34

Анонимен

преди 4 години

Дирекгорите на болници се НАЗНАЧАВАТ от министерството така че министъра да не се прави на ударен. Държавата е тази която въдворява ред а не самозабравили се директори.Трябва да има ограничение в максималните заплати.

33

123456

преди 4 години

Права била моята х реститутката. Кога искат да те удавят от всички качества избират най-лошото. То затова няма да е бъде и е била 500,докато като ванката синоптичка работи не това, за което е. Беда, щом баници те меси обущар, ботушите пък го кове хлебар. Щука и котарак. Лошо хора няма, лоши са ония, що ги търпят. Да ме извинят медицинските сестри, но тук съм без коментар за тях.

32

Нерегистриран гост

преди 4 години

И Слави подигравателно, сценаристите не всички не са по различни от управляващите. Манталитет. Смяна на бг чип. Нарушаване на правата. Първо *** те да си видят тях и тогава да искат власт. Първо да се отгледат в огледалото, малко загладиха косъма. Не всички са гадни. Но ги има, един от тях е СТр

31

Анонимен

преди 4 години

Разликата между България и ЕС. Кога индиец не ти даде един месец, това което си изработил, отиваш при него и му казваш на четири очи.. Ще напусна.. На пусни, но трябва да работиш 15 дни.. На 15 ден те моли да останеш.. И ти решаваш.. Бай *** е ***, а по думите им, са толерантни към хора..,за което им благодарим от сърце. Весели Католически празници!

30

Активист на БКП

преди 4 години

Нито сестрите,нито учителите ще получат увеличение !!! Гарантирано от ГРОБ !!!

29

Мс

преди 4 години

Аз не видях "Медсестрите". Показаха две саморазгъващи се палатки и три жени. Нищо от това не е " Медсестрите".

28

Анонимен

преди 4 години

Тия не разбраха,че Тиквата е на 70% от всичко което дава и за тях пак няма да има!

27

Да

преди 4 години

На куково лято.

26

Ох...

преди 4 години

До 30....Не издържах, какво според теб не е редно, че не разбрах? Лекарите вземали големи заплати, ми то навсякъде вземат големи заплати! Ми стани и ти лекар! Сестрите са друга бира, те не разбраха ли, че тука толкова дават за тая работа! Какво не вие ясно.....

25

МНЕНИЕ

преди 4 години

Подкрепям протеста на Сестрите - те също са с Висше Образование - НЗОК плаща Заплатите им . Не е редно Лекар да взима 50 000 лева месечна заплата , а Сестра да взима 500 лева месечна заплата .Лекарите крадат от Пациенти , крадат от Сестричките - не се наядоха тези Крадци - Катафалката няма Ремарке .

24

миньор

преди 4 години

Аз ще съм по добър от министъра на здравеубиването !!

23

Анонимен

преди 4 години

В Германия отношението на заплата доктор / медицинска сестра е 8/3

22

Сестра

преди 4 години

Изобщо не ми се иска да напиша това, ама не издържах.... Те истинските сестри отдавна не са в България, не знам вие на какво се надявате.Извинявам се за коментара, ама аз така мисля.

21

Анонимен

преди 4 години

Такова дивашко отношение, пасивност ,политическа апатия и ниско заплащанена на необходимите,полезните медицински кадри няма в никоя друга държава и това води до загуба на работна ръка и тежки социални престъпления.

20

До 24

преди 4 години

Техните мъже, ако имат такива, бачкат. А сега жената е "еманципирана" и може сама да се оправя.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Жал ми е за тези симпатични жени как се гаври Тиквата с тях.Абе, тези жени нямат ли си мъже да излязат и да потърсят сметка от властта за тази гавра ?!

18

Анонимен

преди 4 години

Боко ви прецака и даже не се усетихте !!!

17

БДЖ София

преди 4 години

Браво на тези ЖЕНИ ГЕРОЙ В ТОВА ТЕЖКО ВРЕМЕ НАМЕРИХА СИЛИ протест.Останалите българи се крият вземат парите дадени от ГЕРБ и седат и гледат.Манталитета на българите аз съм добре ГЕРБ плаща.Ако всички мълчат няма да има развитие,има само в София ...ремонти на болници и пътища.

16

до депутат

преди 4 години

Не можем да внесем от Украйна.Нашите кадри са по добри.Без депутати можем.Те са напълно излишни главанаци- и седят в парламента за парлама на демокрацията.Излишни са защото решенията се вземат от лидерите- те нареждат какво да гласуват главанаците.Пак повтарям- без главанаци мога но без болници и работници не мога.Работодател съм и знам какво говоря.Умен кадърен човек няма да стане депутат-да търпи да го плюят.Затова считам че аз съм на по високо ниво от депутат.И по акъл и по възможности.

15

Анонимен

преди 4 години

Един ден ще ги търсите медицинските сестри,но няма да ги намерите.И малко останалите при първа възможност ще напуснат България.