29

Доктор

преди 4 години

Демократката Нанси Пелоси е "сестра" на Корнелия Нинова . Даже Нинова е пратила опорни точки на Пелоси как да оформят импийчмънта. Услугите си предложила и Мая Манолова. Манолова седяла на фризьорския стол и коментирала: " Пелоси ме помоли да и кажа как да постъпи, но в момента ми оформят "триъгълника" , че довечера ще го покажа на Борисов."

28

do 35

преди 4 години

сори другарю, в сащ има смъртно наказание, засега е ел стол или отрова инжекция за по-хуманно но за държавни предатели ще го променим да са публично на площада, да не е на мексиканската стена че много скрито, нека и да ги наплюе кой иска и сигур ще се удавят.

27

axa

преди 4 години

И голям праз какво гласува бандитския конгрес, Сената е този който решава. Цирк холивуд, какъв си го вкараха няма се освестят за вечни времена. края на демократичната партия. няма нормален който да се асоциира вече с тях.

26

baff

преди 4 години

Няма никакво петно на Тръмп защото калта която хвърлят ненормалните по него показва колко света е оскотял за да държи такива откачалки демократи в конгреса. Тръмп ще остане герой че се бори с тях вместо да им се надупи и да си гледа рахатлъка на наш гръб, а престъпниците либерасти дано скоро виснат на мексиканската стена, защото това им се полага.

25

wfffff

преди 4 години

демократолиберастите са най ненормалното нещо което може да съществува на планетата Земя.ще ни пробутат покахонтас която е баш ястреб в червата си, държат европа, канада, латинска ще я смачкат окончателно, на път са да се справят с русия и им остава китай, който няма къде да ходи. ще ни изстискат кат лимон доде сме по-млади и преди пенсиониране да хвърлим топа, за съжаление хората са мого манипулирани.

24

psccc

преди 4 години

ей, не коментирайте ако не разбирате избирателната Система на САЩ. Не се смята по броя гласове а по спечелени щати.Въобще не се връзвайте че имала клинтъновица повече гласове, които уж идвали от Калифорния.Там целия щат е откачен холивуд с безкрайна армия обслужващ персонал латиноси, също и по фермите, които са нелегални, нямат право да гласуват, но гласуват и не се преследват от шата като нелегални,така си осигуряват вечни гласове откъм латиноси.Затова дъртите вампири Пелоси са от 100г там.Да каже за син и заедно с байдъновия в украйна, щерка и в сената, зет и откъм мъж е губернатор там.

23

Анонимен

преди 4 години

"Кой е Тръмп?Владее ли Сената? Не.Владее ли Републиканската партия? Не.Владее ли прокуратурата? Не." - Никой Президент не следва да владее тези институции. Ценното на Тръмп е, че и те не го владеят, както беше с предходните Президенти

22

Щерю

преди 4 години

Оня вампир - Нанси Пелоси не мирясва!

21

Анонимен

преди 4 години

Ехо американското подобие на Болен Лидеров ти като блокираше конгреса това не беше опит за преврат нали.Май опит за преврат е самл което ти хареса да кръстиш така.И което е против теб.Я тъмън на границата едни хубави железни клетки направи се приземи в една от тях ти бе фа.шкиьо кравешка фашистка.Що ли ми нали на нелегалните имигранти там им е мястото.Ти си нелегален австрийски емигрант бе с Тръмпутин никой не е пускал легално нито теб нито родата ти в САЩ нито ви е викал или пускал, я вън.

20

Анонимен

преди 4 години

мученето на краварчетата е музика за моите уши

19

Анонимен

преди 4 години

Кой е Тръмп?Владее ли Сената? Не.Владее ли Републиканската партия? Не.Владее ли прокуратурата? Не.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН"ГООГЛЕ: ИЗБОРИ ФАЩ 2016 , 66 МИЛИОНА ГЛАСА ЗА КЛИНТЪН И 63 МИЛИОНА ГЛАСА ЗА ТРЪМП!"Тръмп печели 304 електорални гласа срещу 227 за мършата.Не е важно тоталиния брой на гласовете а колко щата си спечелил. Това позволява на всички щати да имат представителство а не на миризливите гоблини от калифорния и да диктуват поитиката на цялата страна само защото приема милион нелегални мексиканци и позволяват гласуван без представяне на лични документи.

17

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 10Хилърицата има 11 милиона фалшиви гласове от нелегални имигранти. А САЩ не е домокрация според конституцията им. Те са създадени като РЕПУБЛИКА и никога не са били демокрация.

16

Анонимен

преди 4 години

с техните камани по тяхната глава

15

SSP Alliance

преди 4 години

Q Anon!!!Q - Планът за спасяването на светаyoutube

14

АнонимеН

преди 4 години

До Лука БразиНЯМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ КОМУНДЕЛЕ ТОВА НЕ ТИ Е ПУТИННЕТ ЗАТВОРЕНА МРЕЖА!ГООГЛЕ: ИЗБОРИ ФАЩ 2016 , 66 МИЛИОНА ГЛАСА ЗА КЛИНТЪН И 63 МИЛИОНА ГЛАСА ЗА ТРЪМП!

13

Лука Брази

преди 4 години

До АнонимеН 11 ..... Когато пишеш глупости , ги прочети преди да ги публикуваш ....

12

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА НЕ САМО ДЕМОКРАТИТЕ НО И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ПРЕДИМНО ГО НЕНАВИЖДАТ ЩОТО ИМ ЗАМРАЗИ ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ, КАКТО ИМ ОРЯЗА И ВСИЧКИ ЗДРАВНИ ПРИВИЛЕГИИ!ТРЪМП Е ХАРЕСВАН МНОГО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ИСРАЕЛ НА КОИТО СЛУЖИ БЕЗРЕЗЕРВНО !!!!НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЪМП ДАДЕ ВЕНЕЦУЕЛА, СИРИЯ И УКРАЙНА В ПОДАРЪК КАКТО НАЛОЖИ ПЕТРОЛНИ САНКЦИИ НА ИРАН И 2 ПЪТИ НАКАРА ОПЕК ДА НАМАЛИ ДОБИВА НА СТРАНИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ СРИНЕ ЦЕНАТА ПОД 30$ ЗА БАРЕЛ!!!ТРЪМП Е ЧИСТО ЗЛО!

11

Анонимен

преди 4 години

Когато това стигне до сената където републиканците имат превес ще започнат да излизат компроматоте за корупцията на бившия вицепрезидент Байдън. Тогава за демократите ще стане напечено.

10

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се предизвика нова финасова криза,от която супербогатите ще станат още по-богати!Абе пуста алчност!