60

Анонимен

преди 4 години

Klimata li sha topliat s svrah mnogo vredni mrasni vaglerodni emissii na drevnite bg spartanski samoleti ili sha patuvat s kervan ot kamili i drevnite lodki na atia?!

59

Радев угрижен

преди 4 години

Радев разкарай Деса Мерцедеса ,че ще те пързулне и тебе по нанадолнището както е тръгнало!

58

Mr STARBUCKS

преди 4 години

До РВКапучиното е Западна/Италианска/ топла напитка.Не бива вие комунистите да се разюздвате със западния начин на живот.За теб специално, чай от бъз.

57

РВ

преди 4 години

Колкото и да църкат мишлетата, ген. Радев ще е следващият премиер на България. А вашия тиквун ще е в пандиза.

56

РВ

преди 4 години

Старбъкс, я ми направи едно капучино и не се обаждай повече.

55

ikar

преди 4 години

До АнонименПо протокол придружава съпруга си. Четете повече и няма да има глупави коментари, освен ако не се заплащат на някои от пишещите тук.

54

Хан Крум

преди 4 години

Аууу - мисия Лондон.Това е мерака на първенютата - да се отъркат в т.нар. аристокрация та дано закачат малко култура и самочувствие. Пък после като започне една хвалбо, едно надуване - ти знайш ли бе братчед, че мен това, лордовете, това кралицата на Англия ихтибар са ми правили? ...перефразирам думите на Бай ***. Точно за случаят са.

53

Анонимен

преди 4 години

"Мисия Лондон" 2

52

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 4 години

Британската кралица Елизабет-втора е специалистка по разгонени състезателни кобили.Явно Радев ходи на лични консултации, за своята!ДРУГА НАЛЕЖАЩА ПРИЧИНА НЕ ВИЖДАМЕ!

51

Mr STARBUCKS

преди 4 години

По едно си приличат Президентската институция Румен и Десислава Радеви с кралицата на Обединеното кралство на Великобритания и Северна Ирландия-Нейно Величество Елизабет II.И двете институции,харчат народни пари, без да допренесат нищо за благосъстоянието на хората.На нашата фльорца, само роклитре не можете да и платите.

50

Панталей Партизанина

преди 4 години

Ето че дори кралица Елизабет е попаднала в плен на чара и мъдрите думи на г-н Радев! Тя също така знае че г-н Радев е и безстрашен но смел пилот на Грипен който понякога вози и г-жа Деси на задната седалка! Но г-н Радев трябва да бъде нащрек защото кралицата е Кобург и може да му скрои подъл номер. Трябва да си отваря очите на четири като руски агент-разведчик!

49

Нено

преди 4 години

Кой знае какво ще "сглоби генерал Деси".... Издънка е сигурна

48

Анонимен

преди 4 години

Ейй,добре,че ридакторя се съжали и пусна статия удобна за плюене,че робите на *** да заработят нещичко,с това привикване у белата колиба,нямаха какво да напишат.......то цел свят се смя на воля.....

47

пффффффф

преди 4 години

-КО????-НЕ!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Деса пак се уреди с екскурзиика

45

мишо бирочето

преди 4 години

радеф поитесата на каишка да не ходи да пуска язици на лево на десно пак че оня бай андрй на епщайн аверчето и той ша и там. тя му е малко старичка де ама като нищо ше и тегли едни макари и ше станем за резил. най добре в клетка шото тя е женския вариант на поркича. земе да глътне топката че се чудим ко да го праим малкото ряптилчи.

44

Анонимен

преди 4 години

Сигурно са спечелили кастинга за сервитьори за приема. Единият с коремно, другата с чистата престилка.

43

Анонимен

преди 4 години

На Радев по му подхожда да е в Москва при идеологичния си господар.

42

Анонимен

преди 4 години

А ШКЕМБО С КОГО ЩЕ Е НА ПРИЕМА

41

Ludoto Lenche

преди 4 години

До Анонименdo40 Ne ,ne se ochakva ...ama vaobshte ! Borisov be do tuk! Tramp mu go pokaza iasno !!! Bez nikakvo znachenie kogo e namachka I oligavil otnovo !!!