142

Анонимен

преди 4 години

Мента с глог и валериан.Време е за пенция-64 гадини е.

141

До 141

преди 4 години

Менда не е чудовище. Тя просто е нелицеприятен вампир с власт.

140

Shark

преди 4 години

Да, видяха че ще има голям отпор и обърнаха палачинката. Ама няма всъщност това и оноваааааа! ГЕРБ са страхливи, ако няколко хиляди излезнат на протест ще се посерат

139

Родолюбец

преди 4 години

Защо не кажат,че трябва да се регистрират и по ЗДДС,защото ще получават услуги от компании регистрирани в Холандия и САЩ.Колко хора го знаят това или целта да излезеш на светло и да не знаеш,че трябва да се регистрираш,а после едни големи актове....майко мила!

138

Анонимен

преди 4 години

Чудовището как само се е озъбило. Май скоро не е ходило на зъболекар .

137

Анонимен

преди 4 години

До опетковСъгласен съм с теб, но това важи сам ако живеем в нормална държава, където приходите от данъци се разходват по предназначение. Та в отговор на твоите аргументи те питам:Мислиш ли, че сме нормална държава, че от тия данъци не се краде и че всичките пари, които ние данъкоплатците наливаме в бюджета, отиват за благоустройство на инфраструктурата, за здравеопазване, образование, охрана на границите, опазване на обществения ред и т.н.?Ако си говорим с истини, да си говорим с истини.

136

Анонимен

преди 4 години

5-10 апартамента... Егати хората, то даже Цецо има едва 6... Направо си го представям как снима апартамента с асансьора, да го пусне под наем. Бе я им дайте имената, да ги видим.

135

Анонимен

преди 4 години

"поредната простотия и удар по дребните"Точно тия дребните с по 5-10 апартамента които дават под наем направиха милионите и си щракат с пръсти, а вие богатите работете и плащайте данъци.

134

Анонимен

преди 4 години

Па само те да са. 90% от хазяите изобщо не декларират доходи от наем в данъчната си декларация. А 70% правят бизнес даже без договор за наем.

133

Анонимен

преди 4 години

става въпрос за регистрация, поне засегаТова ти е ключовата дума, опетков - засега :) После всички си знаем - абе я дай още една такса, абе я и още една, абе я дай да направим един отдел "Онлайн търговия" към някоя клатикурска агенция, след няколко години данъкът ще се вдигне... И парите пак ще са ометени неясно от кой и пак ще ни обясняват, че то много разходи по администрирането и дайте да дадем :)

132

опетков

преди 4 години

Питам всички "възмутени" тук: Трябва ли да се плащат данъци в тази държава или не? По-голяма част от философстващите дори не са направили опит да разберат предложението: става въпрос за регистрация, поне засега. Всички искаме да получаваме някакви пари ако може без да работим, без да плащаме данъци, без да спазваме никакви закони и правила в обществото. Когато обаче опрем до "общото" започваме да ревем: "къде е държавата, защо не ни помага". Държавата, това сме ние и "помага" с това, което събер

131

турчин - гьотчия

преди 4 години

ще ме направи щастлив с големия си ***!

130

преди 4 години

Утре ще решат и касови апарати, че трябват, договор за обслужване, онлайнподръжка с НАП за "приходите", счетоводно отеазяване, счетоводител... бюрокрация в действие, контрол на мишките, унищожаване на дребното предприемачество, отказване от креативност и вкарване в роболаделеските бизнеси на минимална заплата. Политиката ни е тотално сбъркана в отношение на бизнес и икономика.

129

Анонимен

преди 4 години

Много лошо гледа тва на снимката бе,ужас!Даже и не питам кво е,то страшнаработане го гледайте

128

Стамат

преди 4 години

Сатаната, т.е. т.нар. "държава" се вихри, вихри...

127

бабъ Мента

преди 4 години

А честито на всички гласували за герП!

126

Анонимен

преди 4 години

Менда е изпъстрила козина,но нямакак да ме фотографира,ако река да сидокарвам пари от залози на хора.Не еареБНБ виновно.Технологията се изменя и ще я направи сама да си говори.Симеоновата навигация дадефира и той с нея.Друго е интересно,чеменда изостави плашилото стари коли,но кака фани ги раздрънква отново.

125

Явно

преди 4 години

САЩ са страшни *** - разрешават на uber да работи, на airbnb, на booking и т.н.А тука имало свобода и демокрация ... колкото и да не ми се иска ще хвана самолета и аз за държава на Гза на географията без регулацийки, разчистващи конкуренцията. И това било ми било свободен пазар - майко мила. Закрийте всичко да видим от къде ще лапате ддс после ***

124

Анонимен

преди 4 години

и следващото предложение да направите НАП частен.възнаграждението според % на актовете.

123

Баба Марта

преди 4 години

Рекламата на Booking само в Google e 2,5 милиарда. Ясно е, че потребителите ще го отнесат.