9

АнонимеН

преди 4 години

ИМА 3 МИЛИОНА ГЛАСА ПО-МАЛКО ОТ ХИЛЪРИ КЛИНТЪН!!!ПРЕЗИДЕНТ Е САМО, ЗАЩОТО ФАЩ НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ!

8

УСЪ

преди 4 години

Айдеее , да го махат че управителите с големите носове са си избрали един кечист с начално образование за пресидент на "Свободните" щати . А това че черен, веган и си е сменил пола преди няколко месеца е като допълнителен бонус . Янковците мнооого ще го харесат . Особено като разберат че нищо не му се разбира като говори и няма предизборна програма .

7

ИстоРик

преди 4 години

Най трудно се свалят от власт тия властимащи които са дали най много пари за подкупи за да ги изберат , които са изнудили най-много хора за да се докопат до властта . Които са излъгали най-много гласоподаватели за да ги подлъжат да гласуват за тях . Тоест, потрудили са се здраво хората , пръснали са голямо количество средства и лично време и няма да се дадат на който и да е да ги извади от власта докато не си възстановят вложените средства поне в десеторен размер .

6

Sichtpunkt

преди 4 години

В момента САЩ е в икономически подем и няма безработица, а това го преизбира за втори мандат и т.н. демократи са полуделиУмник, САЩ не е в икономически подем, а с отличен финансов баланс. За да си в икономически подем, трябва параметрите на реално действащата икономика да са полужителни. Основната приходна, част на бюджета на Тръмп се формира от САНКЦИИ и продажба на оръжие. Това НЕ Е икономически подем, а спекулативен!

5

баба мара

преди 4 години

впк на сащ няма да позволи шутът да бъде свален след като се тегли чертата отпечалбите от оръжие ще бъде назначен за 2 мандат така че не се притесняваитеза него а си гледаите кочи=ната в която живеем

4

Sichtpunkt

преди 4 години

Ми те домократите знаят, че импийчмънт-та няма да мине през горната камара, но ще изпълни целта си - отстраняването на клоуна от следващите президентски избори.В играта на ат-овете, няма баламypници. Ако някой си мисли, че процедурата по импийчмънт може да "мине" за два три месеца е в грешната улица.

3

Анонимен

преди 4 години

Този Президент разказа играта на джендърите-демократи. В момента САЩ е в икономически подем и няма безработица, а това го преизбира за втори мандат и т.н. демократи са полудели.

2

нов владетел

преди 4 години

новият владетел на света се казва КурТашаци, треперете пред него, той ще отнеме правото на *** да правятСекс, пият алкохол и правят тъпотии, ще вкара иРасистите в мините, в знак на благодарност жените ще му показватЦиците си

1

ГРУХ ГРУХ

преди 4 години

Угоеното ПРАСЧО под ножа !