52

Страхливко до Презид

преди 4 години

Президентът нищо не можеше да направи, всяко друго действие е нарушение на Конституцията.

51

Страхливко

преди 4 години

То едно е да си арестуван, друго е да си осъден ефективно.Кат гледам как за 30 г. един осъден политик няма и почвам да вярвам в Левиатан.Тц, Тц, Тц - неам думи, кот да кажа шмъ арестуват, като враг на народа и демокрацията.Понеже съм страхлив, и лесно цапам панталонките ще си "замълча, докато не дойдат и за мен..."

50

Анонимен

преди 4 години

"" Гешев със заявка за по-активна прокуратура ""...........Вярвам на Гешев, ... за пръв път видни олигарси и крадци бяха арестувани ... има желание за работа, а който вярва на проскубаната Иванчева то си е за негова сметка.

49

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен,който написа:-"Не пишете по сайтовете срещу гешефтара, всичко се следи от герб..аджийската мафия и може да пострадате..."Ама това е ясно,уважаеми!Но ясно е и друго:-Че пишем,не пишем,ПАК НАРОЧЕНИТЕ ЩЕ ПОСТРАДАТ!!!!..Но и друго е ясно:..Ще цитирам Швейк:..-"Един БАЛОН,госин поручик,колкото повече го надуваш,толкова повече той има възможност да се спука"....та така..ШОУТО предстои!.."Яйцеглавия"../по думите на Пателина Малард/ го ИЗВИКАХА!..."Вий жертва паднахте в неравна бо

48

...

преди 4 години

Ако на тоя разчитаме за честност справедливост и други неща от сорта, то значи работата е ясна! Тоя гешефтар е всичко друго но не и честен! Та така! КОлкото до потвърждение на думите ми просто вижте колко хора натопи измени им доказателствата и промени всичко за да ги накисне в калта! По заповед на тиквата и компания де! Та така!

47

Анонимен

преди 4 години

До 18Коя икономика бе гер..бав ***.е, тази на завода на VW или на незпочнатия строеж на АЕЦ Белене ли?

46

Анонимен

преди 4 години

Не пишете по сайтовете срещу гешефтара, всичко се следи от герб..аджийската мафия и може да пострадате...

45

ПроСоТо

преди 4 години

До ПроСоТо-МЕНТЕ46Разкарай се от мен,кърлеж!!!

44

ПроСоТо

преди 4 години

Има защо Позитанци да се страхуват от Гешев. Затова даваха луди пари за протести. Приемам залагания кой ще е първият, на когото ще поиска имунитета

43

ПроСоТо

преди 4 години

но както и да е,българи....Аз съм просто само "Гласът на Един,който вика от пустинята"....както пееше оня:-"Живота си е само ВАШ бе,само ваш! Ела да го дхаш!..ВАШ!!"..

42

ПроСоТо

преди 4 години

та да си продължа мисълта:-Според Закона ВСЕКИ прокурор е ДЛЪЖЕН да задейства разследване по ВСЕКИ сигнал,стига той да не е анонимен!!!ВСЕКИ прокурор!!!!!!..Но какво вика яйцеглавия:..-"Мен Закона НИ *** ИНТЕРЕСУВА,яз ни сам пощенска кутия!"..?!?!Е?!...И какво ще стане ,ако ВСЕКИ прокурор легне на неговото правило?..-Кой прокурор ще се приеме за "пощенска кутия"?!..Толкова ли не разбирате до каква степен ТОЯ и ИЗДГНАЛИТЕ го ПОТЪПКВАТ най-грубо Законите в Територията?!?!

41

Анонимен

преди 4 години

Айде още седем години без нито една присъда за голям играч, освен за кокошкари ..ГЕРБ и Мафията да почерпят.

40

Анонимен

преди 4 години

ГешеФТ е радост за всички гербо-депесарски мутро-мафиоти.

39

Анонимен

преди 4 години

"Заявка за по-активна прокуратура и справедливост",нали?Ловът на вещици вече започна.Подпукаха Е.Йончева.Кой ще е следващият?Ама това евтини апартаменти властимащите/да не ги изброявам поименно/,балкони колкото апартаментите,асансьори,барбекюта,къщи за тъщи,корупция,обществени поръчки за стотици милиони,некачествено строителств,Ало,Банов,съм и т.н.Тук обаче няма да се пипа

38

Стево Пендаревски

преди 4 години

И вашиьот президент излезна "бугарска ливада недокосена", който се стресна от Боко Тиквата и неговите ВСЕВЛАСТНИ ГОСПОДАРИ в Брюксел и Вашингтон и реши вместо да си има неприятности . . ."да клекне'' и подпише Указа !Не съм очаквал и друго развитие в тази продажна и пропаднала влада, населена с австралопитеци, а не с . . .хомосапиенс !

37

Анонимен

преди 4 години

Ами,да.Не е безвластна и безконтролна фигура.Контролира го ББ.

36

ПроСоТо

преди 4 години

я да видим дали ще ви хареса това:-"Главният прокурор не е пощенска кутия, за да приема сигнали от политици. Рационално е българските политици да внасят сигналите си в компетентната прокуратура. Те не трябва да използват главния прокурор за реклама и пощенска кутия"..Е?..Схващате ли?..-Тоя ОТ СЕГА заявява,че НЯМА да обръща внимание на сигнали,които засягат...ГЕРБАДЖИЙСКОТО стадо!ЗА ТОВА ГО И ТУРИХА ТАМ!!!!..А както знаете,всяко разследване може да бъде спряно от така наречения "главен проку

35

Корумпе

преди 4 години

Гешефтът е радост!

34

Анонимен

преди 4 години

Сега не разбрах от коментарите!Гешев добър ли е или е дявол и ни чака тайна полиция, репресии и отвличания?

33

сминдух енд чесън

преди 4 години

Дебати за промени бля бля,радев просто се наведе та чак приклекна,друго не съм и очаквал.Връзката БСП-ГЕРБ стана още по топла.