95

blue

преди 4 години

Poduene rules.

94

Роналдо е КРАЛЯТ!

преди 4 години

КРАЛЯТ - 712 гола, Джуджака Дузпесьо - 704 гола. "Маракана", "Олимпико", "Анфийлд"! Млък, бoклyци!

93

НОМЕР2

преди 4 години

Никой в Света на футбола от 21-ви век, не може да се мери с гения Роналдо! Жалко, че разни пикл*ви журналистчета си изкарват хляба с гнусни статии!

92

Анонимен

преди 4 години

Роналдо колкото е ...... Нойер, Меси не е .... Антонела.

91

Dani

преди 4 години

До До Пешо Абе пич кой има голове срещу всеки по-класен вратар? Кой е правил смешен Нойер? Кой е опъвал най-много миризливците от РеВал? ааааааа?

90

Анонимен

преди 4 години

до 90 Най старият рекорд в леката е на чехкиня и е на 37 години почти...1983-та година

89

Анонимен

преди 4 години

до 85 Има рекорди в леката атлетика..примерно на ГДР когато ти още не си се родил/а, а вече са на 40 години и няма никакъв шанс някой да ги подобри, защото няма такива индекации

88

Стефчето

преди 4 години

Без никаква публика бил скока на височина?На олимпиади, на световни първенства? Ссстига беее!

87

до Стефка

преди 4 години

Стефка и на твоя рекорд ще му дойде реда .Радвай се ,че е поставен в спорт които няма никаква публика ,безизвестен ,безпаричен и спорт лишен от всякакво развитие. Затова още се държиш на върха!

86

Анонимен

преди 4 години

до 85 Говориш пълниии глупости. Пеле вкара над 1200 гола навремето срещу бразилски селски отборчета, а гении като Меси и Роналдо на зенита на своите кариери дали ще имат 800 гола не знам. Какво остава за другите след тях пък. И Оня *** Джими Конърс с 109 титли още е на върха, а геният Федерер със 103-те си титли се опитва на пенсионна възраст да го догони..щото и Конърс е играл на махленски турнири, както пеле срещу махленски отбори навремето.така че не бъди уверен дали така се чупят реко

85

Стефка Костадинова

преди 4 години

до 85 Мислиш ли, че ще доживееш моят рекорд да бъде подобрен?А на Болт на 100 метра с неговите 9.58? Няма да ги видиш!

84

до 82

преди 4 години

Истината ,е че човешките способностти се развиват във всяко едно отношение.Рекордите винаги падат рано или късно.От човеци неусетно се превръщаме в свръх човеци. Роналдо ,Меси както и много други футбоистти в момента са много по добри отколкото някога са били Марко ван Бастен ,Кройф ,Матеус , Платини ,Стоичков ,Марадона,Пеле и прочее

83

толуп

преди 4 години

Възходът и падението на един КЛЕФУК !!!

82

Анонимен

преди 4 години

до 81 Той добре че беше Перес че да му подари 2 топки на тоя португалски нарцис. Ти смятай щом такива некадърни футболисти като Модрич и Канаваро играещи за Реал спечелиха ЗТ за к'во става въпрос.

81

Анонимен

преди 4 години

до 80 Ами кво да кажем за Роналдо Феномена? Контузи се на ранни години и се отказа с 309 гола... Ами за Марко ван Бастен s 242??? Те са значи са 4- 5 пъти по- слаби от Пеле с неговите над 1200 гола? Смях в залата.

80

..

преди 4 години

това ако е падение да не ти дадът златната топка защото Перес е платил да не я вземе а ей така да я дадът на джуджето.. не знам.. и последния месец носи ювентус на ръце отново и е печелил 5 пъти в различни отбори с различни футболисти и треньори и тн а джуждето си седи и си реди той всички както пожелае 15 години. джуджето също е добър но роналдо е играч от до. когато джуджето вкара гол с глава или направи финт различен от ляво дясно и отиде в англия и вземе топката тогава обяснявайте

79

Анонимен

преди 4 години

Коби Брайънт и Леброн Джеймс имат повече точки от Майкъл Джордан.И кво - по-велики ли са ?

78

Анонимен

преди 4 години

Меси пак ще гризе бразилската парпаляга на Копа Америка и после ще циври като някое момиченце да се оправдава.

77

Анонимен

преди 4 години

Имал повече голове Роналдо от Меси...че той и Джими Конърс има повече титли от Федерер- това значи ли че е по- велик от него, въпреки че и Федерер и Меси могат да ги изпреварят в близко време?

76

Анонимен

преди 4 години

do 76 Тази година Меси го приключи тотално- 6 та рекордна златна топка, 6 та рекордна златна обувка и Роналдо се разрева и не отиде на церемонията. Това стана. А догодина ако излъжат Интер в първенството ще е голям успех, а за ШЛ са си пътници до полуфинала най- много и Роналдото ви пак с пръст в уста.