183

Анонимен

преди 4 години

Европа свършва при Виена.След туй е дивашки преход към Азия.В различните Балкански страни има отделни островчета от Европа. Това са градове с връзки с Европа и Света. За България това са Русе, София и Варна.Там има хора, които им харесва да се държат по Европейски. Но все по-малко се виждат.Първо те се изнесоха от територията на варварското поведение на Истинските Българе.Второ тези, които останаха са наказани за недълновидноста си от пълчищата Истински Българе.

182

Анонимен

преди 4 години

До Шоп"Второ, хората в делничен ден работят"Че кой е тръгнал да играе хоро в делничен ден бе бас тун. Тея хора пред театъра ги играят в неделя.

181

емигрант

преди 4 години

кич и простотия!

180

Шоп

преди 4 години

Че театъра не е стока, е вярно.Но също така е извънземна простотия да тормозиш минувачите с налудните си разбирания за патриотизъм. Първо на първо, не на всеки му се слуша музика. Второ, хората в делничен ден работят, а някакви *** са превзели площада и друсат хора. После плачат, че заплатите и пенсиите са им малки.

179

КРЕТЕНИ

преди 4 години

Селска работа, София се напълни със селски opки.

178

Анонимен

преди 4 години

Простащина!

177

НО

преди 4 години

мамини сладки криворазбрани цивилизаторчета.Идете поне изгледайте "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников - той ви е описал много добре. И не не ви хвали, а ви иронизира. Т.е. прави ви за смях.

176

Анонимен

преди 4 години

От селянина по-нагло и гнусно животно няма. На тия все някой им е виновен. Довлякоха се тука на тумби като *** и искат да превърнат градските площади в селски мегдани.

175

Анонимен

преди 4 години

Хорца си тропкайте на селските мегдани, а ако някога ви се прииска да отидете на театър (едва ли), заповядайде в София. Само не забравяйте да си тръгнете веднага след това.

174

НО

преди 4 години

ако иска Мариус Донкин (който аз изключително уважавам като актьор, защото е страхотен) да публикува разбивка на броя на хората, които са посетили постановки в народния театър в които няма голи сцени и такива в които има. И веднага ще си проличи какви сте интелектуалци мамини сладки.

173

НО

преди 4 години

аз явно за разлика от вас си спомням времето по което в постановките имаше смисъл , а нямаше селяндурски език и голи цици.А вие на опера, балет и симфоничен концерт сигурно никога не сте ходили, щото там няма голи цици.Гоуеми интеуектуалци сте, нямам думи.

172

Анонимен

преди 4 години

Обикновена турска простотия.Прочети още на: https://dnes.bg/mish-mash/2019/12/18/narodnite-hora-pred-narodniia-teatyr-kich-patriotizym-ili-prechka.433406,9

171

До НО

преди 4 години

Трябва да си жестоко примитивен за да виждаш порнография в театрите, явно си такъв.Ако искаш да видиш истинска порнография *** да погледаш твоите съселяни как се съешават като животни нощем по клозетите в клоаките на Студентски град. Това за теб естествено не е порнография, а забавление. ***!

170

Анонимен

преди 4 години

Значи, да обобщим мнението на селските *** за театрите:1. Там има свинe.2. Там има пoрнография.И после се чудите защо ви смятат за прoстаци...Нормално е да не ви харесват театъра, операта, оперетата, книгите... това не са неща за вас. За вас чалга кръчми и хора на открито, домашна пърцуца с кисело зеле и плетени вълнени дрехи, които се перат веднъж годишно.

169

НО

преди 4 години

...която няма къде да види наживо голи цици и затова виси в "театрите" обяснявайки колко са интелигентни

168

Анонимен

преди 4 години

Навремето са идвали с пoтyри и калпаци, сега идват с анцузи от тържищата и гуменки-ментета. Някой неща не се променят никога.

167

НО

преди 4 години

В момента на "театър" ходят само чикибойци, воайори и всякаква сексуално неудовлетворена ***.

166

Анонимен

преди 4 години

Абе от граовци сме много по-интелигентни.

165

НО

преди 4 години

така че айде нема нужда да се правите на високо интелигентни, че ходите на този порно театър. много по-голямо изкуство е това да се играят сложните хора, отколкото да симулираш оргазми на сцената на народния театър "Иван Вазов", което за мен е гавра с паметта на Вазов.

164

Анонимен

преди 4 години

Ми що не си ходиш обратно в граовско? Там няма театри и порнo постановки. Ще си се напиваш с джанковица в селската кръчма и ще се млатите с колове с другите Бен Гъновци (***).