19

Sichtpunkt

преди 4 години

Важно беше за нашите евроатлантици да не получаваме аз директно от Русия газ... Абе стига с вашето мурзилажко мислене!Не ние, а Гърция е най - ощетена в случая.Кой е виновен, че руските мохамедани, искат да са монополист?

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Географски Гърция се намира на два пъти по - късо разстояние до Либия отколкото Турция. Ако ставаше така всеки би си присвоявал територии. За сега това прави Русия и то незаконно. Не може за територия отдадена преди сто години (дори и да са по-малко) да се предявяват претенции!

17

Нищо ново

преди 4 години

Важно беше за нашите евроатлантици да не получаваме аз директно от Русия. Затова няма Южен поток, а има Турски поток, След като минава и през Турция, вече всичко е наред.

16

не може да бъде!

преди 4 години

Благодарение преди всичко на г-дата Иван Костов,Бойко Борисов/и др./,на СДС ,ГЕРБ/ и др./Турция вече е важен и незаобиколим център в енергетиката!А като добавим и военната и икономическата мощ -просто фактор,с който трябва да се съобразяват държави много по-големи и силни от България!Дали това е добре за България-не знам,аз разбирам нашата значимост вече като разменна монета при конфликти!?

15

Анонимен

преди 4 години

Това е началото на края за туркия. Кюрдистан и Анатолия са някои от новите държави *** мястото й.

14

Анонимен

преди 4 години

До Turk2500години са малко. Запиши 25000.

13

Sichtpunkt

преди 4 години

НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ!!Нердене Турция Нердене Либия!?

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Какво определят Незнам но ми мирише на изгорЕла четина!

11

Ген. Тошев

преди 4 години

България трябва да започва усилено да се готви за война с Турция. Хубавото е че този път съюзниците ни са многобройни и няма да се налага да изнасяме цялата война на плещите си. Трябва да обърнем цялото си внимание върху неоосманската пета колона в страната си и да я ликвидираме решително, безпомощно и окончателно.

10

Анонимен

преди 4 години

Туй е договор за лимит,както го наричат делимитация за ползване,но пространството си е очертано как свободна морска международна зона как за транспорт-корабоплаване и икономическа щот транспорта е включен в икономиката как неразделна част,подобни свободни водни пространства-зони за движение на транспорт и с икономически цели има в океаните,които никой не може да си присвои по двустранни споразумения понеж противоречи на международните права и никак не ги допълва за съседни и противолежащи страни

9

Turk

преди 4 години

Ot 2500 godini imame doverenie v armiqta ni!

8

Анонимен

преди 4 години

"Вече почти нямаме армия, всеки по-силен може да ни нагъзи както си иска."Щото по-слабите не ни дупят, нали? По-лошото е, че най-много ни дупят съюзниците. То с такива съюзници, даже да нямаш врагове и си пълен аут...

7

1234

преди 4 години

Когато утре кажат същото от Кърджали Пловдив до Варна, ЕК само ще потвърдят промяната. Русия е гаранта за нас, но герб ги наритаха по заповед накозяпю

6

Исти

преди 4 години

Вие сте само актьори- режисьорите са други

5

факт

преди 4 години

Така е, силната войска е незаобиколим фактор в международната политика. Примери: САЩ, Русия, Турция. Беззъбият ЕС само гледа отстрани. България е имала силна войска допреди 30 години. Вече почти нямаме армия, всеки по-силен може да ни нагъзи както си иска.

4

Некъф

преди 4 години

На края тия чалмари ще предизвикат другите страни и ще се видят какъв кирлив фактор са!

3

+-

преди 4 години

Турция е фактор на Балканите и Близкият ИЗТОК -харесва ли това ,не ви ли харесва -но трябва да си признаем .Турция е регионален фактор в днешно време .Това е Истината ... .

2

Анонимен

преди 4 години

Определяте играта на пазара на рахат локум и булки в Димитровград!

1

Наблюдател

преди 4 години

И в Черно море е същото. Да не забравяме спорната морска граница в Черно море, която признахме в интерес на Турция.