90

Пич

преди 4 години

Нагледен пример колко е погрешно да си икономически и политически зависим от Путинова Русия. Може да има няколко години, в които нещата да са привидно ОК, но в дългосрочен план винаги идва глад и мизерия. Украйна има да извърви дълъг път към своята независимост, въпреки че братската прегръдка не иска да я пуска. И новият президент се оказа кукла на конци, ръководена от Кремъл. Тъжна и жалка картинка.

89

Анонимен

преди 4 години

Фашизмът ляб не дава, а само война и разруха. Справка нацистите.

88

Анонимен

преди 4 години

Вижте колко са зле украинците като на са Просия Хахаха

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 90........без русия са гладни и немощни........Така, както десетилетия обгрижваше десетилетия братските соц.страни, изчерпвайки националния им ресурс и причинявайки тотална зависимост, така и ги захвърли Русия, обявявайки в един ден, че преводната рубла вече не съществува и всеки да се спасява по единично, набутвайки нас и останалите в икономически колапс.

86

Анонимен

преди 4 години

тук воината не е виновна виновна е корупцията сащ че своята цветна революция които даде на украйна 3 милярда дол.за прерат и откъснаха от русия украйна без русия украйна ще бъде такава.нямат икономика всичко беше свързано с русия.в ес пазар немогат да влизат макар че им обещават райска градина в ес.страните които бяха от соц.лагер без русия са гладни и немощни

85

тъжно

преди 4 години

Много тъжно. Ходила съм на лагер в Украина 1985.Имаше ядене и то много и предостатъчно за всички и евтино при това. Е нямаше екстри маратонки, дънки и децата си мечтаеха да бъдат модерни като на Запад, това ми разказваха, Но бяха добре облечени, обути и храна никъде не липсваше, напротив. Имаха супер спортни стоки, книжарници с невероятни канцеларски материали и материали за рисуване, много евтини, много красиви детски паркове, каквито нямаше в България. Това ме е впечатлило силно като дете...

84

Дядо Соци

преди 4 години

До Само минавам 78 Защо мислиш че при война /дано не се случва/ ще си изтрошим краката да идем на фронта ? И у нас ще бъде същото.Никой не желае да воюва. За руснаците не знам.Те са войствена порода.

83

Анонимен

преди 4 години

na vi demokraciq na vi svoboda

82

Анонимен

преди 4 години

Запада се изгаври с украинчетата само защото искаха да издраскат ламарините на русия, обаче и това не им се получи. Поне Порошенко си продава шоколадите в България и др.

81

Безкрайност

преди 4 години

Две неща са безкрайни Вселената и БГ, Македонската и Хохълската глупост.Не искахте да сте "Перлата в короната на Русия", сега ще бъдете органичният *** в обора на САЩ и ЕС.А Селям Алейкум с британски и френски паспорти ще ви купуват украинския чернозем.Янукович като ви предупреждаваше че "Договорът за присъединяване към ЕС е капан и неизгоден за Хохлия" - със САЩ приятелите си го свалихте - не че беше цвете за мирисане.Добре дошли в евроатлантическите ценности и истинската риъл полит

80

Хак да ви е

преди 4 години

Яжте тапети, ние ядем подобия на магистрали.Почвайте да украйнският чернозем на богатите *** - ЕС ценностиНе искахте християни руснаци - Селям Алейкум Хохлия.Кво прайм с мораториума върху продажбата на земя на чужденци в БГ пада от 2020 януари,А)ще плащаме глобите на ЕС, ще се махаме от ЕС - за да не плащаме глоби,Б)продаваме на Сdудитска Арабия конкретно богати араби с британско гражданство?В) Напускаме ЕС и НАТО.Не вижзам европейски ценности да продаваш земята на петролни шейхчета

79

Анонимен

преди 4 години

Където навлезе Русия има мизерия.Само Крим им взе и умират от глад в Украина.По цял свят където влияе Русия е така.Пример са Венецуела,Иран,Северна Корея и други.България също е под руско влияние и докато е така ни грози същото!

78

Анонимен

преди 4 години

Гледам и чергите са нагънали да ръфат по пода ......жалка работа,ама и съседите им какво се правят и те че не се е усещала нито миризмата,нито каквото и да е.Това е панелка и си имат както на всякъде отговорник по вход и блок.Полицията ги е открила случайно,а социалните са си пиели кафето някъде.Мирише на уволнения.

77

Анонимен

преди 4 години

В страните приятели на САЩ това е нормално.

76

Анонимен

преди 4 години

Майданите не прощават!

75

Анонимен

преди 4 години

Като си нямат пожарникар, бивша мутра да ги оправи...

74

Само минавам

преди 4 години

В столицата на Украйна Киев тази година подлежат на мобилизация 53 133 човека. От 53 хиляди НЕ МОГАТ да съберат 634 души т.е. 99% от подлежащите на мобилизация СЕ УКРИВАТ ОТ ВЛАСТИТЕ и затова от военните окръжия изпращат в полицията 39 400 дела за отклоняване от военна служба.Този мъничък факт е много показателен за състоянието на Украйна като държава!!!!

73

Totenkopf

преди 4 години

Децата ще бъдат отнети и дадени на норвежки джендери за осиновяване, сценария го знаем.

72

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е за умствено слабите където и да са.

71

Тангра

преди 4 години

Е нямаше ли шоколадов олигарх ?Където има изедници има и мизерстващи.Щом не им се трогва сърцето ... А байдънови и те на хранилката. Да цицат от народа там.