188

Стамат

преди 4 години

700 лв?Малко са!

187

Анонимен

преди 4 години

Колко възрастни хора пенсионери мизерстват с малките си и смешни пенсии,а ще облагодетелствате жена, която не си знае парите и лукса в който живее???

186

Анонимен

преди 4 години

Осъдени души!Ако си бяха плащали на времето осигуровки,нямаше да имат нужда от тези пари.Да взема от моите пари,които честно съм си плащал,НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!!Колко хорица живеят с 250 лв. пенсиика,при условие,че са работели и плащали данък 40г.!Известна е .Добри пени има,но 700лв. отгоре!?Хайде нема нужда!Гласувайте за ГЕРБ!

185

девалвация

преди 4 години

пожизнени пенсии за какво наука , откритие тех или друго .....че можеш вярно по ноти да пееш

184

аа

преди 4 години

ако милее лилито за българия би трябвало да откаже на фона на пенсиите на връстниците или да каже на кой ще дари тази пенсия поименно да помисли за какво и е това суета и с тея и без тея тя е ок лили направи дарение ще си освободиш душата

183

Анонимен

преди 4 години

Лили още прави концерти, ще се оправи и без вас

182

до Н О И

преди 4 години

Ще поясните ли на кого намалихте със 700лв пенсията , за да ги дадете на визираната особа ? ? ? ! ! ! ! !

181

Анонимен

преди 4 години

Тези хора до тези пари ли са допряли. Може да имат заслуги, но има и други които са са с много хо-големи но нямат такава известност. Като творци са били с добър живот и доходи, Лили Иванова живее в лукс и все още има концерти, за другите незнам. Не ме разбирайте погрешно, уважение към таланта й, но тази постъпка и тези пари наистина ли са нужни.

180

Анонимен

преди 4 години

А защо да взима пенсия от моите осигуровки? Нали живее на "Улица Оборище, е". Да се премести да живее в "Люлин" и ще има разлика от един милион.

179

Анонимен

преди 4 години

В САЩ има ли такова нещо!? Ако има-подкрепям и тук, ако няма-нанай маро....

178

МНЕНИЕ

преди 4 години

Лили Иванова Заслужава По-висока Пенсия .Тя е Примата на Българската Песен . Тя е Лейди .Чудя се на Акъла на тези Хора , пробутали покрай Лили Иванова , пробутали още един куп неизвестни тарикатикандидати за Пенсия .Проблема е Голям - Проверете в НОИ - има Активни Борци против Коминизма , лежали в Белене за Убийства на Деца , и с Пенсии .НОИ плаща Пенсии в Турция на хора починали преди 30 години - не се шегувам - проверете .

177

Анонимен

преди 4 години

Навремето, когато Л. Иванова не е плащала данъци и осигуровки, една италианска певица световна величина каза, че Лили е кресла.

176

Анонимен

преди 4 години

Лили се докарва на всеки който е на власт,при червените снаха на Таков,при царя стана с някакъв чин,при Бойко взе втора пенсия,еее няма надяждане!Срамота е!

175

Анонимен

преди 4 години

Какъв принос има? Циркаджийка.Принос имат онези пенсионери,които сега взимат по 130 лв пенсия. Тази е живяла наживяла като кралица. И продължава ,ьсщото била ПЕВИЦА.Дайде пенсии на физиците и химиците. Всеки МОЖЕ горе-долу да пее. Да му писне на човек от идоли.

174

Христо Христов

преди 4 години

Защо така бе...че тази жена е на светлинни години...икона...най святото нещо в БГ защо да не заслужава след като и бе отнето свещенното право да се ползва от благините на своя труд....тя трябва да взема 7000 и повече дори....пак на някой му е измръзнал врата без нашийник...

173

--

преди 4 години

Само не разбрах как ви излъгаха, че Лили Иванова ревяла за пенсия. Тя няма още възраст, защо я обиждате така?

172

Гост

преди 4 години

Що ревете и оплювате жената тя иска дават и що не се надигнете против управляващите и тия от народното събрание които си изскарваш 13 заплата затова че са спали в залата

171

Мария

преди 4 години

Не съм съгласен от моите данъци и осигуровки да се дава пенсия на лили иванова, която не се е осигурявала, въпреки, че е задължително. Разбирам, има безработни, за които е трудно да внасят осигуровки, но тя е милионерка.... Предпочитам тези пари да се дават на деца-сираци или старци в тежко финансово положение, очевадно л. иванова няма финансови проблеми.

170

Анонимен

преди 4 години

До 82 не спи а се помпа с тях едно е да спи друго е да се помпа

169

Педро

преди 4 години

На младини не е мислила,сега като хвана бастуня ревна,не така моме не така,хонорарът и беше много и то доста много.Ако беше разумна,нямаше да ревеш за пенсия