38

Анонимен

преди 4 години

До осигуренВ нова ли?Там рекламата върви 6 000 ама на минута (без ДДС).

37

осигурен

преди 4 години

Знам къде има анестиолози но ми взеха 5 хиляди лева.

36

Netherlands

преди 4 години

Този който сравнява България със холандия е мaлoумeн. Холандия има равнинен релеф, за разлика от България. В холандия можеш със просто колело да се придвижваш навсякъде. Холандия е бивша колониална държава. Нищо общо между холандия и България, все едно да сравняваш сливи със круши. Тъпня.

35

edin

преди 4 години

E,нали един каза да се махат.И ето-махат се.

34

Ваш минсчет Ананиев

преди 4 години

Ще ви лекува влажния поглед на м.с. Салич и бръщолевенето на д-р Хакимян и фелшер Николаев,а санитарките Ади и Чешмеджиева ще нося ***.

33

Анонимен

преди 4 години

Винаги можете да заведете детето си в някоя от чуждестранните телевизиии- Нова тв или бТВТам ще ви лекуват видни педиатри , като академик професор доктор.. Антон Хекимян.

32

До 40

преди 4 години

Не си чел с разбиране.Ако бе вкарал малко мислене в това дето си прочел щеше поне книжка да имаш ,а то и това ти е убягнало.Ако си претоварил капацитета си в психиатрията разтоварват.

31

До 40

преди 4 години

Явно тогава ти хлопа дюшемето!

30

Анонимен

преди 4 години

Къде е Бойко, бре?Да оправи нещата.....

29

мак

преди 4 години

Споко, даскалицата сигурно вече има проект, как да оправи положението, вожда и той, и ще имаме лекар до лекар. А сериозно, като са вторачени в пословичните вече магистрали, в западните Балкани, пътешествия натам-насам, не забелязват истинските, всекидневни проблеми. Не е за вярване, колко е трагично това, което става в здравеопазването.

28

fact

преди 4 години

браво.Псувайте ги в медиите и после чакайте да ви работът.ШАХКА ВИ СВАЛЯМ, НАПУСНАЛИТЕ.

27

Анонимен

преди 4 години

Bravo. Chestito, veche ste pristignali v svetloto komunistichesko badeste na Velislava Dareva, Kornelia Ninova, Aleksander Simov, Kiril Dobrev, Sergei Stanishev, Monika Iossifova, Elena Ioncheva, Iliana Yotova, Rumen Radev, Todor Jivkov.

26

Анонимен

преди 4 години

До Закривай!!!Ох, мамин златен, пардон, червен ***. Я ми кажи "изгонените "за кой гласуват? Ако той ги е изгонил, защо гласуват за него в чужбина. Да не говорим, че статистиката последните години говори за балансиране на потока именно при ББ.Вица за този дето щял да се качи на дървото, да не го стъпче тълпата като отворят границите е от 70-те години на миналия век.В Германия сега искат от 1600 болници да ги направят 800.ББ го искаше 2010-та,но тогава му скочихте начело с Миков,ако не помните?

25

ЕL DIABLLO

преди 4 години

От доста време виждам колко е покварено и аморално това младо поколение с "промити мозъци" от Btv & Nova, Биг Брадър,Фермата и други "душевни ***", които се въртят вече няколко десетилетия в ефир и тровят умовете на днешните ни "доморасли ***" или още, така нареченото . . . младо поколение !Тези плазмодий хванали се за "мъдурите на чичо им Сам", като за спасително пожарникарско въже, което неминуемоще ги отнесе в "Геената огнена" ...идващия ЯДРЕН световенконфликт !Анатема вам, змии ехидни и дано ви отнесат земетресения и бури !

24

Анонимен

преди 4 години

Шофьор ако допусне и за една стотна от секундата да се разконцентрира следва почти винаги катастрофа с жертви и пострадали. Защо шофьорът винаги носи отговорност за последствията макар, че не винаги е виновен ?Лекарите за части от секундата ли се налага да вземат правилното решение и за това ли грешат ?

23

До 30

преди 4 години

Никого не каня другарю,но и не всеки допускам.Живей си както намериш за добре.

22

Анонимен

преди 4 години

Как очаквате да има лекари? Уважението към лекарите в България е 0. И ако някой почине, почва едно безкрайно оплюване защо не бил работил лекарят по-бързо и защо е направил грешка. Хората нямат умствения капацитет да разберат, че лекарите са хора, а не богове.

21

Мислете бе хора!!!

преди 4 години

Какъв Борисов бе и.д.и.о.ти,спрете с политиката!Ако ще и самият гтоспод-бог да дойде начело на държавата с такива примитивни л.у.м.п.ени като вас,които политизират всичко и търсят под вола теле няма нищо да стори.Всичко е изкривено за болните ,виновни са лекарите,за слабите ученици-учителите ,за лошите шофьори-асфалта.Вайкащо се и презадоволено поколение ,растящо в пълна слободия.Лекувайте се с врачки,фризьорки и дървени философи-милениум поколение от безмозъчни същесва!!!

20

До 20

преди 4 години

"И във Франция лекари и болници много,но заплатата ми е 6000 евро и такива всезнаещи мутанти като плюещите срещу лекарите могат да ми влязат в кабинета след 2 месеца чакане и то ако имат здравни осигуровки."Спри да халюцинираш и да мислиш, че всички искат да влязат в кабинета ти.

19

Гробокопач

преди 4 години

Бойкова Тиквария солидно катастрофира, с всеки един изминал ден и янма да се учудя, ако до Годината Сомор рухнат някои солидни институционални подпори;))) Иначе герберите се радват на победата си на местните избори;))) Ама, дали е победа?;)))