86

Боби

преди 4 години

Няколко забележкиВАДА се НАЗАНАЧАВА от? Великобритания(няма такова нещо като избор)РУСАДА се назначава от ВАДА включително избягалия "Свидетел" РотченкоВластите в РФ не могат да влияят на ВАДА и на МОК включително и на Руската секция на МОКСъдът в който ще се обжалват действията на ВАДА се намира под юрисдикцията на ВеликобританияВ Китай е направен опит да се направи подобна схема но Китайците са им теглили една и са обявили половината КАДА за наркопласьори и ги търсят през интерпол

85

Me

преди 4 години

Е това наглостта им е в кръвта на нашите братушки! Хем ги хванаха и ги изгониха позорно, хем лаят сега!!! Ми, там трай си. Като си виновен ще се покаеш и ще се поправиш. Но те нямат никакво чувство за вина. Това е непоправимо. Изолация и това е.

84

Боби

преди 4 години

До ДиагнозаА каква Диагноза ще поставиш на Норвежкия отбор по биатлон и ски бяганевсичките са диагностицирани като АСМАТИЦИ и могат "ЛЕГАЛНО" да ползват лекарство отварящо алвеолите на белия дроб - тоест повече насищане на кръвта с кислород?Или да погледнем разни САЩ спортиски които изглеждат като и имат мускулатурата на Мъже и не говоря изобщо за "модерните" Транс... неопределени личностиДа споменавам ли че след като западна лаборатория създаде нов "витаминен комплекс" стария става допинг

83

Анонимен

преди 4 години

"Пиетро Минея(бивш световен на 200м)"Този италианец си го спомням. Беше голям шегаджия.Световен рекордьор на 100 и 200м.На друг въпрос за това как е станал толкова бърз беше отговорил, че като малък баща му бил кръчмар и го пращал да лови зайци с голи ръце, да ги опипва в движение и ако са по-тлъстички да му ги носи.

82

Диагноза

преди 4 години

Писна ни да гледаме дрогирани руснаци по стълбичките за награждаване ! Писна им и на другите нации ! Най-после ще се оформи евразийска група по спортове , в която руснаци,китайци и северно-корейци ще си раздават медали на воля ! И все ще са първи ! Няма как одеколон "Тройной" , размесен с дрога да прави световни шампиони ! Затова вземат проби от всеки съмнителен. И от всички съмнителни 90 % са руснаци !!! Ами , затова - хайде бегайте на азиатски олимпиади , товарищи !

81

Анонимен

преди 4 години

"А изтеклите данни за американските шампиони"Мда.....изтекли в руслямските "медии".......

80

Анонимен

преди 4 години

Русофилството е тежко психическо заболяване.

79

Анонимен

преди 4 години

На абсолютно никой не му дреме за руШия......

78

Tangra

преди 4 години

А изтеклите данни за американските шампиони всичките асматици всичките с медали.Политиците превзеха и спорта.

77

Комплексар

преди 4 години

Днешно време братството е лоша дума. Всеки мрази съседа и го принизява във всичко. По коментарите се вижда че сме уникална нация.

76

Анонимен

преди 4 години

Защо ги забавиха толкова?

75

Сата НАТО

преди 4 години

Просия откакто си загуби республиките, е посредствена сила в спорта. За никого не е заплаха.Имаше момент, когато дори Германия ги биеше по медали.Опитаха се да спечелят с допинг и ги изловиха позорно.

74

Ех

преди 4 години

Еейй.не я разбирам тая омраза към руснаците от страна на всички европейски държави.сащ и много други

73

хахаха

преди 4 години

Серина Уйлямс се тъпче с стимуланти и хормони преди всяко състезание докато и почернее кожата .... Имаше разследване точно по нейния случай . НО , тия дето стоят зад нея фирми и организации държат Допинг комисията за топките и нея не я проверяват . ... нещо болна била, тоя носорог... и затова пиела "витамини и лекарства" . Направо е голяма късметлийка че не е от Русия . Наказанието щеше да бъде някъдо до около 3722 година .

72

Анонимен

преди 4 години

Пиетро Минея(бивш световен на 200м)на въпрос-Как се чувствате като най-бързия мъж на планетата?Казва-Не съм!Вчера в Рим едно момче ми открадна портфейла и не можах да го настигна!...Така,че има истински таланти.

71

Анонимен

преди 4 години

Бабичката е особено неприятна и глупава. И после се чудят защо хората дават мило и драго да си изучат децата в чужбина. Тая никаквица ли да ги учи? Та това е срамно!

70

Анонимен

преди 4 години

Без химия,няма физика!-стара културистична поговорка.

69

Анонимен

преди 4 години

Целия норвежки отбор по ски алпийски дисциплини са астматици официално и с тях върви един Тир с химия ама е легално?!

68

Анонимен

преди 4 години

Всички са на кисело мляко и маруля,а китайците на кръв от костенурка!?М.Фелпс-7златни медала от една олимпиада само на айрян,Л.Армстронг след химиотерапия кара 22етапа на тура със средна скорост 40км/ч по баирите на магданоз и лук,С. Уйлямс от киноа и чия прилича на културист и ТНТ и тнт

67

Анонимен

преди 4 години

Другите не са чисти.