16

До к6

преди 4 години

Какво активираш бе? Ти въобще наясно ли си, че България е тотално попаднала във всяко едно отношение, а армия въобще няма.. Кои сте тия вие? Не знам за вас, ама тая страна е практически на издихания, а народа й е пръснат по света. Хората са обезверени и разединени..

15

(-_-)

преди 4 години

Излиза, че вашите ценности и интереси някак не са наши.. И понеже сме станали някаква инертна маса, с нас ще правят каквото си поискат :(

14

Картофчо

преди 4 години

Тоя не е добре!От позиция на силата може да говориш, когато имаш сила. Иначе, най-много да си изкараш боя!

13

Анонимен

преди 4 години

До 23Личи си, че обичаш фантастиката.

12

K6

преди 4 години

Груба грешка който е говорил с езика на силата пропада, нашият европейски език е свръх технологии ,наука иновации , ако някой изпращял диктатор иска да ни заплаши с ракети ние най спокойно активираме лазерна или гравитационна защита или просто му изключваме парализираме действията му

11

Факт!

преди 4 години

Е кое не е ясно България е продукт на Русия с цел осигуряване на коридор с подопечената си любомка на балканите Сърбия както и с втората цел да владее проливите.След като руският башибузук стига Одрин и следва открита заплаха за война от страна на Велика Британия и руските цръвули си обират крушите.

10

Анонимен

преди 4 години

До Clawfinger Ти наистина си голям *** и се държиш като г..пак. Само предизвикваш хората Изобщо не е ясно за какво говориш, само някакви брътвежи. Ама какво да се прави, щем не щем те четем.

9

Анонимен

преди 4 години

До Факт!Пфу! Ама че гадост! Да искаш да си роб и държавата ти да е робска- по - гадно нещо едва ли някой може да измъдри. Искам само да знам - ти българин ли си?

8

Clawfinger

преди 4 години

Германия не трябва да бъде окупирана а изличена от лицето на земята.

7

Ала-Бала

преди 4 години

Докато Германия е окупирана от англо-саксонците Европа не може да има сила.

6

Ха-ха

преди 4 години

След 70 години слугинаж на САЩ-каква сила?Тия не могат да опазят собствените си държави от невъоръжено(засега) ислямско нашествие,тръгнали да плямпат глупости.

5

Clawfinger

преди 4 години

Ердоган е последният премиер на държавата с име Турция

4

дядо Ванго

преди 4 години

До трето време виждам шведска тройка - ЕС, Русия и Турция. ЕС упражнява силата на езика си върху ... не мога да видя точно дали върху Турция, или Русия, но да - упражнява си силата на езика!

3

Clawfinger

преди 4 години

Трябва смразяващ удар срещу руската пумиуная яма това с допинка трябва да бъде само малка чадт.Досега немските лакеи прислугваха на Рашистан.Но трябва брутален отрпор на руските ***.

2

Clawfinger

преди 4 години

Санкции срещу руската кошина до просирване!

1

Нищо ново

преди 4 години

Има, както изглежда, предвид противодействието на ЕС на политиката на Тръмп на налагане на американските интереси чрез санкции.