15

Сценарист

преди 4 години

Там, дето два робота се порезимяват аварийно на една планета и единия е ранен, нападат ги дроиди, които искат да им вземат частите. То стана по интересно от оригинала.

14

Време за реклама

преди 4 години

Хайде на фишеците, 10 стотинки бройката.При цяла армия охранители, тоя ще остави сценария на чистачката, смях ...........

13

Анонимен

преди 4 години

Той пък един "актьор"...

12

гражданин

преди 4 години

Показателно е, че никой не иска да го купи освен студиото. Честно казано, дори не бих си го изтеглил от Замундата. Най-много да прегледам по диагонал в Уикипедия за какво става дума.

11

До ГГ1989

преди 4 години

Точно така. Западният Свят стана битер като СССР. Цензура на изкуството и промиване на мозъците. Единствената разлика, че Сталин, Маркс и партията са заменени с радикален мултикултурализъм, радикален феминизъм, и пропагандиране на еднополовите сексуални контакти. Вече нормален филм не можеш да намериш. Като почнеш от анимационните филми и стигнеш до екшъните. Всичко е промивка. Гьобелс би се гордял.

10

asd

преди 4 години

Никога няма да погледна друг епизод, освен оригиналната трилогия. не искам да си развалям и размивам впечатленията.

9

Анонимен

преди 4 години

Можеше на времето всяка година да пускат по 3 филма от поредицата ама не се усетиха.

8

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете, защо "Властелина" става за гледане - няма цветнокожи в него.

7

Анонимен

преди 4 години

Гиди маймун заплеснат ... Сега бозата хептен няма да е интересна!

6

ined

преди 4 години

Бойега така са се надрусал на партито, че се освестил чак след няколко дни, а скапаняците от Дисни за някакви си $85 го правят на въпрос.

5

Карангул

преди 4 години

Трябваше чистачът да напише от себе си някоя секс сцена и тогава да го пусне в ибей.Как Люк и Вейдър правят 69 например...

4

Аньо Нименов

преди 4 години

Продаде си душата Лукас на Лукавия и сега се върти в адски мъки, още преди да са го призовали в отвъдното.Ако беше джедай на място, щеше да спре до 2-та трилогия и да приключи със "сагата".Тоя в статията изобщо не искам да го коментирам...

3

куестшънс

преди 4 години

"Бойега си призна по време на гостуване в сутрешно предаване, ..."Аджеба, по време на кое по-точно сутрешно предаване, бТВ мейби!?

2

Анонимен

преди 4 години

мдааа, виждам че новия джедай изглежда напълно в стила на новите евроатлантически ценности, при които ако беше бял щеше да е расизъм. Сега остава да научим, че е от третия пол, за да е пълна картинката

1

Пловдивчанин

преди 4 години

Не не, 85 долара си е напълно нормална цена за тази боза, дори леко завишена. Дисни успяха да съсипят и тази сага със своите ултра-либерални и политкоректни глупости. На мен лично новите филми са ми безразлични вече. Може да ги изпиратствам, но на кино няма да отида да ги гледам, при това съвсем целенасочено.