228

Malian

преди 4 години

До ВъзмутенАми като са правили вноски, защо нямат пенсии????

227

Възмутен

преди 4 години

До MalianА знаеш ли какви вноски са правили тези хора.Но злобата и завистта ни доведе до това трагично състояние.

226

Крас

преди 4 години

Г-жо "АЗ " добре е от време на време да си напомняме,че хората не са равни.Братята построили университет, не може да бъдат равни на братята които ограбвали и рекетирали.Убиеца на Джон Ленън не може да бъде равен на Джон Ленън.Дори пред смърта не сме равни - някои са помнени столетия,а други са забравени още докато ковчегът се спуска в земята.Някои хора заслужават признание ,а други не.Държавата заслужено показва уважение към Лили Иванова.Другото са празни приказки.

225

Анонимен

преди 4 години

Срам и позор е това решение! И аз се включвам в това да се даде списък кои от депутатите как е гласувал? Не може нашите родители, баби и дядовци и учители да мизерстват с 200 лева и да се ощетени от държавата въпреки ще са били с редовни осигуровки и такива като Лили Иванова която колкото й да е обогатила културата ни цял живот е била на гърба на същите тези хора получавала е големи пари за концерти и други облаги да си е внасяла осигуровките. Аз стм твърдо против и искам да се отмени.

224

Malian

преди 4 години

До всички, които защитават отпускането на тези пенсии. Пенсия се отпуска и изчислява при навършена пенсионна възраст и внасяни осигуровки. Ако лицето не се е осигурявало получава социална пенсия по старост. И

223

Malian

преди 4 години

Защо някои нямат пенсии? Защото не са се осигурявали и не са плащали данъци.Хора с 40 години трудов стаж получават мизерни пенсии, но за тях никой не мисли.Моите уважения към тези творци, но те освен слава са получавали и МНОГО ПАРИ . По всички медии беше обяснено как от догодина всички пенсиониращи се жени ще получават по малки пенсии , кажете това не е ли гавра с хората.

222

сайря

преди 4 години

До Анонимен Ама и тя ли е от бтстващште социалво слъбш

221

Гоце

преди 4 години

До АнонименКак откъде-откъдето баце има пери да купи дворец на щерката в ел ей и бугати.А на либовницата-в барцелона.

220

Анонимен

преди 4 години

Не е ли малко късно,на 80 години,преди нямаше ли заслуги? Трябваше по-рано да ги получи,защото заслужава.

219

Анонимен

преди 4 години

До SharkПо добре кажи откъде Гоце има 7 милиона да купува хотел на сина си. От комисионни за големия шлем ли ?

218

?

преди 4 години

СЪС 700 или НА 700 ?

217

аз

преди 4 години

До КрасГледам се, гледам се и едно и също виждам - една жена, родила 2 деца, имаща 4 внуци. Всички са образовани и работят. Нещо специално ли трябва да съм направила ?

216

неЛили

преди 4 години

До КрасВероятно всеки един е допринесъл с нещо дори само с факта на раждането си. Животът е едно чудо и всеки е неповторим. Дори и тези, които са неЛили.

215

сара

преди 4 години

Да е здрава да ги ползва ! И другите , удостоени като нея. Аз само така и не разбрах защо тези хора не са си внасяли осигуровки от 1989 г насам ?

214

Крас

преди 4 години

Преди да напишете тук каквото и да е срещу Лили Иванова се вижте в огледалото и се замислете Вие какво сте допринесли на този свят с Вашето присъствие.Зависта и простотията ни убива.

213

Отвратен

преди 4 години

Това жалко бабище вчера при Карбовски унижи Златю Бояджиев.Вместо да се гордее,че болен с инсулт е пожелал да и нарисува навремето физиономията,тя помни,че за работата си и е поискал 500 лв,които вероятно му трябват за лечение,Всички други приказки са излишни.Селска чест,вари го печи го...

212

баба мара

преди 4 години

някои знае ли дали мадона или том Джоунс получават подобна пенсия

211

Сс

преди 4 години

До гост. Как става така, че идва един селЕндур и започва да определя кой има заслуги и кой не. Ти какви заслуги имаш че ще даваш оценка.

210

гост

преди 4 години

как става така ,изведнъж някой казал че имала заслуги? и хоп пенсия незаслужена

209

гост

преди 4 години

даже не е индивид свикнала да живее на гърба на другите докато умре