33

Анонимен

преди 4 години

Брантиите от снимката които заради алчността си мечтаят да превърнат Европарламента в мешере.

32

Анонимен

преди 4 години

На снимката: Селянки малодетни и бездетни, активни боркини против фашизъма, капитализъма и комунизъма.

31

Анонимен

преди 4 години

А защо трябва да бъде подкрепяна в какъвто и да е смисъл!Невинните не се нуждаят от такава помощ!

30

До гробокопача-32

преди 4 години

Ако си поживял достатъчнои си дадеш сметка ,колко са дълбоки опустошениятана социалима,ще оцениш какъв прогрес сме постигнали в изминалите години/въпреки банкрутите и 20 годишно управлениен на БСП/.На практика днес живеем съвсем различно. от тогава...А вайкането и хленченето особенно на милениум поколението доказва това че имат пълна СЛОБОДИЯ и безнаказаност.........Живеем коренно различен и по свободен живот .А гробокопачите има и поговорка ,,Който гроб копае другиму,сам................!?!?

29

офшорното Ленче

преди 4 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

28

гражданин

преди 4 години

Не трябва да се допуска Цацаров който е в оставка да надделее пред очакваната Лаура Кьовешк .Станишев да не забравя че е Българин и да не ни загърбва Елена че тя работи за България а не за Америка .

27

Интересно!?!?

преди 4 години

Значи Нинова и БСП ,бойкотираха конгреса на ПЕС и не са съгласни с тяхната позиция а като им,, опря яйцето то г.з.ъ,"викат,, Олеле помагайте другари !!! нали сте наши" Да , ама не съвсем/ Явно ни тук,ни там могат да се оправят другарите и другарките.Такава им е играта ,да шикалкавят да се нагаждат,да лъжат,да преиначават,да саботират.Е каква нова партия,каква промяна в тази разяждана от вътрешни борби организация? Кой ще и повярва???

26

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименХахаха, герберите па са с 2 гънки в мозъка;))) Гербери, ако Корнито напомня на Вълко Червенков, то Борисов, на кой ли напомня;))) следвайки логиката на историческият ход? Другите ролове, тролят много скучно и еднотипно: кой бил за затвор, кой не, кой крал, абе валат ще сте си цял живот;)))

25

Гражданин

преди 4 години

И двете ,дядо попе,и двете,под съд! Стига са блеяли и пледирали за невинност ! Тия наси щане и наяждане нямат - да има едно лесно и как да ги хранят от държавната маса,ама нямаааа,няма!

24

Активист на БКП

преди 4 години

Абе и Цецка Цачева намаза с апартаменти ,ама нали е от ГЕРБ ...А и Цурко Цветанов ...

23

бай Иван

преди 4 години

" Другарю Ленин,нашите комунисти много крадат" - докладвали на вожда.Той попитал дали изнасят извън СССР ? Отговорили му,че не е възможно.Тогава Ленин им заявил,че щом краденото е в страната и в негови другари....не е престъпление.Е, другарката Йончева пристъпила чертата на Владимир Улянов- парите са в офшорки извън страната!

22

Анонимен

преди 4 години

Тази кремълска Кукувица да я прибират в затвора, че излага държавата !

21

Анонимен

преди 4 години

Искаме фактите да говорят.Останалото е теменужки над водата.

20

Bad Company

преди 4 години

Милата тя! Чак ме просълзи! Ххахахахах! Та стои си значи Ленчето един ден в къщи и хоп!-телефона и звъни. Обажда се един собственик на панамска офшорка и настойчиво я моли да и преведе едни 300 000 евро и повече да не се интересува от тях:)) И тя, горката, нали не знае , че тази офшорка си е на бат Цветан Василев взема и ги приема. И си ги похарча де........Милата душица, невинната!

19

Анонимен

преди 4 години

И аз вярвам в невинността и,но след раждането нещо се съмнявам....

18

Анонимен

преди 4 години

Гешев:Прошка няма, Йончева на съд !

17

Анонимен

преди 4 години

Сама да се откаже от имунитетта и да докаже невинността си, вместо да се правим, че Европарламента е филиал на мешерето.

16

Анонимен

преди 4 години

Когато Нинова и Милиончева отидат в Сливен, ще повярвам, че има правосъдие

15

Анонимен

преди 4 години

"Техниката я има. Така че тук няма абсолютно нищо, което да не е законно или да противоречи на закона. Това, в което ме обвиняват, е, че съм знаела 2013 година, когато съм подписала договора с ТВ 7, че средствата, които ползвам, всъщност са придобити по незаконен начин от банката. 2013 година даже държавата не е знаела, и БНБ, че има проблем с тази банка, подчерта Елена Йончева пред БНР.А че фирми свързани с едно дебело момче са взели над 600 млн от КТБ за гешефтурата не е проблем.

14

Вихър

преди 4 години

Като е невинна защо се крие зад имунитета си???