13

Анонимен

преди 4 години

Кметът на Перник е от БСП.

12

Анонимен

преди 4 години

"Тя заяви, че е готова да си подаде оставката всеки момент."Ми да я подава де, какво чака? Хем е готова да я подаде всеки момент, хем цял Перник й я иска, хем не я подава! Гербава наглост - до последно държат кокала! Като оная в НАП, дето й било "много трудно да не си прекъсне отпуската", като ги хакнаха, а после и бонус към заплатата си даде!

11

Анонимен

преди 4 години

да са ви живи и здрави гробарите да ви боядисват докато ви уморятум царува ум робува ум патки пасе

10

АнонимеН

преди 4 години

НЕКА ИМ Е НА ПЕРНИЧАНИ КОЛКОТО И ДА СТРАДАТ МАЛКО ИМ Е ЩОМ СИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ!!!НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ВИК Е БИЛО ИЗТОЧЕНО ЗАРАДИ ВЕЦА ИЛИ ЗАРАДИ АВАРИИ И В ДВАТА СЛУЧАЯ ВИНАТА Е НА ВИК ШЕФА И НА ВСИЧКИ КОИТО СА ГО ПРИКРИВАЛИ!!!ПУБЛИЧНО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ ПОТРЕБЛЕНИЕТО Е БИЛО ЗАВИШЕНО ЗА 5 МЕСЕЦА С ЕДНА ТРЕТА КАТО ТАКОВА НЕЩО ПРЕДНАТА ГОДИНА НЕ Е ИМАЛО!!!ПЛЮС САМОТО ВИК Е БИЛО ИЗТОЧЕНО С НАД 1 МИЛИОН ОТ ШЕФА НА КОЙТО РАЗРЕШИЛИ ГЕРБ СЪВЕТНИЦИТЕ НЕНУЖЕН ЗАЕМ ОТ 4.2 МИЛИОНА!

9

Анонимен

преди 4 години

Перничани на протест, искат главата на областния управител--------------С подправки или без????

8

гост

преди 4 години

да се разрови както трябва ,защото мноого мирише на оставка на правителството на .боикоо *** си беше и такъв си остана,как не те хвана африканската и тебе

7

А?

преди 4 години

Какво значи отклоняване на водоизточници? Кой ги е отклонил? Как така никой не е разбрал, че изведнъж притока е спаднал? Как така никой не е обследвал реките и да види, че има отклонение?

6

Анонимен

преди 4 години

Само така Перник, желуезни сте.

5

ай сиктир

преди 4 години

Където и да бръкнеш вони, а виновни няма егати държавата.

4

АЗ

преди 4 години

Най-отраканата партия ни е турска .Имаме два синдиката . Имаме русофили ,русофоби и пак от същото за Америка. Превеждаме "Под игото" на български. И пак няма кои да си върши работата както трябва. Ще каже те природата се е намесила тук . Да ,но това не е станало преди седмица. Май просто не сме кадърни сами да се оправяме? Не . Заслужаваме си това което получаваме.

3

Анонимен

преди 4 години

От Перник надолу - всичко е винкел.

2

Анонимен

преди 4 години

....Аз останах без думи след като прочетох тази статия и изказването на ''специалистите''. Тази държава се превърна в пълна пародия :(

1

Анонимен

преди 4 години

da obesiat shefa na v i k na plostada!