61

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

В резюме:1. Платихме 3 000 000 000 за още непостроени, но вече морално остарели американски самолети.2. Визите ОСТАВАТ.3. Ще купуваме скъп втечнен американски газ на цени определяни само и единствено от Вашингтон. Но пък вече сме енергийно независими от Русия .. :)4. АЕЦ Козлодуй ще бъде зареден с американски НЕКАЧЕСТВЕН обеднен уран, заради какъвто наскоро щеше да избухне една АЕЦ в Чехия.5. Оставаме стратегически партньор на САЩ ... Най-бедният в Европа и света !

60

Бай иван

преди 4 години

Американците много добре знаят че български паспорти се купуват евтино и лесно и затова няма да махнат визите. Проблеми с българите нямат, дори и да паднат визите едва ли ще се юрнат повече от 20-30хил. за постоянно. Проблема им е че всякаква *** от близкия изток може да си купи паспорт и да влезе в САЩ.

59

Анонимен

преди 4 години

Ако си образован, богат и не си осъждан никога няма да ти откажат виза!Отказват визи основно на престъпници и на бедни хора които има опаност да не се върнат в България след като им изтече визата.

58

Анонимен

преди 4 години

Сичкуту ром да го натоварим на 10-20 кораба и айде у usa юруш на социалните помощи. Така де - малко да си починем. Тъкмо да ги социализират. Дреме ми на мене дали има визи или не. Боко-*** за чий се мотае? "България е лоялен и последователен партньор на НАТО" И к'во? Да пием пак една студена вода. Всяка скапана година едно и също. "Много лоялни партньори сте". Аха. Браво.

57

Хм

преди 4 години

Не познаваме някой да иска да ходи в сащ..там дори американците едва живеят ...може някой и друг студент да се излъже да иде.и то замалко да поработи...но да живеят там хората не искат и да паднат визите.никой няма да иде.никой

56

муахаха

преди 4 години

сега гледам американски новини - знаете ли Тръмп днес с какво се занимава - даде почетен медал на полицейско куче, т.е. една немска овчарка е повече за Тръмп от Тик Вун!!

55

Един там

преди 4 години

И Америка и Русия са държави които само вземат и много малко дават! Големи държави с големи разходи и апетити. Имат интереси навсякъде по света и от много места цицат... Трябва да се издържат, няма как за съжаление..

54

F5

преди 4 години

Двойник подписва холивудския договор, колят друг..

53

до 50

преди 4 години

това и зала не е, а си е направо стая, май дори стая за разпит...

52

Ех

преди 4 години

Сащ с нищо не помагат на България.само пречат на икономическото ни развитие нарочно!Харесвахме ги като дойдоха.но вече колко години само саботират България да не си използваме географското местоположение в наша си икономическа полза и затова няма как хората да ги възприемат..все фиксидея им е Русия.та Русия.какви са тия болни мозъци...и ние си затрихме икономиката заради тия.срамота.а можеше вече да сме богат народ.а ние умираме

51

F5

преди 4 години

До всички с лаймска болест и ходещи по лекари без да откриват какво ви има, регистрират ви като хипохондрици и психично болни, пазете се от Холивуд да не ви заколят наистина, те колят психично болни!

50

Един там

преди 4 години

И визите да паднат, не съветвам никой да ходи там и да се застоява! Отвратителна и изкуствено направена храна, пълно е с ку-ку хора, тежко и натоварено движение, свръх забързан живот и т.н. Европа си е Европа! Аз също съм съгласен да им сложим визи след като се правят на разсеяни тези ред-неци!

49

Активные мероприятия

преди 4 години

видяхте ли снимките към другата статия и каква пропаганда пада - премиерите на Гърция, Полша, Унгария и т.н. бяха приети от Тръмп лично и в Овалният Офис, след това дадоха съвместни пресконференции. Тука,някакави 2-3 американеца,10-то разрядни в държавната администрация в смешна заличка, дето дори на конферентна зала не мяза. нашият Бо Тик Вун пак се изложи, такова унижение на премиер не съм виждал досега да се е случвало в САЩ,дори премиерите на нечувани държави ги приемат подобава!

48

rusnak

преди 4 години

Боко Тикватъ ще се моли за отмяна на визите, за да могат повече Българи да емигрират и да се докоснат до бленуваната Америка на неограничените каравани!

47

Бай Ганьо от Америка

преди 4 години

До Бай ***.Не ми дадоха да нацуням едно хубаво буля Мелания, ама нищо. След малко съм пак на визита и смятам да се пробвам отново!

46

Бау

преди 4 години

Процента е нисък, защото хората даже не опитват. Всеки знае, че няма особен смисъл...

45

гражданин

преди 4 години

Ами на мен не е възможно да ми откажат, понеже нямам намерение да им искам виза.

44

Ала-Бала

преди 4 години

Колеги от форума, кога ще направят снимката на смиките - до камината в Овалния кабинет? Цял ден я чакам, не мога да си гледм работата. Нали и аз съм дал пари за нея.

43

Асвалдо риос

преди 4 години

и за какво ми е да им се моля?95% от света кълбета правят да отида при тях.При тия *** само на риболов мога да отида ама и на други места става.ай сиктир по нашенски и много здраве на зеро мустафа .

42

Край

преди 4 години

Винаги ще гласувам за българин който въведе реципрочност в отношенията ни със САЩ.Щом ние сме с визи и те трябва да са. ние не сме по долни от тях.Не ме интересуват никакви условности.