87

Додо

преди 4 години

До Кака КориСодомията отдавна е легализирана, ако не си запозната, лично Данчето Фандъкова издава разрешението за София Прайд всяка пролет. Освен това праща няколко роти на охранителна полиция за сметка на данъкоплатеца, да пази и охранява содомитите-участници в "прайда" да не падне косъм от главата им...докато в същото време крадци на желязо изнасилват и убиват пенсионери по селата за 5 лв., а на радиус 30 км няма кьорав полицай...

86

свиквайте

преди 4 години

свиквайте с демокрацията и яжте банана

85

Анонимен

преди 4 години

*** народ се управлява лесно ;)

84

Кака Кори

преди 4 години

И що се противопоставяте на Истамбулската конвенция? Не сте ли съгласни?Или не знаете, че управата ни е съгласна, щото е такава?Утре ще има конвенция за легализиране на содомията и педофилията. И ПАК ЛИ ЩЕ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ?

83

Бай Йох

преди 4 години

Като се замисля - слушат чалга (демек се готвят за кандидатстудентски изпити за медицина), друсат се (щото са тъпички), карат "бегачки", за които са платили мамите им... и рИват, като се окАкАт, до подмишниците, тАпънАрчетата фрости. Това го гледах наживо... Голяма гнусотия е...

82

Деда ви

преди 4 години

За средношколци - "Под игото" - за оцветяване.Ми тъпички са дечурлигата, какво да се прави. Утре - като джипситата ще си продават гласчетата за по една доза. Мъка,....

81

Анонимен

преди 4 години

Това, че има деца с медали от олимпиади по математика, няма никакво значение за темата общо образование. Защото тези деца са плод на много труд и пари, дадени от родителите им. И са единици. С които някой се занимава индивидуално от детската градина.Общата маса след 4-ти клас не знае изобщо за какво става въпрос и по математика, и по другите предмети. Защото образованието ни е по мия, от която нищо не става. Ползва се методика и информация от преди 100 години и нищо повече.преписване по изпити.

80

Анонимен

преди 4 години

У нас държавно образование не съществува. Има училища и университети на държавна хранилка, които произвеждат само брак.Добре, че единици деца имат щастието да разполагат с що-годе разумни родители, които ги образоват. Извън училище, разбира се. Там само се губи време. И се харчат пари.

79

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално.Образованието у нас разчита 100% на домашната подготовка и частните уроци. Който имал пари, време и възможности - самообразовал си децата. Останалите - на нула. Като качеството на цялото ни образование.

78

Анонимен

преди 4 години

"А в Европа България се нареди на последно място по функционална грамотност."Това е единственият логичен завършек от промените в т.нар. ни образователна система. Само зубрене, преписване и вътрешно отчитане на кухи несъществуващи резултати. Децата продължават да се изпитват на кой какво назубрил, а не кой какво е разбрал и как може да го приложи.Който иска да си спаси децата и да ги прати да учат наистина - да ги маха оттук.

77

Анонимен

преди 4 години

"...за поколението на милениумите..." => Само да кажа, че милениумите сме на по 30+ години вече ;) Късно ни е тепърва да четем Под Игото. Освен това, добре си го разбирахме и на езика, на който е написано.

76

Анонимен

преди 4 години

До ТиКваТАТо за да възпиташ някого, не се ли очаква и ти да знаеш какво е възпитание?

75

ТиКваТА

преди 4 години

Да не забравяме, че образованието е надграждане на възпитанието.....Не е лошо да видиш какво става и извън училище.... Бременни жени стоят прави, докато отрочето набило слушалките в ушите зяпа в телефона си, баба трепери не може да се държи на краката си, младеж дъвчи дъвка и гледа в страни.... Как това да се образова, като не е възпитано.. Даскалите хем трябва да възпитават хем да образоват....???

74

Анонимен

преди 4 години

До Не си правСилно грешиш ако смяташ, че за лошото образование са виновни "даскалите". А какво ще кажеш за "материала" срещу тях? Лично аз по-деградирало поколение не съм виждал,

73

не си прав

преди 4 години

До българин Е, и какво значи, че сме от първите десет по математика? Това са шепа деца, които утре ще напуснат страната. Те се развиват и надграждат сами! Ако имаха роля даскалите, то резултатът щеше да е за поне 50 % от учащите. И в Занзибар има шепа добри по нещо си. Не се хвърляй на изключенията!

72

да

преди 4 години

Важното е, че Бойко ще им вдигне 2 ПЪТИ заплатите. И за тях го изпълнява! Резултатите не го интересуват.

71

Анонимен

преди 4 години

До наблЮдИтелЗа съжаление е така. Също и *** народ означава хора, които се лесно манипулирани.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"В Русия образованието не е добро. Затова и никой не си праща децата да учат там."Нещо си се объркала пак. В Русия образованието е не добро, а отлично. Преди години имаше руски учебници и добре знам, че нивото в тях беше значително по-високо от съотв. в бг гимназии, дори езикови. Там винаги изискванията са били много високи. А в Русия отиват да учат много хора, не знам за българи, но други чужденци доста.

69

БУКВАР

преди 4 години

Образователната система е преминало на псевдо пазарен принцип ...Преди като е имало едно издателство и едни и същи учебници за всички образованието е било на добро ниво сега има сумати издателства и всичко обвързано с мон учители схеми пари а след години не се знае точко какво ще стане но не изглежда да е на добре а по скоро терминал 2

68

наблЮдИтел

преди 4 години

*** народ, слаба държава