67

Анонимен

преди 4 години

А до неотдавна бяхме най-добрите.

66

българин

преди 4 години

България е сред първите 10 страни в света по медали от олимпиади по математика.Изпеварваме страни като Германия и Франция.Ето и това напишете! Това,че някои ходята до училище само за да закусят не е интересно.За тях просто възобновете трудови воиски - като станат на 18 години първо за месец ще учат буквите,после още 2 месеца четене и след това някаква професия.Стамболийски го е измислил,добре се е получило.Не знам защо ги закриха?

65

noFreeman

преди 4 години

В Русия не е на европейско ниво... на доста по-високо е!!!

64

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИма български деца учещи в Русия,защото там е много евтино,много по-евтино от други държави и деца ,които не могат да си позволят скъпо образование отиват в Русия,второ - защото езика им е славянски и е лесен за българите,трето - защото образованието там също е на европейско ниво.

63

Анонимен

преди 4 години

Забранте НПО-тата,които източват български средства и си пъхат носа във всичко,което не е тяхна работа,а са необходими хора с образование и опит във всяка сфера!

62

Анонимен

преди 4 години

До 60Не се ли пише BTV? Нещо е объркано.

61

Анонимен

преди 4 години

Учелището е тотален загуба на време след VIII клас.

60

Анонимен

преди 4 години

BTW, какво става с визите за САЩ трябват ли още визи за САЩ? САЩ нали имат договор за безвизов режим с ЕС, ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори.

59

Анонимен

преди 4 години

С ф-16 Бълария освен най-бедна вече стана и най-глупава.

58

Анонимен

преди 4 години

В Русия си пращайте децата, нали там е хубаво.

57

Защо ли

преди 4 години

Защо ли си мисля за една капацитетна гуда,която натвори секс,гей и *** простотии,че накрая натресе и тунингования Павлик Морозов в читанката за 3-ти клас? Сега тая гуда вкарва в джендърски ботуш и Социалното министерство.

56

Анонимен

преди 4 години

Американското образование е добро. Затова и русофилите си пращат децата в САЩ. В Русия образованието не е добро. Затова и никой не си праща децата да учат там.

55

АГЕНТ 007

преди 4 години

До АнелияЦ ЦАЧЕВА Е ---СЕКРЕТАР НА СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ --

54

Анонимен

преди 4 години

Ниският житейски стандарт и широко отворените граници към нормалните държави предразполагат и малкото ни добри кадри да бягат от тука като дявол от тамян. Другите колкото и да са *** лесно могат да се усетят, че дори да си чупиш главата от четене и смятане трудно ще вземеш повече пари от един *** чистач или берач на зарзавати в чужбина. Дори и ромите дето са епитом на необразованост вече са англичани, германци и прочие гурбетчии. Иначе сме европейци на книга ама нивото на държава от 3-я свят.

53

Газарчетата от дскл

преди 4 години

Хубуу бели на учиилищи.Изкарвахми яку шистичкиАма бяхме там за да щипаме ученичкиииииАааххахаххха

52

Анелия

преди 4 години

Един от съществените проблеми е неграмотността на учителите. Точно както е написано- завършили са с тройки висшто си образование, серич- подарено им е. Пънат се с разни педагогики и накрая ги гледаш директори на училища. хахаха - ясно е в каква посока отиваме. Щом учителят не е изучен както трябва, учелещата се превръщат в РАБФАК? Амо то и Цецка Цачева бе завършила това дори като висше и пак си се издигна в кариерата. Между другото- къде е тя сега ? На кое поприще се изявява ?

51

Анонимен

преди 4 години

Сега пък методите отпреди 40 години виновни? А ставащото или по скоро не ставащото в тая иначе прекрасна демократична държава през последните 30? Дали са същите тези методи обаче при положение, че тогава училището като институция и учителите са със съвсем друга тежест. Да отсъстваш от час, да нарушаваш дисциплината, да ти пишат среден или по висока оценка нищо, че знаеш за 2? Я прегледайте някоя статистика от преди 40 години да видим дали тогава сме били за резил пред цяла Европа както сега?

50

до 45

преди 4 години

Така е. Даже той подкрепя предложението за смяна на името на катедралния храм в София "Свети Александър Невски" на "Св. Св. Кирил и Методий".

49

Анонимен

преди 4 години

ФЕОДАЛНИ СТАРЦИ НЕГРАМОТНИС МАНИЕРИ НА ПРИМИВНИ ЖИВОТНИ

48

Анонимен

преди 4 години

Руските училища са пагубни за децата, в никакъв случай не записвайте децата там.