5

Анонимен

преди 4 години

Отдавна не ходя на театър. Защото това, което виждах, а и това, което анонсират, е неприятно за гледане като цвят, като образ, като действие, неприятно за слушане, като интонация. Всичко много грубо. Съжалявам. Отдавна отписах и киното. Същия дол дренки.

4

Анонимен

преди 4 години

Ами да, като не могат да мислят, ще се радват на картинки и маймунджолъци!!! Боже, боже, докъде се докарахме, децата да не могат да разбират думи и да не могат да четат, та трябва да им се обяснява на палци!!! Мили Боже!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че са създали интерес към театъра.Но е абсолютно невярно, че разиграването е обучение.Примерът за Берлинската стена не го виждам в нейния смисъл, т. е. обществените отношения, причините, държавните отношения преди и след войната, не само между двете Германии, а по същество, между световните сили и политики, които стоят зад тях.Подобно за "Антигона"-били го представили съвременно.Всъщност обучението по антична литература е по-малко за проблематика, а повече за тип художествено мислене

2

В.Узунов

преди 4 години

Чисто губене на време е училището.За кво ми е било кат си купих диплома

1

Анонимен

преди 4 години

в помагалото по БЕЛ за 2 клас : СТАНИНИНЕ да посрещаш скъпи гости коледари....в обяснението СТАНИНИН - господин, стопанин........... а едно време го учехме "стани нине, господине..." и това са си 2 думи. и в БГ език няма дума СТАНИНИН.....ама явно няма и кой в министерството на образованието да чете учебниците и да ги одобрява. моят извод е - учебниците се пишат от неграмотни хора , ама нали са приятели,близки или роднини , защо да не ги одобрим!