9

Анонимен

преди 4 години

И какво му е расисткото? Да кажеш истината расизъм ли е? Светът тотално изтрещя, а расизъм е *** дума вече, повдига ми се само като я чуя, защото се злоупотребява с нея!!! *** не били черни, а цветнокожи ... представи си! Ми не, не са цветни, черни са!

8

Нашият народ казва:

преди 4 години

Прекален светец и Богу не е драг.С това търсене на расизъм или на език на омразата навсякъде, някои се излагат. И за това народът ни има фолклорна формулировка: Търсят под вола теле!

7

Анонимен

преди 4 години

Да пишеш с черни букви на бял фон е много расистко - днеса да се извини! Изберете си расово, сексуално и религизно неутрално цветове!

6

Mockingbird

преди 4 години

до какви долноnробни нива достигна неолиберел-болшевишката *** диктатура, а! няма да се учудя, ако съвсем скоро на някой ще му се наложи да се извинява на мюсулманите за расизъм, че е сготвил свинско със зеле...ами питайте азиатските народи дали приемат тази шега, като расизъм или я приемат като изява на почитание към техните готварски умения. защо джендърите се чувстват задължени да ни обясняват какво мислят, чувстват и възприема другите. да не се имат за оберменши?

5

Анонимен

преди 4 години

Да се пошегуваш със расови особенности не е расизъм! Ограничаването на подобни права е расизъм. Расизъм е да искаш да унищожиш някоя раса, не когато се шегувате просто. Аз много съм се смял на шеги от чернокожи с белите например.

4

Анонимен

преди 4 години

Света е тръгнал наобратно щом готвачи стават звезди.

3

Анонимен

преди 4 години

Пълна забрана на снежните човеци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не може само бели! Затвор и тежки глоби!

2

Анонимен

преди 4 години

И кое му е расисткото? Скоро ще трябва да си крием зъбите ако светят(нещо характерно за контраста им върху тъмна кожа)

1

Анонимен

преди 4 години

Хахахааааа,скоро може би ще трябва дори да се извиняват,че са се родили бели европейци!