75

ОНГЪЛА

преди 4 години

КОНПИ проведе чистка на цялата си дирекция ТД-София-град и много нейни експерти бяха изгонени-изтормозени, с кръвно и болести.

74

Цаци

преди 4 години

И как ще го направиш , 7 години само приказки а материал много . Глупости

73

Анонимен

преди 4 години

Седем години спа, сега ще пробужда някого...

72

Василев

преди 4 години

Къде отивате селяни прости!!!Ами много ясно, че Компи Момпи са бухалка и трябва на първо място да бранят българския бизнес!!!Защото когато няма бизнес , няма ***, няма папо, а като няма папо има глад и има стачки, нестабилност и инфлация!!!Цацаров е добро изпълнително момче, и даже може да разсъждава в действие и да се развива!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

71

Анонимен

преди 4 години

Това да я разбуди и да върне имиджа ми звучи като доооста по-голяма тераса!

70

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен49може да си го надценил малко Цацаров,уважаеми...."Приносът" му едва ли е с .."дванадесет нули",колкото си отбелязал....Но виж,"СЕДЕМ НУЛИ" звучи по-приемливо..

69

Анонимен

преди 4 години

Цацата е адвокат на мафията, но е голяма класа и изключително умен.Ще си умре, богат и щастлив.Нищо общо с имбецила Гешев. Като всеки милиционер, освен е т..ъп, про..ст и упорит. А като всяко парвеню си е и повярвал. Ще имаме главен прокурор в затвора.

68

ПроСоТо

преди 4 години

и отново към "Чиновник",само 2-3 думи:-Цвъки на кого стана "жертва",уважаеми?..-Да не би въжето на частния му асансьор се скъса и той падна от 15 метра?..НЕ!!!..-Стана жертва на СЪЩАТА ЖИВОТИНСКА ЛАКОМИЯ и "безпардонност",характерна за ВСИЧКИ далавераджии-"политикани"..де що има безморални ,лакоми за пари и власт БЕЗГРЪБНАЧНИ,тотално налазиха на де що има държавни институции ."Сред пшеницата винаги ще се намери къклица",казва премъдрия ни народ..Но в случая "КЪКЛИЦАТА" просто замени "пше

67

sorry

преди 4 години

Като прокурор-нищо,нито осъдени,нито в затвора,нито следствени.Сега го чака нани,нани сладко и папай,папай.

66

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Цацаров, накрая само Бойко не подкрепи Гешев. Като журналист го питат за подкрепата му към Гешев и Бойко казва: "това е капан!"Защо така стана? Ти подкрепи Гешев. Съдиийте подкрепиха Гешев. МВР подкрепи Гешев. Всички излязоха публично и го подкрепиха с имената си и позициите.САМО ВАШИЯ БАЙЧО КАЗВА: "ТОВА Е КАПАН"Сега президента ще ползва този довод и той ще каже: "Това е капан" и Гешев НИКОГА НЯМА ДА ГО ИЗБЕРАТ. НИКОГА!!! ЧУ ЛИ ХУБАВО. зАЩОТО БОЙКО НЕ ГО ПОДКРЕПЯ. НАЛИ???

65

ПроСоТо

преди 4 години

До ЧиновникЕ такъв виц не бех чувал от времето на Живков!!!..на КОГО е "жертва" Терасаджията бе?-"на некои от преследваните от него"?..-Ама може ли ПАЛАЧА да стане жертва на ЖЕРТВИТЕ му,освен ако всъщност не е нищо друго,освен..тотален некадърник?..-Ще ти кажа на какво стана "жертва" тоя../макар че "жертва" е абсолютно неадекватен израз при условие,че го ПОВИШИХА за некадърството му/..:.както ВСИЧКИ от КЮПА на далавераджиите-"политици",тоя стана "жертва" на ЛАКОМИЯТА и ПРОСТОТИЯТА си

64

huhu

преди 4 години

само забрави да спомене, че ще се бори зъби и нокти за интересите на кръга около ГЕРБ

63

Тошо

преди 4 години

Конпи има нужда от събуждане.....имах нужда от нея ...звънях на всичките 10 обявени номера.......няма братче , никой не те .....не знам взимат ли тия хора заплати и за какво......не случайно май нейния бивш шеф така го подредиха, за срам на нацията, ама кой го избра....това е въпросът, от там почват проблемите

62

Анонимен

преди 4 години

Спомен за мистър10% ...Безсилен като главен прокурор?!Нагла логика на властта!"Крадецът вика - дръжте крадеца!"Нямам доказателства за това лице, казано юридически, но и най-неграмотният се сеща, че министър-председател-главен прокурор-заместник и "борец с корупцията" е едно и същи, за седем години безплодно. А в бъдеще? Пак така!Какво ще се промени?Това са същите хора, сменят си местата.Очаквате ли да правят друго?Ще пазят по-добре?Не, не нас. Себе си и когото трябва.

61

Бо

преди 4 години

Наели лисицата да пази кокошките...

60

Анонимен

преди 4 години

Ти ще я разбудиш?Верно ли,бе?

59

Анонимен

преди 4 години

Трябва главният прокурор да е чужденец назна4ен от европа

58

Анонимен

преди 4 години

постепенно започват да се спазват законите в странатаУспокоих се. С този темп, до 150 години Делян може и да го окафезят. Алилуя.

57

ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ

преди 4 години

ВАКАНТНИ МЕСТА В ДИКТАТУРАТА НЯМА моля да не се подават нови молби

56

Чиновник

преди 4 години

До ПроСоТоЗасега единствената "жертва" на тази комисия е нейният председател. Така че напразно се пОтиш тук с опорните точки. Намери си нещо друго да дъвчеш.