38

Радио Ереван

преди 4 години

Сарко взе от Кадафито милионите за изборна кампания после го бомби и отвори вратите на Африканските тълпи-гладни и озверели към Европа....

37

Анонимен

преди 4 години

И кво ще направиш ще нападнеш Израел ли.Ахахаха.Сбъркан пияница.

36

Израел е терорист

преди 4 години

Израел, посредством планираната атака на 11 септември 2001г запали войната в Ирак и предизвика "бежанската криза" с цел отслабване на Европа и омразния джентайл. Сега е напът да запали света чрез поредната манифактурирана война в Иран. Само въпрос на време е! А в същото това време Израел строи Третия храм на Соломон в Йерусалим.

35

Анонимен

преди 4 години

До MockingbirdЕвреите доведоха демографската криза, както и всички злини в така мразената от тях Европа, населена с така мразените от тях последователи на така мразения от тях Божи син Иисус Христос! Те са проклетото семе на Сатаната!

34

Mockingbird

преди 4 години

типичните изразни конструкции за комсомола на неолиберал-болшевизма. демографската криза е виновна, както сушата, наводненията, силните ветрове, но още слънцето, луната и отчасти марс. всъщност демографската криза довела до упадък на запада, а демографската криза коя я доведе? сякаш демографската криза е довела *** диктатурата, която унищожава безмилостно всякакви традиционни и доказани човешки ценности. и саркози още не е разбрал, че не става въпрос за мечти, а за визии.

33

7

преди 4 години

това унгарско еврейче с големи наполеоновски амбиции пуска само "велики" глупости.не случайно вече никой никъде не го избира...но факт е,че Европа все повече става азиатско-африканска колония...

32

Анонимен

преди 4 години

Баба Ванга каза още преди години,че Европа ще бьде превзета от мюсюлмани само в Русия ще можете да се спасите.

31

Анонимен

преди 4 години

Да си гледа работата Саркозито,нищо не каза,само глупости в чужд интерес и ненужни на Европа.

30

Анонимен

преди 4 години

да си глада работата Саркозито,нищо не каза,само глупости в чужд интерес и ненужни на Европа.

29

поправка, но добра

преди 4 години

До Има конспирацияНаписал си истината, но с правописни грешки, другарю. Какви са тези еврей? че и еврейите.пише се евреин, евреи, евреите. успех!

28

спомни си кой си

преди 4 години

Никола Саркози не е французин, а евреин - *** и слуга на Талмуда, Сатаната и Новия Световен Ред (реално трите са едно и също). Защо го извадиха от торбата на Луцифер след всичките поразии, които причини на света - разрушаването на Либия, заливането на Европа с милиони ислямски завоеватели, маскирани като бежанци, промоцията на содомия и педофилия, разрушаването на църкви и превръщането им в джамии и т.н. услуги на Сатаната? Явно има нова мисия!

27

Има конспирация

преди 4 години

Еврейте имат таен заговор за унищожаване на бялата раса! Имат внедрени агенти във всички правителства, държат голяма част от банките и застрахователните дружества, финасират хиляди НПО-та които лобират за вредни идеи, конролират пропагандата чрез медиите и киното и налагат определени тенденции в искуството които развращават младите хора. Също така еврейите контролират над 75% от порнографията и хазарта в интернет. Всичко това са доказани и неоспорими факти които всеки може да провери!

26

а пък аз найвно

преди 4 години

си мислех че Европа даде фира понеже евреите изнесоха работните ни места ...хубаво че беше тоя френски пасивен хомосексуалист да ми отвори очите ... и не ми стана ясно: една 5-та или по-скоро една "лява" Европа за хомосексуалистите няма ли да направите

25

бай ганю

преди 4 години

има првота в думите муно малко лидери ги изричат толкова директно в момента в който са на властзапада забуксува заради поемането върху гърба си на изтокасблъскаха се 2 манталитета единият от които е по изостанал и с вкус на постсъветско миналои да брекзит е в следствие до голяма степен оправдан че по напредналите не искат вече да носят изостаналите които не полагат достатъчно усилия за да наваксат

24

Обожавам Израел

преди 4 години

българиноо елементарен си но ти е простено образованието ви е никакво затова.Африканските колонии ги храни точно франция и това е отпреди 200 години никакви евреи не са ти виновни.*** народец ехехе.

23

1234

преди 4 години

защо оон не налага ИК И ДЖЕНДЪРИЯТА В АЗИЯ И АФРИКА, НА 6 МЛРД СИРЕЧ!? а да там няма еврейски нпо та

22

Дъ клаш

преди 4 години

НЕ ОБВИНЯВЯЙ ИЗРАЕЛ ЕЙ ИЗРАЕЛ НЕ ВИ Е ВИНОВЕН.ЗРАЕЛ ИМА ПРАВО ДА СЕ ЗАЩИТАВА.

21

българина

преди 4 години

БОГ даде 2000 г преднина на белите, за това време не разбраха, че количествените натрупвания водят до качествени изменения! ЗАЩО ОТ 70 г ЗАПАДА инвестира на изток изнесе всички производства, а хранеше безвъзмездно АФРИКА И Ю АМЕРИКА! е храни куче да те лае! западна европа, сащ русия англия австралия и н зеландия общо няма 1 млрд, това казва Саркози от 7 млрд!!!!! белите нямат шанс! и всичко това се случи последните 70 г, откакто се роди Израел и евреите взеха на абордаж БЕЛИТЕ! всичко е по план

20

Маке

преди 4 години

Ако светът стане 15 млрд те тогава ке видите.

19

мд

преди 4 години

какви деца, малка ли е популацията в света та и за още говорите? то май няма място за настоящите в момента хора, природа не остана, вие още искате.