Снимка: Bulgaria ON AIR

Военните конфликти са остро противопоставени на глезотиите на звездите във филма на Ерик Поуп "Хиляда пъти лека нощ". Филмът проследява случващото се по света - от капризите на знаменитостите до смъртоносните събития в най-горещите точки на планетата. Именно вторите снима с фотоапарата си една от петте най-добри фотографи в света Ребека Томас (Жулиет Бинош).

Героинята посвещава живота си, за да разкрие световните несправедливости по света, занемарявайки личния си живот. Оставила грижите на децата й на своя съпруг, Ребека поема редица рискове, заради един от които попада в болница.

Физическата и емоционална травма се оказват знак да намали темпото. Завръщайки се в родната Ирландия, обаче тя трябва да се срещне със семейството си и да осъзнае, че лутайки се между личния и професионалния си живот трудно ще намери своето място.

Поуп е безкомпромисен към лудостта на световните сили, поддържащи пулса на времето. Ужасът е видян съвсем от близо, покрай работата на Ребека, но може ли един фотоапарат да е достатъчна граница между снимащия и случващото се...

В ролите ще видим още Николай Костер-Валдау, Мария Дойл Кенеди, Клое Анет и др. Гледайте "Хиляда пъти лека нощ" на 4 януари от 22.45 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase