35

ОБЕКТИВЕН

преди 4 години

"Цацаров обясни, че в своята концепция като кандидат за шеф на Антикорупционната комисия"-от тази реплика излиза,че отдавна се е знаело,че той ще е кандидатът.Вчера го предложиха и той си казва концепцията-е ако това не е нагласено, здраве му кажи.Имало несъвършенства в закона-кой го приема-некадърни гербери и патриоти.

34

Анонимен

преди 4 години

И да не го върнеш, най-много да те пратят консул в някоя екзотична дестинация.

33

Анонимен

преди 4 години

Бравос.........на ПРИНУЖДЕНИЕТО да се махнеш от страната, защото тука положението е безнадежно му викаш ИЗБОР????По-добре е от това да си зад телта и ако се махнеш, да те обявят за невъзвращенец, че и роднините ти да си имат проблеми. Сега това е избор, да - или бойкостабилността, или навън.

32

реалист

преди 4 години

Обществото ни няма имунитет срещу подобни типове и действия на властта. Жалко. Вместо да бъде изхвърлен като чуждо тяло, ние гледаме безучастно както жертва гледа паралезирана от страх при вида на хищника, който след малко ще я убие.

31

Анонимен

преди 4 години

А леле майко1!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 31Бравос.........на ПРИНУЖДЕНИЕТО да се махнеш от страната, защото тука положението е безнадежно му викаш ИЗБОР????

29

Анонимен

преди 4 години

Стягайте се ,че трябва да строим още апартаменти,тераси,вили и къщи върху покривите!

28

Анонимен

преди 4 години

Нямат срам. Те за това са избирани - да правят, каквото им се нареди и да не се замислят. Такива си ги избират от 75 г. насам - базови, послушни булдозери, способни да смачкат всеки, застрашил господарите им.

27

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Заради такива "индивиди",хората нямат доверие в институциите!!!Такива като теб,щом ги наричат "елит",значи държавата е в "клинична см*рт".Добре е,че не живея на това място което в момента е "територия",благодарение на "такива смешк*вци".

26

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера, тия хора.....разни гешевци, цацаровци.........нямал ти въобще поне 0,000000000000000000001 грама СРАМ!!!!!!! Имам чувството, че отвръщението ни е достигнало космически мащаби, а тия все ни се натрапват и натрапват!!! НЯМА ЛИ ГОСПОД!!??? Имам чувството, че на следващите избори ще отидат да гласуват само 1% от народа!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Малииий , "щастлив" живот ни чака ...ДАНО,ДАНО, ДАНОООООООООООО ..къде са Богдана Карадочева и онзи вечен поет Стефчу???

24

реалист

преди 4 години

"Цацаров: КПКОНПИ има потенциал, ще я разбудя, ще върна имиджа й!"Тоя не се шегува. Лошото е, че говори сериозно и си вярва. Но делата му говорят повече през последните 7 г., а те казват, че е " дебел чадър", който пази властта.

23

Анонимен

преди 4 години

До къде стигнахме?Пак до 1989 г. В България реално има една партия, просто за парлама различните й фракции имат имена. Прокуратура, над която е само Партията. Съдебна система, над която е само Партията. Силови структури, синдикати и т.н., всичко е в ръцете на Партията. Само дето границите са отворени, та поне имаш избор.

22

Трандафор Босев

преди 4 години

Да ни е честито! Да живей Делян и Ахмет, да живей! Да живей светлото бъдеще! И примиерчето, с джипката, и той да живей! Всички сме щастливи! РАДОСТ! Още РАДОСТ! Дано да има още текиви РАДОСТИ ! Еееххх ...., какъв живот ни очаква!!! БЪЛГЪРИ -ьОНАЦИ! Само последно да питам, кой е последен на опашката за ибрици? Да се наредя и аз.

21

Анонимен

преди 4 години

Майтапчия.

20

Анонимен

преди 4 години

Живеем в диктатурата на Бойко.До къде стигнахме?

19

баба Ванга

преди 4 години

Цацаров е способен мъж и големи възможности. Може да разбуди не само комисията. Способен е и мъртвец да разбуди!

18

Цацата е пионка.

преди 4 години

*** Бойко Борисов да си признае открито какви планове крои! Да излезе и да каже как е наредил еднолично на общините да вдигат данъци със 30-50%!Да каже и как планира да ограби пенсиите на хората и да вдигне възрастта на пенсиониране.Да каже и за решшението да отпадне забраната за продажба на земя на чужденци!Да каже как планира да разпродаде България!Бойко, недей да отвличаш вниманието на хората със глупости! Излез и им кажи какво си забъркал!

17

люк

преди 4 години

Този прилича на джаба-хътянина от междузвездни войни.

16

Анонимен

преди 4 години

"Сотир Цацаров, който е кандидатурата на ГЕРБ за председател на КПКОНПИ, призна, че ако бъде избран, целта му ще е да събуди Комисията от състоянието, в което се намира."Тоест от състоянието, в което я остави предишният кандидат на ГЕРБ?