110

Анонимен

преди 4 години

Путин им откраднал гърнетата!

109

#кой

преди 4 години

никой украинец не е скачал на майдана, ти там ли беше? щот аз не съм видял украинци!

108

Боди

преди 4 години

Така е да са мислили га скачаха на майдана! Сега тапети и стиропор ще ядат щот САЩ храна няма да им дадат. Оръжия да но храна не. А желязото не се яде. Навремето един известен сенатор от САЩ каза ще се бием с Русия до последния украинец. Излиза че изказването му е било съвсем сериозно.

107

Анонимен

преди 4 години

Русия - 4 трилиона долара бвп...За страх си е за запада, икономически Русия им отнема пазарите и ще победи икономически. Оказа се че американския втечнен газ се кара с руски танкери.

106

Анонимен

преди 4 години

Слава на евроатлантическа Украйна и тапети проядоха

105

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ме занимавали с ежедневието в дупки като Украйна, Турция, Русия. Въобще АМА въобще не ме касаят тези държави по никакъв начин и не искам да си натоварвам съзнанието с ненужни глупости.

104

kirasirrav

преди 4 години

да допълня към 43, има и други националности и малцинства в Украйна, в Закарпатието доста унгарци, да не забравяме половината Бесарабия е на територията на Украйна и т.н.; аз работих а и съжителствах с доста украинци от всякакви видове, а има и смесени бракове, хората като цяло са със различно самосъзнание, например унгарците изобщо не искат да се бият на фронта и са ми казвали че са подтискани и неглижирани от държавата, особено в миналото, разделението е даже повече от при нас

103

Тони

преди 4 години

Украйна е абсолютния *** на Европа, единствената държава, което е по-мизерна от клета майка България.....Путин да я анексира цялата и да се приключва, че иначе спасение няма !

102

Боби

преди 4 години

Хорица няколко остарели няколко дневни новиниВ Москва се откриха 66 нови станции на метрото... с нов подвижен състав като във влакчетата вече има и тоалетни...В Украйна в райони с големи дългове може и да не започне отоплителния сезон...В България се взривява(допотопно) медицинско оборудване ...

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонименти кога си бил в Украйна , че знаеш какво е и какво не? то си личи от снимката що за жени са украинките !!!!! баща - неисвестен - децата - ядат тапети , а майката - ***!!!че кой ще я вземе такава ***? да и вземат децата поне те да не мизерстват с такава "МАЙКА"

100

Анонимен

преди 4 години

ПИшете глупости за Украйна в България с 250 лв пенсия как се живее?Българите Европейци по документи и приказки надуват телевизори и радио по цял ден ,чи и знамена сложиха.Сигурно *** цъфти

99

Анонимен

преди 4 години

*** е виновен !Неговата алчност за власт и величие ще запали 3-та световна! Руската *** е на световно ниво - най-хубавата ***, затова пияндурниците искат да набутат целия свят в нея!

98

А САЩ

преди 4 години

В САЩ няма бедни 90 милиона, и 45 милиона под прага на бедност, след 1970 г. доходите на американците падат, безработицата се увеличава, достъпът до образование намалява, както и грамотността.Или 1/3 от населението на САЩ яде тапети, живее в гета, каравани, помощи, купони.За да има богати ЕДИН ПРОЦЕНТ, трябва да има мизерстващи, ей това не ви казаха след 1989 г. като стъпи САЩ ботушът в БГ.

97

Анонимен

преди 4 години

ТЕЯ ЖЕНИ СА СИ МЪРЛИ , ДОРИ И ДА СА БЕДНИ МОГАТ ДА ПОДЪРЖАТ ЧИСТОТА - А ТО СИ ЛИЧИ ЧЕ Е МЪРЛЯВЩИНА! ТИПИЧНО ПО УКРАИНСКИ СТИЛ - ПОЗНАВАМ УКРАИНКА ЖЕНЕНА ЗА БЪЛГАРИН - СЪЩАТА *** !!!

96

Един

преди 4 години

На шестата снимка двете жени, които държат децата имат изражения като на войници, оцелели в дълга и тежка война. Това е посттравматичен стрес. Майката, освен отнемане на децата, заслужава и кaстрaция - лично мнение.

95

Иван

преди 4 години

Незнам ,но "Одата на радостта" сякаш е написана само за богоизбраните ! В тази част на империята химна е тъжна песен за оцеляването!

94

американска демокрад

преди 4 години

американския партньор се е демократизирал и вече е -25% население + глад и разруха.Скоро ще ни стигнат (-35% население)

93

Степан Б.

преди 4 години

"До ПичНе си пич а ***! Какво намесваш политиката в човешката драма?"А, викаш политиката няма нищо общо с мизерията и тежкото положение на бившите сателити на СССР? Това са две отделни теми? Палячото май си ти ...

92

Пич

преди 4 години

"Какво намесваш политиката в човешката драма? В България ( която не е зависима от Путин ) няма ли недохранени деца, *** родители, няма безработни?"България като пример за независима държава ли я даваш, която се е откъснала от братската прегръдка на Путинова Русия? Нещо не разбрах?! Където е тъпкал и тъпче червения ботуш, не никне нищо друго освен тръни. Ако някой иска да живее с мечти и идеи от младостта си, няма лошо, но фактите са си факти.

91

Анонимен

преди 4 години

До ПичНе си пич а ***! Какво намесваш политиката в човешката драма? В България ( която не е зависима от Путин ) няма ли недохранени деца, *** родители, няма безработни? Всички са цъфнали и вързали ?