80

ГОСТ

преди 4 години

До АнонименХа,ха,ха имало протокол ...

79

Summit

преди 4 години

Нямаше да е излишно да проявяват малко повече сдържаност!Много се съмнявам всички държавни и правит. глави да си водят ненагледните половинки.Но ние сме уникални!Няма значение,че сме първи в почти всички негативни класации.Да минава сладко мандата!!

78

Ха-ха

преди 4 години

Мисия Лондон 2

77

пенсионер

преди 4 години

е, поне ще има за какво да се плюнчите, завистници неграмотни35872

76

Анонимен

преди 4 години

До ГОСТИМА ПРОТОКОЛ ЗА ПОДОБНИ СРЕЩИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ ОГРАМОТЕТЕ ПРЕДИ ДА ФЪФЛИТЕ !

75

Анонимен

преди 4 години

До АнонименA БОКО КЪВ Е - ПОСЛАНИК НА МИРА ? ЧЕ ТОЙ НЕ СЕ СПИРА БОКО С ЕКСУРЗИИТЕ

74

Анонимен

преди 4 години

Екскурзиант......

73

ГОСТ

преди 4 години

А Десито,като каква се явява на тази среща? Нинова защо сега си мълчи ? То нейните хора обиколиха света ,ама тя си трае за екскурзиите на Деса.

72

Бунгар

преди 4 години

То...Императори...сега Кралици...Не станаха ли много приемите за Парламентарна Република. Ползата за България от подобни визити е нулева.Единствено може да послужи за просвещение на присъстващите...и сега чакаме отчета на Президента Радев за успешната му визита и срещи със Световни политици. Хубаво е да не попадаме,където не ни е мястото.

71

Ти да видиш..

преди 4 години

Какво ще прави Десито Радева на срещата на НАТО и при кралицата ?Тази се е залепила за мъжа си като гербова марка. То бива , бива , ама как веднъж не пропусна.

70

Един от Северозапада

преди 4 години

След като видях, как Баце е награбил Урсула,как се опита да награби и Тръмп,как бе награбил и шашардисаната Херо Мустафа, за момент си представих, как би награбил и Английската кралица, ако го изпуснат да иде там...

69

Анонимен

преди 4 години

До Хан КрумИ друг път съм ти писал да не цапаш името на ювиги хана, велик воин и законотворец!Но не, днес си много мотивиран - показваш висока култура:"...че мен това, лордовете, това кралицата на Англия ихтибар са ми правили? ...перефразирам думите на Бай ***.". Той перефразира, значи! Ами ако някой заядлив културтреугер рипне "Казва се перифразира!"?Признавам, за мен беше шок да чета това изделие, човекът бил чел Алеко!Но не знае, къде да слага пълен член!

68

Анонимен

преди 4 години

До Mr STARBUCKSStarbucks e американска верига кафенета, която доказа на света, че и от най-хубавото кафе може да се направи пикня. Наливат го в големи картонени чаши с допълнителна гофрирана лента, да не си изпари някой пръстчетата и не жалят водата. Някякъв хитрец ги беше осъдил за бая голяма сума, че се бил опарил!

67

Анонимен

преди 4 години

Най-големия кеф ще ми е ако Тиквата гушне бабето и то пукне горкото

66

MKS

преди 4 години

Голям майтап! Руската *** ,ще ръководи делегацията ни във НАТО! Дали ще им предаде поздрави от Путин? Радева както каква ще го играе там?! Съветник ли , или аксесоар?!

65

Георги

преди 4 години

Нека да си почине малко бат Бойко, той се сандърдиса да обикаля :D. Да подрежда елхата, да приготви киселото зеле.. то и за това си трябва време. Не може само от банкет на банкет, от маса на маса

64

Циркаджии

преди 4 години

Пижо и Пенда

63

ДА ТЕ СВЕТНА ..РВ

преди 4 години

БИЗНЕСА С КАФЕ , СЕ ЗАРАЖДА НА ГРАНИЦАТА НА ИТАЛИЯ И АВСТРИЯ!

62

ЗА ..РВ

преди 4 години

МНОООООГО ТРУДНО .....ХА,ХА,ХААААААААААА...А , ТИ.... МНОГО ЛИ ВЕРВАШ В ДУМИТЕ НА ПАРТИЯТА...??!

61

третокласник

преди 4 години

Старгъз, капучино е австрийска напитка от края на 17 и началото на 18 век. Пич на теб ти е простено да не знаеш, със сигурност си с някаква престижна диплома. А аз с тоя трети клас се налага да чета туй онуй. Дънинг - Крюгер покриваш го.