19

анонимна

преди 4 години

На някого жените му са виновни! Я се осведомете защо падат империите - ще се изненадате доста! И ако на вас ви трябват домашни роби, марш в арабските страни, ама с тоз акъл как ще ги издържате?

18

До 13

преди 4 години

Не лъжи! Коеф. на плдовитост на Великобритания е 1,8 деца на жена.

17

анонимен

преди 4 години

Стига сте ревали за тая раждаемост! Опитайте да отгледате 5 - 6 при тези изисквания дори и за по-скромно съществуване, как си представяте нещо друго освен Бангладеш? Достатъчно е по 1 - 2, стига да има горе- долу добри условия, съвсем не говоря за някакъв лукс, а за поносими такива! Няма нужда от много хора! И в Турция ще намаляват! Иначе -ПРЕНАСЕЛЕНОСТ, ОТПАДЪЦИ ДО НЕБЕСАТА, НЯМА НУЖДА ДАЖЕ ОТ ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ!

16

Анонимен

преди 4 години

от 50.000 новородени на година, ако махнем децата на мата космата и конго бонго, дето ги правят да цоцкат парички, надали ще има и 10.000 истински местни да се раждат.

15

Анонимен

преди 4 години

Между всички империи в световната история, които са изчезнали и претърпели крах, има едно главно общо нещо: навсякъде упадъкът е започнал когато са започнали да дават права и свободи на жените... Факт

14

Паспорт

преди 4 години

Бежанците не са в бройката на население!

13

Анонимен

преди 4 години

бай иване:)..демокарцията не докарва геноцид никъде по света, напротив. мога да ти кажа, че в англия, където живях, имат между 3 и 4 деца средно. може би искаш да кажеш българското комунистическо псевдо копие на демокрация докарва смърт - тогава съм съгласен. но при нас комузимЪмЪт победи, само се прекръсти името на строя. същите симпатяги и децата им са на власт и същото племе, поредяло, се реди търпеливо да му стрижат вълната.

12

Анонимен

преди 4 години

В ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СОЦИАЛИЗЪМ, БИЯТ ЛЕВИТЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО.

11

Истината

преди 4 години

Ассад ако продължава да бомби училища и болници, бежанците в Турция ще станат 8 милиона!

10

Султан Ердоган

преди 4 години

До 1През 2008-2009 г. се раждаха по 80 000 бебета годишно. Тогава на власт беше Тройната коалиция. През 2018 г. са се родили 65 000 бебета. Сега на власт е Бате Бойко. Раждаемостта спада от цяло десетилетие. Тъкмо едно десетилетие управлява еднокнижникът от Банкя. За справка виж НСИ.

9

:-)

преди 4 години

А преди демокрацията бяхте 100 000 000

8

Работник

преди 4 години

При Бат Бойко е най-ниската раждаемост почти двойно по-висока беше при не българина Сергей

7

Анонимен

преди 4 години

де да беше само бойко, това се случва планирано и методично от 50-те на миналия век. унищожаваш прехраната,т.е. земеделието, наблъскваш всичко в панелки, където могат да имат до 1-2 деца, после унищожаваш и работните им места, отваряш границите, а който му стиска да стои, го убиваш с корупция, данъци, глоби; пускаш му виолетковците, затваряш училищата и блониците и после продаваш територията за картофена нива. още чърчил го е искал, ама ние сами успяхме да си го направим.

6

Бай Иван

преди 4 години

Демокрацията ни докара до нечуван геноцид в историята на човечеството, 30 години на първо място по намаляване на населението, повече от всички държави с война взети заедно, да благодарим на тея дето крякаха, че времето било тяхно ;) !!!

5

Стефан

преди 4 години

До АнонименТакива като тебе са виновни. Не гледащи и немислещи

4

Анонимен

преди 4 години

Гербеландия що я няма?

3

Султан Ердоган

преди 4 години

Добре че са кюрдите, ромите и сирийците!

2

Анонимен

преди 4 години

първенците по изчезване на населението са: пуерто рико, венецуела, литва, латвия, българия, румъния, босна, хърватия. според въпросните официални сайтове. в първата петица сме на най-самоунищожаващи се племена.:)

1

Анонимен

преди 4 години

Питайте червените *** да ви кажат, че Бойко и ГЕРБ са виновни.