще пробваш?

6

Jaeger

преди 4 години

Ho-ho-ho Весела прасоколеда!

5

Искате ли да видите

преди 4 години

Магия? Фокусник с Инсулт! ТРЯС - Don't touch my PUDDİNG!

4

Трябва да си ги ...

преди 4 години

Заслужите! Като за начало искам си раниците и бельото! Искам обвиненията срещу мен и клюкарщината премахната. И после ще видим ... И хубавата синеока пъстроока брюнетка да я не закачате ...

3

След цялата кочина

преди 4 години

Дето я направихте тук, ако си мислите, че ще ви сервирам на тепсия синтеза от най-новите и най-доказаните работещи педагогически похвати и на всичкото отгоре ще ме изкарвате откачен и за мезе ... Няма да а стане. Друго са ме учили хора с достойнство! Запалката и за брак!

2

И аз си бях подбрал:

преди 4 години

Много цитати с които да започна. Обаче нали от прехвърлянето от един документ на друг съм маркирал името на Оскар Уайлд с един друг цитат: Успехът е наука; ако имаш правилните условия получаваш правилните резултати. Или: Изкуството е индивидуализъм, а индивидуализмът е обезпокоителна и дезинтегрираща сила. Обаче реших, че макар и верни тези два цитата не са добро начало. Плашат тълпата!

1

Значи аз не отричам

преди 4 години

Че отначало имаше сгрешени цитати от бързане и копи пейст! Ама прочетохте ли окончателната и крайна версия в библиотеката на югозападния и копието дето е в мен. Единственото оцеляло! Бел. Автор: фактологичните и правописни грешки са поправени! Цитата в началото е на Марсел Пруст! Да ги уведомявам ли? За упражнения, които са доказани от 50 години с нобелова награда? Моите уважения към Алфред Нобел и динамита продаван от него. Did you really cwed to the bottom of this. Scientologist idiots!