21

Тео

преди 4 години

Сърдете ми се,съграждани,но на зла круша-зъл прът!А е толкова лесно да се вземе пример от там,където живея-Германия. астраховката е на Шофьора.Само ако имаш МНОГО точки във Фленсбург(като талона),тогава застраховката се вдига.Основната тежест е застрахователни събития.Гайлето бере СОБСТВЕНИКА на автомобила,който ПЛАЩА застраховката.Може да избере КОЙ да кара автомобила,ако са много хора застраховката е много скъпа.Определя се на база доста фактори.Дълго е за обяснение, но лесно за изпълнение!

20

Анонимен

преди 4 години

Гербавите са шайка разбойници! Време е да ги поставим на мястото им!

19

Анонимен

преди 4 години

Гражданска отговорност свързана с глоби за превишена скорост и паркиране... дано горите в ада продажни ***

18

Анонимен

преди 4 години

бонус фалус е цялата работа в тая държава

17

шматка

преди 4 години

Всички мутри от '90е направиха застрахователни дружестваНа Боко ортаците.Те това е

16

tt

преди 4 години

Някой може ли да ми обясни следното-Карам с превишена скорост,глобяват ме ,няма пътен инцидент,застрахователя не участва в случая.ЗАЩО ПРОКЛЕТИЯТЗАСТРАХОВАТЕЛ НА СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА ЩЕ МИ ПОВИШИ ЗАСТРАХОВКАТА СЛЕД КАТО НЕ Е ПЛАТИЛ И ЕДНА СТОТИНКА ЩЕТА ЗАРАДИ МЕН?Пак ми намирисва на лобистки закони,приети от законотворците ни,мирише на корупция.И ако сега не протестираме,по-добре вече да се разхождаме без ***-да ни чукат където сварят.

15

Анонимен

преди 4 години

Конус-фалoс системата пак ще е златен конус за застрахователите и златен фалoс за шофьорите

14

шматка

преди 4 години

До 7Въпроса не е само до оскъпяването при повече шофьори.Въпроса е откъде накъде частна фирма ще ми определя на кого аз да предоставям моята частна собственост.В този законопроект има само рестрикции и никакви активи за шофьорите.

13

Веско

преди 4 години

На мен пък хич не ми е логичен. Застраховка се прави срещу инциденти, а не като индулгенция да се правят всякакви глупости. Сега кво? Имаш застраховка, караш като луд, газиш двама-трима, застраховката ще плати за жертвите. После ще вдигнем цаната на всички щото много обезщетения платени!? Кога ще има истински наказания, а не глоби?

12

Стамат

преди 4 години

Обяснете ни, че ни съдирате 7 кожи, а трябва да ни съдирате минимум 12.Както и да го въртите, всичко от устата ви е лъжа.

11

Алчни лайнари

преди 4 години

А дори да не ви се вярва звярът може да стигне и до западна европа, а там ви гарантирам че няма да опишете цялата кола и по "застрахователна оценка" да платите 180 лв.

10

Алчни лайнари

преди 4 години

В крайна сметка искат за направят застраховката 1200-1300 лв. в най-лошият случай. ОК мутренца - ще ви ги плащам. Обаче нарочно почвам да блъскам с УАЗ-ката отзад всички приятели и познати, за които ще пишем протоколи. Гарантирам ви, че на годишна база ще изплатите щети на по-голяма стойност от 1300 лв, за разлика от сега когато за последните 15-ина години по моя вина не сте платили и 1 ст. и фалоса ще е за вас.

9

Анонимен

преди 4 години

Не е логично да плащаме за нарушения. Логично е да се плаща повече за причинени щети или ПТП. Всичко друго е лобистко!!

8

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се напъват, ясна връзка между шофьора и автомобила няма. Това са мафиотски изпълнения на ГЕРБ.

7

Анонимен

преди 4 години

Всяко вписване на човек, който може да шофира колата, оскъпява застраховката, а предварително не знаем кой ще я шофира. Примерно да впиша ли синът ми или не, защото има 1% вероятност да шофира колата ми? Ако го впиша, застраховката скача, ако впиша и жена ми, скача още. Ако изброя всички потенциални шофьори, застраховката става на петорна цена.

6

шматка

преди 4 години

Защо бонуса не е 4 пъти поевтиняване.Защо ще чакам 5 г за да натрупам активи

5

шматка

преди 4 години

Боко този път съм на улицата със сопат да знаеш.Миналата година заради евроизборите се отказа сега пак напъваш шарлатанино

4

са

преди 4 години

Абе всички ви виждам какви сте шофьори!На такива *** какво да им обясняваш?!!Въпроса е,че пак ще си изпреварват и четворна непрекъсната да има,пак ще си паркират на,пред,и след пешеходна пътека,пак ще се минава на червено,пак ще си превишават скоростта!И всичко,както за всяко нещо в тази държавица,се свежда до контрола!Закони има,ама докато на полицая не му правят впечатление очевадни неща,и 20 пъти да е по-скъпа ГО,ще продължаваме да се трепем един друг по пътищата!

3

Момо

преди 4 години

Като направиш беля цената скача веднага, а иначе, ако си изряден чакаш поне 5 години и то за не повече от 1/4 от цената... Иначе фалоса... опааа... малуса е 4 пъти.

2

Анонимен

преди 4 години

Напротив, изцяло е ясен.