30

Анонимен

преди 4 години

Иска му се на тоя престъпник

29

УМЕН

преди 4 години

И Кисинджър и Соросс скоро ще отидат при Маккейн. А там за такива като тях страданието е необозримо, но за сметка на това вечно.

28

Карл Сейгън

преди 4 години

Евреин да се откаже от заплата вече си е парадокс. Остава да си назначи вицепрезидент арменец, и той без заплата, за да стане парадоксът вселенска аномалия.

27

Скептик

преди 4 години

Езикът на тялото. Тръмп е от удобната дясна страна на ЦзинПин. Когато посреща в Белия Дом обикновено Тръмп е от ляво, а отдясно са гостите му за да не се налага да се присяга при ръкостискане. Подробности, които казват кой е шефа.

26

Анонимен

преди 4 години

Кисинджър не вижда вече по-далеч от носът си.На Китай а и на много други страни по света нинак не им харесва "мътенето"на водата в Южно Китайско море.А Русия и Китай вече са обвързани с икономически интереси.За война и дума не може да става.Просто става дума за пари и власт.И президента Путин предупреди,че който посегне на Русия с ядрено оръжие,пръв ще изчезне от земята и че руснаците ще отидат в Рая.А това"преведено"означава,че Русия може и да пострада но ще оцелее,както и друг път е било.

25

Ром"с

преди 4 години

Това нее ли стара новина!?

24

Анонимен

преди 4 години

Иска им се война, вече само за това им остана да се молят. 2020 ще загубят отново

23

Mockingbird

преди 4 години

кисинджър напомня за себе си и се прави на обществено полезен, какъвто никога не е бил. първо, самият израз "търговска война" за случая е повече от пресилен. и второ, но не по-маловажно светът отдавна не е на нивото на 1971г.

22

Развоят е ясен

преди 4 години

Петелът ще ги смачка. Те са комунисти и диктатори, а такива винаги губят пред демократите, защото са нещо противоестествено във вселената. Свободата на хората не се дава от правителството, а им е дадена от Бог. Който не е съгласен с това може да върви да си чупи главата.

21

Кармен Младенова

преди 4 години

А дано....та да видят американците колко юана ще стане след войната ориза в Америка.

20

пецата

преди 4 години

тоя пък другия , за войни мечтае , кой в днешно време иска да бъде затворен в бункер за следващите 50г , никой богаташ не би искал да изживее дните си така и никой няма да го позволи освен няколко нихилисти които си мечтаят за това ,американците ще правят майдани до скъсване , печатат пари с които плащат на скъсани тинейджъри и маргинали за революции ,това им е играта в момента,ако плащаш 10000$ на ден на люмпени то държавата плаща по 100 000$ на ден за полиция и противодействие , после и щети

19

Pennywise

преди 4 години

Стига сте плашили хората бе рептили. Що не идете на жълтите павета да се разберете като мъже ми тука дрънкате глупости за войни. Пазарите са вече толкова големи, че никой няма кяр да започва война

18

Анонимен

преди 4 години

Произведено в Китай - от Ай фон .до прахусмукачка

17

Анонимен

преди 4 години

Всъщност Китай за да бъде това което е днес е в много голяма степен заслуга на Кисинджър. Той беше автор на тезата, че за да бъде поставен СССР на колене трябва да се възроди Китай. Китай беше възроден и СССР скончи, но днес самият Китай стана заплаха за САЩ. Миналата година Кисинджър разви тезата че сега САЩ трябва да се съюзи с Русия за да обуздае Китай, но вече никой не иска и не слуша съветите на Кисинджър.

16

Анонимен

преди 4 години

Кисинджър е в напреднала деменция и говори врели некипели

15

Martin Bormann

преди 4 години

Нека 2та тумора се самоунищожат, нека вземат и 3тия при тях да си направят една самоунищожителна тройка и да спасят света от присъствието си.

14

бай Иван

преди 4 години

Робинзон Крузо съзря гърне с жълтици в морето и накара Петкан да ги извади,като му плати.После Петкан слугуваше на господаря си,срещу жълтици.Но...жълтиците при Робинзон свършиха- вече са в Петкан.Петкан стана господаря! Аналогичен е случаят между САЩ и Китай( Петкан).

13

ЕВАЛА НА usa

преди 4 години

Най ми харесваше американският посланник Джеймс Пардю който си попръдкваше в предаванията на БНТ

12

Анонимен

преди 4 години

Тръмп с иглата спъка китайския бaлoн - в момента се чува цвърчене на гръмнал бaлон

11

Sichtpunkt

преди 4 години

Китай ще бъде заличен от Картата много бързо. НАТО това чака.Кво чака бе гений? Тръмп абдикира от отговорност на всички фронтове. Тръмп е кyx високопарен страхливец. Нищо не може НАТО докато Тръмп е на власт.