50

123

преди 4 години

До ЕдинВъпросът е как и с каква умисъл го казва.

49

Додо

преди 4 години

Айдее и Ангел Джамбазки се наведе на Сатаната. Сега да си направи и публичен сюнет, за да докаже, че не е расист!

48

Бх

преди 4 години

без капка мъжесво

47

Ария-Вега

преди 4 години

Кафявките полухора приматопотомък с гени от Абизянь и Фафявко Манделя Бармалей са доста обидчиви ако някой бял човечец им посочи корените на хибридизацията им и не ги припознае за Европейци. Какво сме направили ,че ни застигна такава съдба не знам ,но кафявкото Анунак ще разсипят бялата раса и света чрез афробезмозъчни мехури на неинтегрируемо полуабизян.

46

Един

преди 4 години

Джамбазки, да не съм чул повече да се извиняваш, когато си прав! Кое от казаното не е вярно, та да се извиняваш? Никой не бива да съжалява и да се чувства гузен за това, че казва истина. Никой никога не бива да се извинява, за това че е прав. Това, че истината ще засегне някого, е проблем само и единствено на този някого. Все пак това са свободни хора и могат да изберат дали да се засегнат или не от нечие чуждо мнение. Спокойно можеха да решат, че мнението на Джамбазки не ги засяга.

45

Вуйчо

преди 4 години

Джамбазки се извинява като жена. "извинете, но не сте прави"

44

Сиди

преди 4 години

Това,че си гей ,както твърди Волен някой ,да го поставя на въпрос в Европарламента, алкохола ти идва повече и после се извинява ш

43

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки просто си е патриот и се е концентрирал там,обаче по-интересното е какво шоу става със Слабаков в ЕП,който не цепи басма за нищо и ще им изтряска всичко в лицето.

42

Анонимен

преди 4 години

Този няма ли да подава оставка и да бъде съден за шофиране в пияно състояние?!

41

Анонимен

преди 4 години

Представям си, ако някой бледолик отиде в Нигерия и им каже, че се чувства нигериец, ще има да му се смеят.

40

До Македон

преди 4 години

Македонец се кара на сина си: - Разбирам да имаш двойка по география - светът е голям, не можеш да го знаеш целия. Разбирам по музика - не всеки може да пее. Ама по история на Македония??!!?! Толкова ли не можа да научиш тия две страници бе?

39

Анонимен

преди 4 години

Кафявките човечета са много чувствителни ако някой им каже че не са европейци.След бяколко години ще си измислят че са богове и ще са много обидени ако белите хора не им се молят като на Господ.

38

123

преди 4 години

Не се е извинил и няма за какво,никой не е обидил за разлика от Валката семьонов,който нарече протестиращите майки на деца с увреждания "кресливи жени", ама нали са българи на никой не му пука за това.Във всяка нормална държава с гражданско общество нямаше да е във властта,ама тук всичко може, ама като неудобният Джамбазки каже на наякоя евродепутатка французойка с алжирски произход, на който тя явно държи и името и такова много съдници за горката евродепу..тка

37

ined

преди 4 години

Тоя алкохолик защо още е евродепутат? Бойко какво още чака да не му поиска оставката?

36

Анонимен

преди 4 години

МамооооооуууууСега прочетох в уикито:Тая французойка е деветото от тринайсетте чавета на алжирски емигранти.Жаааааааална им лелина на франсетата.

35

Анонимен

преди 4 години

бялата Златка,свинята каракачанов дс ,валерия симеоновна,продажници и шутове само да компрометират и осквернят патриотизъм, род, родина.Джамбазки е единствеият сред тях, който вдъхва доверие,с дар слово и сърцат,верен на принципите си,затова се опитват все по- ожесточено да го компрометират, че бил не знам какво си. А бялата златка спокойно си вършее и решава съдбините на София.Първо беше с Хамериканците,после с ***,против ***,с ***-във властта да ги вкарва.но Джамб.лошияявнопречи

34

Анонимен

преди 4 години

Наздраве Джамбаз. Въврви ли търговията с БГ паспорти

33

Анонимен

преди 4 години

Причината за нашите загуби според този е произходът на депутатите, а не самите решения и интересите на ядрото Франция, Германия, срещу периферията България. Никакъв интерес няма да защити по този начин.

32

Анонимен

преди 4 години

Евреите винаги и с гордост сами изтъкват произхода си.Самодискриминират ли се?Пълни глупости.

31

Анонимен

преди 4 години

В една многонационална държава да се заяждаш на произход, е *** зъм. Аз също мога да му кажа, че едно невзрачно очилато бугарско гов не и няма да излъжа.