179

Балканец

преди 4 години

В статията се описват стратегиите за стимулиране на раждаемостта в съответната балканска държава. Каква е стратегията в България?

178

До 185

преди 4 години

Точно това е. Капиталистите искаха да вкарат жените да бачкат, защото така ще има по-голямо производство, но заплатите няма да съответстват на него. Защото ще се разделят между мъжете и жените. Повече работници в пазара, по-малки заплати, недостиг на работници, по-високи заплати. След това, държавите им беше шеф, защото сега жените също плащат данъци. БВПто става двойно. Има пари за пенсии, помощи и прочие. Ето това бе цялата работа за еманципацията. Кой, каквото и да ви говори, все е за пари...

177

Анонимен

преди 4 години

Аз исках да си стоя вкъщи и да имам 5- 6 деца, обаче " държавата" иска осигуровки ,данъци ако имаш бизнес, трябва да им плащаш дан, е това е по-зле от робия, тук си плащаш за робията. След третото дете са ми били коктейл, явно са напреднали в вауката, бремеността прекъсва в самото начало ако си късметлия, ако се задържи плодът умира.

176

До 181

преди 4 години

До gf hf mf :>Няма да ни претопят.Населението на света ще бъде редуцирано до един милиард.По-хуманно е това да стане чрез регулирана раждаемост - до две деца на съпружеска двойка. Но тъй като някои не ги е грижа за това, ще стане по зорноволния начин.

175

Анонимен

преди 4 години

Висок стандарт, ниска раждаемост, още по-висок стандарт, още по-ниска раждаемост.

174

Факт

преди 4 години

Народите и хората живеещи по *** живот имат повече деца.Народите които глезат децата си и им угаждат във всичко ,всъщност отглеждат егоисти търсещи предимно материалното.Такива хора ,много деца не раждат и не отглеждат,цяло чудо е ако отгледат 1-2деца!Основите на цивилизацията ни са нестабилни и тя ще загине!

173

gf hf mf :>

преди 4 години

Ако проблема беше само финансов, щеше да бъде решен в развитите страни. Но ето че и там застарява и намалява населението. Истината е, че жените спряха да раждат в Европа, защото искат да бъде ли еманципирани... другите раси просто ще ни претопят.

172

Анонимен

преди 4 години

Българите се правят на турбогъзари,а деца не знаят да правят и отглеждат!Добре ,че са на изчезване ,тъкмо да се освободи място за хора знаещи защо и за какво са живи.

171

Анонимен

преди 4 години

Нема как да се скриете тоз път гербави мишоци, 10+ години управлявате, освен да крадете и да нареждате на леб послушни безкнижници друго нищо не сте направили

170

Анонимен

преди 4 години

За България що нищо не пише? Или за гербавият вожд-*** не може да се пише лошо

169

Сата НАТО

преди 4 години

Така е, дами и господа!Атеизмът убива.А атеизмът го донесоха комунистите.Затова всякакъв конунизъм и путинизъм трябва да се наказват с декапитация.

168

Анонимен

преди 4 години

До 174Какво да направят управляващите?Вие импотентни сте?

167

Анонимен

преди 4 години

Ако българите бяха в Турската Империя сега щяха да са минимум20млн.!Освобождение,свобода ,а не знаете какво да правите със свободата си!Деградирала ,изчезваща нация,това сте вие.

166

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън ,безхаберни и неграмотни са тези които не се размножават!Когато България е имала годишен прираст около100хил. годишно,са се раждали писатели,поети,художници, композитори и хората са били хора !Искаме лукс и благоденствие ,а не деца , и накрая няма да имаме нищо!

165

Анонимен

преди 4 години

То и в Африка расте населението,Индия,Пакистан,Индонезия...все се размножават неграмотните и безхаберните.Земята сама ще започне да се чисти от ***.

164

Пачо

преди 4 години

Журналисти от Днес, Турция не е на Балканите! Има и други държави където населението расте. Защо не сте посочили някоя от тях ?

163

Анонимен

преди 4 години

Турция не е била под руско затуй са добре

162

виждащ

преди 4 години

Нормално ботуша където мине и трева не никне

161

Анонимен

преди 4 години

Няма свестни жени мъжете са свестни но жените не са

160

аз съм

преди 4 години

Иска се от вас да си правите нормите съвестно.Да сте кротки и да гласувате.Не да правите деца и да мислите за г.лу.пости.