10

wfffff

преди 4 години

каква европа бее, германия не е европа - меркел работи и е назначена от леберастите демократи на сащ и живущите в германия отдавна са облъчени с либерастки "ценности".Проблем е че като най силна икономика определя и на останалите в ЕС тези "ценности".скоро, като облъчат с наредби и закончета заради надупените ни политици и останалите в ЕС всички така ще мислим за климата, тогава да му мислим,колко още вреди ще нанесат тези либерасти не искам да мисля.

9

АнонимеН

преди 4 години

АЛТЕРНАТИВА ИМА ! ПИШЕ, ЧЕ ШЕЛ Е НАПРАВИЛ ПЪРВАТА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ НА КОЯТО МОЖЕ ДА СИ ЗАРЕДИШ КОЛАТА И СЪС ВОДОРОД! ЗА ВОДОРОДНИТЕ КОЛИ!!ПРОБЛЕМА БИЛ , ЧЕ ВОДОРОДА Е МНОГО ПО-СКЪП ОТ БЕНЗИНА И ГАЗА!ГРЕТА ТУМБЕРГ ДА ПРЕДЛОЖИ ОТКЪДЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ДА СЕ ПОДМЕНИ ЦЯЛАТА ИЗГРАДЕНА ИНФРАСТРУКТУРА ОТ НЕФТ, ГАЗ И ВЪГЛИЩА НА ВОДОРОД И ВСИЧКО Е ТОЧНО !!!

8

Удобни резултати

преди 4 години

Съвпадат чудесно с желанията на групичката, самонарочила се за бъдещи екотрилионери. Същата групичка, която използва безогледно дори такива долни средства като размахването на парцалената кукла Грета. Значи добри професионалисти са съставили въпросите за допитването и после са стъкмили правилните резултати. Заслужават си наемническия хонорар.

7

Анонимен

преди 4 години

Алтернатива има отпреди 60 години нарича се Аец.Петролното лоби обаче не дава.

6

Анонимен

преди 4 години

и самолетите 3 особено над софия си минават покрай кубето на ал невски всеки ден отам и е даден коридор за приземяване па после колите виновни не правят обход

5

оож

преди 4 години

новите секти са тези климатични вегани и като не ядат месо са така агресивни

4

гост

преди 4 години

точно заради техните простотии ЕС няма да се размине без гра жданска во й на

3

АнонимеН

преди 4 години

ВСИЧКИ ЗНАЕМ , ЧЕ ПРОБЛЕМ ИМА!!НО ТОЙ НЯМА КАК ДА СЕ РЕШИ!ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК Е УПОТРЕБАТА НА ГАЗ, НЕФТ И ВЪГЛИЩА КОИТО УВЕЛИЧАВАТ ВЪГЛЕРОДНИЯ ДИОКСИД СЪС 70%!ДОРИ АЗ КОЙТО СЪМ ПРОТИВ ТРЪМП И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ МОГА ДА СЕ ОБЯВЯ ПРОТИВ ГАЗ, НЕФТ И ВЪГЛИЩА БЕЗ ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ДОБРА АЛТЕРНАТИВА НА ТЯХ!

2

Анонимен

преди 4 години

Te хубаво искат, ама кои ще им бъдат неекологичните производители? Нали като започнат да ги глобяват те ще трябва да плащат цената, защото са консуматор - >80% услуги.Грета Вълакшинова сигурно пак ще бълва мъдри мисли, докато Европа стигне мозъчното и развитие.

1

Анонимен

преди 4 години

Европейците са зомбирани, а климатичните промени целят да поставят населението под тотален контрол.